ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 20-3-2015.

Το μεγαλύτερο, κυριότερο και δολιότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος στις επί χρήμασι κατοχικές στιγμές του είναι η απομείωση τού ελληνικού πληθυσμού μαζί με την αλλοίωση τού εθνολογικού μας ιστού. Η ραγδαία μείωση των ελληνικών γεννήσεων που αφαιρεί αντί να προσθέτει γενεές Ελλήνων και η προσθήκη ξένων λαθρομεταναστών που ενσωματώνονται από τούς προδότες διεθνιστές μαζί με τις οικογένειές τους και τα εκρηκτικά τους γεννήματα.

Η ταυτόχρονη έκθεση τής Φυλής στους δύο αυτούς κινδύνους είναι μια ωρολογιακή βόμβα που πραγματώνει το σβήσιμο τού βιολογικού μας ρολογιού. Κάθε έθνος που αντιμετωπίζει υπαρξιακό κίνδυνο θέτει κανόνες οικογενειακής ασφάλειας και πρόνοιας, ώστε να σχηματιστούν περισσότερες και μεγαλύτερες οικογένειες.

Να αυξηθούν οι γάμοι και να γεννηθούν περισσότεροι Έλληνες. Αυτό κάνει το κράτος που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί το έθνος του. Το ελληνικό έθνος όμως διοικείται από ψευτορωμέϊκο κράτος που κυνηγάει τούς Έλληνες. Φορολογεί τα παιδιά, στερεί τούς γονείς από στέγη και εργασία, στέλνει τούς Έλληνες εκτός συνόρων προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Ταυτόχρονα η υπογεννητικότητα που μάς επιβλήθηκε τα τελευταία έτη τού δημοκρατικού μας «βίου» έφερε μαζί της και μια νεότερη μάστιγα, την αθρόα και στοχευμένη λαθρομετανάστευση. Η Ελλάς υποχρεώθηκε, μέσα από την μετακίνηση ξένων, αλλόθρησκων και νεανικών πληθυσμών από συγκεκριμένες γεωπολιτικές αρτηρίες, να γίνει μόνιμος σταθμός καθοδηγούμενων μαζών με την στήριξη των συμφωνιών τού Δουβλίνου και την αθρόα χρηματοδότηση τού διεθνούς σιωνισμού. Οι λαθρομετανάστες είναι νέοι, μουσουλμάνοι, αλληλέγγυοι με τούς μαρξιστές, τις Μη «Κυβερνητικές» Οργανώσεις και τις διάφορες Διεθνείς Αμνηστίες και τα Παρατηρητήρια των Σόρος και λοιπών παρατρεχάμενων.

Οι γυρολόγοι τής οικουμένης προέρχονται από χώρες με έντονη θρησκευτική διαμάχη ή με έντονη εγκληματικότητα ή με κατεστραμμένες από πολιτικούς και νεοταξίτες υποδομές. Το επίπεδο διαβίωσης και πολιτισμού των λαθροεισβολέων είναι εντελώς υποβαθμισμένο ή και ανύπαρκτο, χωρίς ίχνος έργου, ήθους και σεβασμού στο ανθρώπινο πρόσωπο. Η Τουρκία τούς έχει συμπεριλάβει στους δικούς της προστατευόμενους μαζί με τούς τουρκόψυχους τής Θράκης μας. Τα δε αντιρατσιστικά νομοσχέδια μαζί με τις ιθαγενοποιήσεις των αμερικανοκομμουνιστών διαμορφώνουν το ασφυκτικό πολυφυλετικό σχήμα που θέλει στα έθνη η παγκοσμιοποίηση.   

Η συρρίκνωση τού εργατικού εισοδήματος, η εγκατάλειψη τής ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικής μηχανής, η απαξίωση τού οικογενειακού θεσμού και η εκτίναξη τού οικογενειακού προϋπολογισμού με τα ανήθικα πρότυπα από την μια πλευρά και την αύξηση τού κόστους ζωής από την άλλη, οι αυτοκτονίες, όλα αποτελούν μια ολέθρια και καλά στημένη αλληλουχία σε βάρος τού Ελληνισμού. Η οικονομική κρίση στήθηκε για να καλύψει τούς πολιτικούς απατεώνες, να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα και να κλειδώσει την κατανάλωση. Το κλείδωμα τής κατανάλωσης στερεί το ελληνικό μαγαζί από την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του και την επάρκεια αγαθών. Η δε απώλεια ρευστότητας στερεί όνειρα για οικογένεια και νέα ελληνόπουλα από την Πατρίδα.

Οι μηχανισμοί στήριξης των εργαζόμενων γονέων που έχουν καταφέρει να φτάσουν έστω και περιορισμένα στον βιολογικό σκοπό τού ανθρώπου απουσιάζουν παντελώς από το κράτος των σύγχρονων Εφιαλτών. Καμία πρόνοια και καμία σχεδιαζόμενη πολιτική αυξήσεως και εξασφαλίσεως των Ελλήνων δεν υφίσταται από τούς «ανθρωπιστές» για ξένους πλην Ελλήνων γραικύλους πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας μήτε στις δαπάνες τής γέννας μήτε στους παιδικούς σταθμούς μήτε στην υγεία μήτε στην εκπαίδευση. Αλλά σ’ αυτούς ακριβώς τούς υποστηρικτικούς θεσμούς και στα ελληνόπουλα κρίνεται το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους.

Έξοδος όλων των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα. Ακύρωση των ελληνοποιήσεων. Η μεταναστευτική πολιτική συνδυάζεται με τις πραγματικές ανάγκες και κυρίως με την διατήρηση τής εθνολογικής και φυλετικής συνθέσεως τού πληθυσμού.

Πρόνοιες υπεργεννητικότητας μονάχα για τούς Έλληνες και εθνικοποίηση των πόρων που μαζί με τμήμα των δημοσίων εσόδων θα διατεθούν στην ενίσχυση τού οικογενειακού προϋπολογισμού των Ελλήνων και μόνον. Ομοίως η κοινωνική πολιτική των επιδομάτων αφορά αποκλειστικά και μόνον τούς Έλληνες στο Αίμα.

Προστασία τής μητρότητας. Κανένα απολύτως ελληνόπουλο δεν περισσεύει και φυσικά δεν υπάρχουν νόθα ελληνόπουλα. Πλήρης απαγόρευση των εκτρώσεων, παρά μονάχα εάν υπάρχει ανήκεστη βλάβη υγείας. Έκπτωση από το ιατρικό λειτούργημα και εξοντωτική φυλάκιση των παρανομούντων ιατρών. Εξοντωτική ποινή για κάθε πολίτη που βλάπτει παιδική ζωή.

Κρατική οικονομική στήριξη τής γέννας και τής βρεφικής φροντίδας στα μαιευτήρια και τούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, χώροι στους οποίους το κράτος πρέπει να κάνει τις επενδύσεις τής ζωής του. Καμία απολύτως φορολόγηση στα ελληνόπουλα. Επιστροφές φόρων και μισθολογικές αυξήσεις για κάθε νέα ελληνική γέννα και για κάθε πολύτεκνη ελληνική οικογένεια.

Συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δαπάνες των ελληνικών νοικοκυριών και των Ελλήνων Νέων. Επιστροφή τής δωρεάν εθνικής εκπαίδευσης αντί τής επί πληρωμή ανθελληνικής και αντιρατσιστικής εκπαίδευσης. Η καλλιέργεια τού πνευματικού υπόβαθρου των παιδιών μας μαζί με την διαμόρφωση κρατικών υποδομών για την απορρόφηση και την παραμονή των δημιουργικών ελληνόπουλων στην Πατρίδα μας είναι η τελειότερη επένδυση όλων των άλλων αλλογενών.

Η στήριξη τού ανθρώπινου αγαθού τής υγείας και τής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας αποκλειστικώς για Έλληνες είναι υποχρέωση τής Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας κι όχι εμπορεύσιμο προϊόν.

Κανείς χώρος για ομοφυλόφιλους ψευτογάμους, κανείς χώρος για πολυφυλετικά και πολυθρησκευτικά ανακατώματα. Προτυποποίηση και διαπαιδαγώγηση των Νέων Ελλήνων στον Ανώτατο Θεσμό τής Ελληνικής Οικογένειας μέσα από τα σχολεία και την κοινωνία. Διαμόρφωση κλίματος ανανέωσης των γενεών με γεωμετρική πρόοδο. Περισσότερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες, αξιοποίηση πόρων και ψυχών σε μια Ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: