ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 11-3-2015.

Η Ελλάς που χρειαζόμαστε και σχεδιάζουμε μέσα σ’ έναν κόσμο οικονομικής και πολιτικής αιχμαλωσίας είναι η αυτεξούσια, καθαρή, νοικοκυρεμένη και ισχυρή Πατρίδα. Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος που πρέπει να οικοδομήσουμε θα ξεκινήσει από το ξεθεμελίωμα και την ολοκληρωτική καταστροφή τού αισχρού, προδοτικού και ηττοπαθούς ψευτορωμέϊκου. Η εθνικοποίηση των μηχανισμών, των θεσμών και των πόρων τής οικονομίας είναι τα επόμενα στάδια που θα συμβούν αμέσως και δίχως το παραμικρό χάσιμο χρόνου.

Θα πουν κάποιοι κοσμοπολίτες, καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι, πως το οικονομικό παιχνίδι στις μέρες μας δεν γίνεται με κλειστές πόρτες και απομονώσεις. Πως η οικονομία γίνεται με όρους ανοικτών συνόρων, με τις επενδύσεις, τα νομίσματα και τις κεντρικές αποφάσεις να λαμβάνονται από υπερεθνικούς οργανισμούς και αφέντες.

Θα απαντήσουμε κατ’ αρχήν πως η διαφορά τού Εθνικοκοινωνισμού μας με τούς σύγχρονους καιρούς που μάς παρουσιάζουν οι καταστροφείς των εθνών είναι πως για εμάς η οικονομία δεν είναι παιχνίδι και εξουσία αλλά μοχλός στήριξης και υπηρέτης τού Εθνικού Κράτους. Θα απαντήσουμε ακόμη πως στο Ελληνικό Κράτος τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι Έλληνες που δεν φοβούνται τις αναμετρήσεις και έχουν τάξει τον εαυτό τους στην ευημερία και την αυτάρκεια που παράγουν και αποταμιεύουν οι Έλληνες και η γη τους. Και ακόμη πως στα διευθυντήρια των διεθνών αποφάσεων η ελληνική επιρροή θα αυξηθεί, δημιουργώντας ασφάλεια οικονομική και ελληνική ηγεμονία.

Το μεγάλο φόβητρο που έχουν επισείσει οι διεθνιστές πολιτικάντηδες, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, επί ονόματι και κατ’ εντολήν τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ο «φόβος» τής επιστροφής στην συναλλακτική μονάδα τής δραχμής. Θα μείνουμε μάς λένε χωρίς χρήμα, θα φτωχύνουμε, θα κλείσουν οι τράπεζες, θα πεινάσουμε. Τα λένε όλα τούτα τα καταστροφολογικά εκείνοι που φρόντισαν να μάς βγάλουν από την δραχμή και να μάς πάνε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία τα οποία ασφαλώς γνώριζαν, φτιάξανε και αποδέχτηκαν τόσο οι ψευτορωμιοί όσο και οι νεοταξίτες έμποροι τού ευρώ. Τα λένε αυτά εκείνοι που συρρικνώσανε την παραγωγική δραστηριότητα, που γέμισαν αχρείαστα δάνεια την ελληνική αγορά, που δέσμευσαν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, που τραπεζοποίησαν την οικονομία, παραδίδοντας τις τράπεζες στον σιωνισμό και την εξουσία μαζί με τις συναλλαγές στις τράπεζες.

Αυτοί που διασπείρουν φήμες και επισείουν απειλές, άριστοι χρήστες τής μαύρης προπαγάνδας όντες, δεν λένε την πραγματική και νομοτελειακή αλήθεια. Λένε αυτά που οι ίδιοι ποθούν και έχουν σχεδιάσει να μάς επιβάλλουν μέσω όλων των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας που συντόμως θα ενωθούν ολοκληρωτικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Ένα αληθινά αδέσμευτο κράτος, ένα κράτος εθνικό και λαϊκό δηλαδή, πρέπει απαραιτήτως να φτιάξει αδέσμευτη οικονομία, μια οικονομία δηλαδή εθνική και λαϊκή. Από την στιγμή λοιπόν που έχουμε αποφασίσει να φτιάξουμε ελληνική οικονομία, θα φτιάξουμε οπωσδήποτε ελληνικό νόμισμα.

Αφού όμως το πρώτο βήμα, δηλαδή το νόμισμα μάς το έχουν χαλάσει, εμείς θα ξεκινήσουμε από την αρχή, από την βάση τής κοινωνικής πυραμίδας, από την επανεκκίνηση τής οικονομίας. Θα φτιάξουμε τα θεσμικά εργαλεία αυτής, την παραγωγική δραστηριότητα και την εισοδηματική κατάσταση των Ελλήνων με βάση τον εθνικό έλεγχο και την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα γκρεμίσουμε το σάπιο αντικαθιστώντας το ευθύς αμέσως με το υγιές.

Θα εξορθολογήσουμε την οικονομία, μετατρέποντας αυτήν από εικονική και έξωθεν υπαγορευόμενη σε απευθείας συνδεόμενη με το έργο και την διαχείριση αυτού, από το χωράφι στο ταμείο. Θα φέρουμε τις υπηρεσίες διαχείρισης τού χρήματος στην διάθεση τού Ελληνικού Έθνους. Και θα αποδώσουμε τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό και στο ταμείο τής Ισχυρής, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Και αφού πλέον θα έχουμε φαγητό, εργασία και υγεία ελληνική, τότε θα πάμε στην δραχμή.

Αν παρόλα αυτά κάποιοι θελήσουν να μάς πάνε απ’ ευθείας στο τελευταίο στάδιο, να μάς πάνε απ’ ευθείας στην δραχμή σκοπίμως άνευ προετοιμασίας και υποδομών ώστε μέσω τού πλαστού χρέους να αγοράσουν περιουσίες, γη και πλούτο ελληνικό πάμφθηνα, όπως θέλουν παγκοσμιοποιητές και ψευτορωμιοί δημοκράτες να κάνουν, τότε υπάρχει η ανατροπή των κατοχικών αρχών και το σχέδιο εθνικής αντίδρασης. Οι ένοπλες δυνάμεις τής χώρας και ο ελληνικός λαός θα περιφρουρήσουν αμέσως την κοινωνική ειρήνη και συνοχή πατάσσοντας τούς ντόπιους και λαθρόβιους ταραξίες που θα κινηθούν και θα στηθεί το αμυντικό δίχτυ στο εξωτερικό περιβάλλον τού κράτους. Και η διακυβέρνηση θα περάσει στα ελληνικά χέρια.

Στο νέο Εθνικοκοινωνικό Κράτος, στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα, κλέφτες και τοκογλύφοι τυμβωρύχοι θα παταχθούν. Η ελληνική δικαιοσύνη πλέον απαλλαγμένη από τούς επίορκους δεν θα κυνηγάει Έλληνες Εθνικιστές, αλλά τούς καταχραστές τού μόχθου και τής εξουσίας λαού και πατρίδος. Και στο οικονομικό πεδίο αμέσως θα πρέπει να επιβληθεί η νέα ισοτιμία των συναλλαγών με βάση τον μέσο ελληνικό μισθό. Οι αξίες τής αγοράς δεν θα εκτοξευτούν από κερδοσκόπους, αλλά θα συμπιεστούν και θα έρθουν στο επίπεδο τής αγοραστικής δυνάμεως τού Έλληνα εργαζόμενου και καταναλωτή.

Οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα υπαχθούν στον πλήρη νομικό και διαχειριστικό έλεγχο και στην διοίκηση τού Ελληνικού Κράτους. Οι χρηματοοικονομικοί θεσμοί τής Πολιτείας θα ελεγχθούν και θα εξυγιανθούν από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενων και στην «κρίση» και στο απερχόμενο οικονομικό κύκλωμα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά, εντός και εκτός συνόρων.

Θα διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος τού χρέους και μετατροπή τού όποιου υπαρκτού σε ελληνικό νόμισμα. Επιπλέον θα γίνει διαγραφή των δανεικών χρεών στα χαμηλά και τα μικρομεσαία εισοδήματα. Έλεγχος τής αγοράς και πάταξη των μαυραγοριτών. Αναπροσαρμογή των τιμών στα πετρελαιοειδή  με αφαίρεση τής φοροαισχροκέρδειας.

Συμμαχική πολιτική με κατεύθυνση την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία ταυτόχρονα, ώστε να βγάλουμε και να αξιοποιήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο. Ενδεικτικά η περίπτωση τής Ρωσίας ικανοποιεί πλήρως αυτή την συνθήκη. Στήριξη των Ελλήνων τής Ομογένειας ώστε να λάβουν ισότιμα την πρώτη θέση στις οικονομικές διεργασίες των χωρών που κοσμούν με την παρουσία τους. Η Αδέσμευτη Ελλάς θα γίνει οπωσδήποτε και Μεγάλη Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: