ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ



ΑΘΗΝΑ 13-3-2015.

Η ιστορία γράφεται από τα έθνη που βρέχονται από την θάλασσα και εκμεταλλεύονται στο έπακρο το γεωφυσικό τους πλεονέκτημα. Η εξέλιξη τής ανθρωπότητας έρχεται από τούς λαούς που φτιάχνουν το γεωπολιτικό τους περιβάλλον συμφώνως με την φύση τής γης και τής ψυχής τους. Η Ελλάς έχει την προσωπικότητα τής ναυτικής δυνάμεως, αλλά στο πηδάλιο τού σκάφους βρίσκονται λαθρεπιβάτες τής Φυλής που ψάχνουν να δέσουν την σαπίλα τους σε ξένα λιμάνια.

Όμως η Ελλάς προορίζεται για να ηγεμονεύσει και θα ηγεμονεύσει. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να νοιαστούμε για την ανάπτυξη τού Έθνους μας που θα έρθει μέσα από την τήρηση τής ταυτότητάς μας και την τείχιση τής Πατρίδος, αφού τα ευρωπαϊκά προσχήματα σύντομα θα καταπέσουν κάτω από τα αποκαΐδια τής γηραιάς ηπείρου.

Είναι ιδιαιτέρως ανόητο να ακούμε να γίνεται λόγος για ενεργειακή κρίση, όταν η Πατρίδα μας διαθέτει ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες που θα έπρεπε να μάς έχουν καταστήσει το επίκεντρο τής οικουμένης ως ενεργειακός κόμβος κι όχι ως οικονομική χωματερή τής παγκοσμιοποίησης. Είναι ιδιαιτέρως γλαφυρό να ακούμε πως ο διεθνής καβγάς που περνάει για μια ακόμη φορά από τα νερά μας και την Χερσόνησο τού Αίμου γίνεται τάχα για τα λεφτά που έχουν ήδη ενθυλακώσει οι γαμψομύτηδες σταυρωτήδες και οι ανά τα έθνη πολιτικοί τους, όταν το νέο αιματοκύλισμα που απεργάζονται οι σιωνιστές νεοταξίτες έρχεται για την παγκόσμια εξουσία και μόνον.

Στην Πατρίδα μας έχουμε μια μαρξιστική κυβέρνηση που ήρθε στο όνομα τής ανατροπής τής φτωχοποιήσεως τού ελληνικού λαού. Η ίδια όμως αυτή κυβέρνηση είναι γεμάτη αντιφάσεις. Ανήλθε εκμεταλλευόμενη την ενδοτική ακράτεια των σοσιαλφιλελεύθερων. Τοποθέτησε πρόεδρο τής αστικής δημοκρατίας και ουχί τής Ελλάδος έναν ενδοτικό παράγοντα των φιλελεύθερων με τούς οποίους «μαλώνουν» συγκυβερνώντας. Έχει ανοικτό δίαυλο με το αμερικανικό σκέλος των μνημονιακών μας κηδεμόνων που υποστηρίζει τα γειτονικά κρατικά τσιμπούρια που μάς βάλανε για να μάς κλείσουν μέσα στο υδάτινο μας πλεονέκτημα. Και την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο ανοίγει τα σύνορα στις βλέψεις των εχθρών μας επί ελληνικών εδαφών ορμώμενοι από καταλυμένα ελληνικά εδάφη.

Καμία πολιτική κατάσταση δεν δύναται να αποκαταστήσει τα εισοδήματα ενός λαού όταν ξεπουλάει συνειδητά την εθνική κυριαρχία τού κράτους. Πάσα πολιτική κατάσταση που επικαλείται εξαρτημένη ευδαιμονία όταν η γεωστρατηγική θέση τού Έθνους και η μορφολογία τού εδάφους υπαγορεύουν την βιωσιμότητα τής Φυλής μέσα από την στρατηγική θωράκιση και την επικυριαρχία στην γεωπολιτική αυλή μας, είναι εχθρός τού Ελληνισμού και ως τέτοιος μονάχα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι χαριεντισμοί με την Ρωσία και την Κίνα, οι στόλοι των οποίων φτάσανε στα νερά μας απέναντι στους αμερικανοσιωνιστές, δεν αρκούν προκειμένου να φανεί ένας προσεταιρισμός δήθεν αντίστασης.

Η περικύκλωση στην οποία μάς έχουν υποβάλλει οι ψευτοσύμμαχοι πρέπει να ανατραπεί και ο κλοιός που βρεθήκαμε να αντιστραφεί. Οι δυνάμεις τής ερήμου δεν μπορούν να καταβάλλουν τις δυνάμεις τής θάλασσας. Οι πολυφυλετικές στρατιές των συμμάχων τής Παγκοσμιοποίησης δεν μπορούν να καταβάλλουν τον Άξονα των Ελευθέρων Εθνών. Οι λόγχες τού σατανά και τής απιστίας θα συντριφτούν από τα ιερά όπλα τού Θεού και των Πιστών Πολεμιστών. Οι πολιτικοί αντίπαλοι τού Λαϊκού Εθνικισμού μας και οι εχθροί τού Ελληνικού Έθνους έκαμαν τα έσχατα λάθη πιεζόμενοι από την ύστατη βουλιμία τού Σιωνιστή Εμποράκου των Εθνών.

Το μέλλον τής Ελλάδος βρίσκεται στο αήττητο κράτος τής θαλάσσης, η οδός τής περιπετειώδους ελληνικής φύσης που και πάλι μέλλει να γεφυρωθεί για να υποδεχτεί την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Ήδη η Τουρκία κινείται για να φτιάξει νέο πέρασμα για την διεθνή ναυσιπλοΐα στα ύδατα τής Αιώνιας Πρωτεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Η κίνηση αυτή μαζί με την νατοϊκή της προσκόλληση και την στρατοπέδευση ισλαμιστών τζιχαντιστών στο έδαφος τής Τουρκίας θα κινήσει τον Ρώσο που θέλει διέξοδο στα θερμά νερά μας.

Η απελευθέρωση τής Ελλάδος στο επίπεδο τής κυβερνητικής ευθύνης είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Ελληνική Ηγεσία που θα βαστήξει αρραγές κοινωνικά και καθαρό εθνοφυλετικά τον Ελληνισμό. Η κρίση που μάς λένε και οι συμμαχικές σχέσεις που μάς στέλνουν στην συγκυριαρχία με την Τουρκία θα διαλυθούν από την εθνική, οικονομική και στρατιωτική επέκταση τής Πατρίδος μας μέσα από την καθαρή και επεκτατική εξωτερική πολιτική μας.

Το Αιγαίο πρέπει να γίνει αυτό που είναι, καθαρά ελληνική λίμνη. Και η Δύναμη που πρέπει να εξέλθει στα ύδατα που τής ανήκουν είναι η Ελλάς που πρέπει να επεκταθεί πέριξ τής Κωνσταντινουπόλεως στη Θάλασσα τού Μαρμαρά και προς την Ανατολική Μεσόγειο με την Κύπρο Μας. Οι ενεργειακές μας πηγές μάς καθιστούν πηγή τής λύσεως κι όχι το πρόβλημα που θέλουν κάποιοι.

Η Ελλάς θα γίνει και πάλι το κέντρο τής γης, καθώς κανείς δεν μπορεί να γίνει δυνατός αν δεν έχει πρόσβαση στα χώματά μας. Με μια σημαντική διαφορά όμως. Πως την κεντρική διαχείριση και την πλήρη κυριότητα τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος την έχει η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που ανέρχεται στο πηδάλιο τού Κραταιού μας Έθνους. Και την δίψα του μπορεί να την αντιμετωπίσει μονάχα εκείνος ο σύμμαχος που θα αποδεχτεί αυτήν την κυριότητα και τις διεκδικήσεις τής Μεγάλης Ελλάδος μέσα από τον γενικό πόλεμο που έρχεται.  Μια Φυσική Ελλάδα από την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: