ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΔΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 27-3-2015.

Οι ενοχλήσεις σε βάρος τής εθνικής μας κυριαρχίας βρίσκουν την φυσική τους συνέχεια στις φανερές πλέον διεκδικήσεις σε βάρος τής εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Ελλάς δέχεται τις «επισκέψεις» τού Τούρκου στα σημεία εκείνα τα ευαίσθητα και ακριτικά που φυλάσσει αιώνες τώρα το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας, τον γεωφυσικό της πλούτο.

Ακούσαμε λοιπόν την Άγκυρα να διατείνεται για την δήθεν τουρκικότητα 16 νησιών από το Λιβυκό Πέλαγος ίσαμε το Αιγαίο και το Καστελόριζο. Είδαμε την τουρκική μπαμπεσιά να επιθυμεί να ανταλλάξει την δέσμευση υδάτινων ζωνών στρατιωτικής εκπαίδευσης με την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση των νερών μας ντε φάκτο. Μια μπαμπεσιά που θυμίζει την ανταλλαγή τής Θεολογικής Σχολής τής Χάλκης τού αιχμάλωτου Οικουμενικού Πατριαρχείου με την αισχρή και προδοτική παραχώρηση τουρκικότητας στους μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης Μας.

Πολλές οι προκλήσεις και πολλές οι συμπτώσεις. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τις αιματηρές και επικίνδυνες περικοπές στα εξοπλιστικά προγράμματα τής Πατρίδος μας που σκοπίμως έχει πρωτύτερα στερηθεί την πολεμική της βιομηχανία. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με την εγκατάλειψη τής ναυπηγοεπισκευαστικής μας βιομηχανίας στις ορέξεις των οικονομικών πιέσεων ψευτοευρώπης και επενδυτών. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τα «σωστικά» προγράμματα και την οικονομική ερήμωση των νομισματικών συναλλαγών και των εμπόρων των εθνών που γυροφέρνουν σαν τα σκυλόψαρα να βάλουν στο χέρι τζάμπα το χρυσόμαλλο δέρας.

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες κάνουν ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Ο εχθρός διαβαίνει τις αφύλακτες πύλες τού Ελληνισμού σε ένα κράτος που διαβιεί εντός μιας φιλοσιωνιστικής τυραννίας. Οι μισέλληνες Ανατολής και Δύσης θέλουν να παραμείνουμε μέσα σε καθεστώς φόβου και αποκλεισμού από την διαδικασία τής μιας και μόνης λυτρώσεως, τής εθνικής μας απελευθέρωσης και επομένως ισχύος. Να μην κάνουμε την εσωτερική μας επανάσταση για την ανατροπή των φαύλων και την εγκατάσταση πραγματικά ελληνικής, εθνικιστικής διακυβέρνησης. Και να μην απαντήσουμε στην επιδιωκόμενη συρρίκνωση με την γεωπολιτική επέκταση τής Ελλάδος.

Στα νερά μας οι Τούρκοι παράλληλα με τις ερευνητικές και τις εκπαιδευτικές τους εισόδους στα πλαίσια των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και της «ειρηνικής συνύπαρξης», περνάνε στις καθαρά στρατιωτικές εισβολές των πολεμικών τους αεροσκαφών στα Δωδεκάνησα. Την ώρα δηλαδή που οι νεοταξίτες γυρεύουν την Ελλάδα ολάκερη στις τραπεζικές θυρίδες τής παγκοσμιοποίησης και επιδιώκουν να προκαλέσουν την Ρωσία με προβοκάτσιες και ουκρανικές πιέσεις να πατήσει το κουμπί τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου, η Άγκυρα επιχειρεί να κατεβάσει τα ρολά πάνω από το Κεντρικό και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με ελληνικό στρατηγικό προσανατολισμό και σχεδιασμό. Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει ελληνική διοίκηση που θα κινηθεί με γνώμονα αποκλειστικό το εθνικό συμφέρον. Να φτιάξουμε διοίκηση που θα ενώσει τον λαό και τον στρατό επάνω στην ενιαία εθνική προσωπικότητα που αντιμετωπίζει το Αιγαίο ως θαλάσσια οδό επέκτασης τής Ελλάδος.

Να μεταβάλλουμε τις συνεργασίες και τις συμμαχίες επάνω στο γεωστρατηγικό βάθος που ανοίγεται από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως το Καστελόριζο και τις αλύτρωτες πατρίδες μας με γνώμονα την γεωπολιτική και οικονομική αξιοποίηση υπέρ τής ελευθέρας Ελλάδος, δηλαδή υπέρ τής Μεγάλης Ελλάδος κι όχι των γυρολόγων και των βαρβάρων.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα εκφράζει τούς πόθους και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Εκφράζουμε πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα το αίσθημα τής ελευθερίας και τής εθνικής ανεξαρτησίας τής Ελλάδος που βρίσκεται πέρα και πάνω από ατομικά και κομματικά, επομένως ιδιοτελή συμφέροντα. Υπεράνω όλων εστί η διεκδικητική Ελλάς που επιδιώκει την εθνική της ολοκλήρωση και την πλήρη αξιοποίηση τού εδαφικού της παράγοντα. Με τον εδαφικό παράγοντα να εξισώνεται με τις ιστορικές αναφορές τής Ελλάδος και την επιστροφή των Ελληνικών Κοινοτήτων κάτω από την Ελληνική Σημαία.

Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός πρέπει να βαδίσουν στον κοινό δρόμο τής επαναστατικής ανατροπής στα εσωτερικά μα και στα εξωτερικά ζητήματα. Η καλύτερη άμυνα στην περίπτωση τής φθοράς και τής θανατώσεως τού Έθνους μας είναι η Εθνική Αντεπίθεση. Να καθαρίσουμε γρήγορα το μέτωπο από διχαστές και γυρολόγους, κόμματα, λαθραίους, τοκογλύφους, πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης. Γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στα Θερμά Νερά που το νεοταξικό κτήνος θέλει να τα κάνει Ματωμένα Νερά.

Μια νέα διακυβέρνηση Εθνικιστών Πατριωτών θα δώσει πίσω το αξιόμαχο και κυρίως την πολεμική ορμή στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να πραγματώσουν την Ιερή Αποστολή. Μία Εθνικιστική Διοίκηση, Ένας Ενωμένος Ελληνικός Λαός, ένας Ισχυρός Ελληνικός Στρατός. Το χρέος που έχει η Ελλάς είναι να χαράξει στις καρδιές των Ελλήνων τον πόθο να γίνουν κυρίαρχοι τής γης τους, την δε γη τους να την κάνουν πολεμικό πεδίο που ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί απροσκύνητους Έλληνες που γυρεύουν την στοργική αγκάλη τής Ελληνικής Φυλής.

Όταν οι βάρβαροι στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου με τα ίδια πάντα αφεντικά κινήθηκαν να ρουφήξουν την Ελλάδα, ο Μεγαλέξανδρος ένωσε τούς Έλληνες, ατσάλωσε το ηθικό τους και έκαμε την Φυλή μας Δυνατή στη θέση των Δυνατών. Τώρα είναι η σειρά μας. Να κάνουμε ξανά την Πατρίδα μας Ελλάδα. Να φερθούμε ως Έλληνες. Να γεφυρώσουμε πολιτικά και στρατιωτικά το Αιγαίο. Να βάλουμε μπροστά Εθνικό Φρόνημα και Πολεμικό Ατσάλι. Και τότε θα βαδίσουμε Ελεύθεροι Έλληνες στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα στην κεφαλή Ορθοδοξίας και Ελευθέρων Εθνών.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: