ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 3-9-2009 .

Η παραχάραξη των ιστορικών δεδομένων, η παραποίηση της πολιτικής πραγματικότητας και η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αυτής περιβάλλον σχετίζονται απολύτως μεταξύ τους κατά τρόπο που να μην δύναται να πραγματοποιηθεί η χωριστή αντικειμενική τους παρατήρηση. Τα τραύματα των εθνικών υποχωρήσεων του παρελθόντος και των διεθνιστικών αντιλήψεων εξακολουθούν να μας κατατρύχουν.

Οι διώκτες του Ελληνισμού επιδιώκουν πάντοτε να επιτύχουν την περιστολή δράσης του Έθνους μας και το κόντεμα της πολιτικής υπάρξεως και ελευθερίας του. Προκειμένου μάλιστα να επιτύχουν τον βδελυρό σκοπό τους καταφεύγουν στα ελαττώματα της εφήμερης Καθεστηκυίας Τάξης της Πατρίδος μας. Η ματαιόδοξη και ιδιοτελής κατάληψη της Αρχής από ανθρώπους και χαρακτήρες ιδιόρρυθμους, η πολυδιάσπαση δυνάμεων από άξιους και ανάξιους ταγούς, η λατρεία του χρήματος και της αίγλης, ακόμα και το μικρόβιο της προδοσίας τίθεται στην διάθεσή τους.

Η ίδια η πολιτική μας ζωή άλλωστε από τα πρώτα χρόνια ελεύθερου βίου μετά την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821 είχε σημάδια ξένων παρεμβάσεων και ηθών. Από τα κόμματα που χαρακτηρίζονταν και λαμβάνανε τα ονόματά τους από την προσήλωση σε κάποιο «σύμμαχο» ως Φιλοαγγλικό, Φιλογαλλικό και Φιλορωσικό στα κατοπινά που ελληνοποιήθηκαν σε Φιλελεύθερο, Σοσιαλιστικό και Κομμουνιστικό. Με το Μέγιστο Θοδωρή Κολοκοτρώνη να αναζητά ματαίως αναστήματα που να αγαπούν ανιδιοτελώς την κοινή μας Πατρίδα. Με τον σταυρό και το ξίφος του Ελληνισμού ανά χείρας.

Στο μεταξύ μας μάθανε να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα της έξωθεν υπαγορευόμενης ειρήνης σαν ορθές πράξεις ακόμη κι αν χάναμε και από μια ματωμένη ελληνική γη. Ακόμα κι αν παραχωρούσαμε ιστορικά δίκαια και ονόματα σαν μικρόψυχη παρακαταθήκη για ανίερες μελλοντικές διεκδικήσεις σε βάρος μας. Ακόμα κι αν παρατούσαμε Έλληνες αδελφούς μας στα χέρια των αιμοσταγών εχθρών μας. Μετά μας κάνανε κυνηγούς της ύλης και του μάταιου κέρδους σε βάρος της Ιδέας, αφού ούτε οικονομική προκοπή επιτεύχθηκε ούτε χρόνος σκέψης μας έμεινε για να συνειδητοποιήσουμε πόσο είχαμε λεηλατηθεί, αποδιώκοντας το ηρωικό στοιχείο από την ζωή μας.

Φέτος συμπληρωθήκανε εξήντα χρόνια από την λήξη του συμμοριτοπόλεμου και την ιστορική νίκη του Εθνικού Στρατού μας απέναντι στην ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία. Μια ιστορική νίκη που καταγράφηκε επάνω στα βουνά της Μακεδονίας Μας που οι εθνικοί ολετήρες επιχειρούσαν να αποκόψουν μαζί με την Θράκη Μας, προσδίδοντας έναν πλαστό εθνικό προσδιορισμό. Οι ντόπιοι Κομμουνιστές, μεθυσμένοι από το κυνήγι της εξουσίας σε βάρος της ανθρώπινης ζωής και της Εθνικής μας ακεραιότητας, προκειμένου να στηρίξουν την «μαμά» Σοβιετία και να ανέλθουν στην Αρχή, όπως μαρτυρούν ιστορικές καταγραφές δικές τους και οι επίσης κομμουνιστικές ολομέλειες, δεν δίστασαν να λάβουν και να παράσχουν στήριξη στον πλαστογράφο της Μακεδονίας Μας Τίτο και τον αρχισφαγέα Στάλιν και να σηκώσουν τα όπλα κατά της ίδιας τους της Πατρίδος.

Οι ιστορικές αποδείξεις είναι αδιάψευστες. Γεώργιος Παπανδρέου : «Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι πλέον η κατάλυσις της εθνικής μας ακεραιότητος, η κατάλυσις της πολιτικής μας ελευθερίας και η κατάλυσις της εννοίας της Ελλάδος. Βουκμάνοβιτς, συνεργάτης του Τίτο : « Είτε το θέλουν οι Έλληνες είτε όχι, η Μακεδονία θα γίνει αυτόνομο Κράτος και θα υπαχθεί στο Γιουγκοσλαβικό Ομόσπονδο Κράτος». Γ. Ιωαννίδης, συμμέτοχος της κομμουνιστικής ανταρσίας, στο βιβλίο του «Αναμνήσεις»: «Ο Τίτο χρησιμοποίησε αποκλειστικά τους αντάρτες του ΚΚΕ για δικούς του επεκτατικούς σκοπούς, για την προώθηση των γιουγκοσλαβικών βλέψεων στην ελληνική Μακεδονία». Αλλά σε τι πραγματικά διαφέρουν οι φιλελεύθεροι και σοσιαλιστές επαγγελματίες πολιτικοί της «ψυχραιμίας» που τολμούν να διαλέγονται και να παζαρεύουν με τον βδελυρό Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τους Σκοπιανούς σφετεριστές το όνομα της Μακεδονίας με σύνθετους γεωγραφικούς προσδιορισμούς, νομιμοποιώντας τους ίδιους αλυτρωτισμούς; Πως τολμούν να ονοματίζουν τους εαυτούς τους ηγέτες όταν παράλληλα ανέχονται την διάτρηση του ελληνικού εναερίου χώρου από μη επανδρωμένα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη που αδυνατούν ή αδιαφορούν να καταδιώξουν παρά τις μέγιστες φιλότιμες προσπάθειες του Στρατού μας; Πως τολμούν να συνδιαλέγονται με τους Τούρκους όταν στην κατεχόμενη κυπριακή γη πραγματοποιούνται παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής ήττας μας και τις σφαγές Ελλήνων στην Μικρά Ασία; Γιατί όλους αυτούς ενώνει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός.

Η απάντηση σ’ όλα αυτά μου έρχεται αυτόματα στην απόκριση που έδωσα όταν ρωτήθηκα από Συναγωνιστή της Νεολαίας του ΛΑ. Ο. Σ για την ιδεολογία μου. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η ιδεολογία που βασίζεται στο δόγμα του Ηρόδοτου για το Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόθρησκο, το Ομόγλωσσο και το Ομότροπο. Δηλαδή ο Ελληνισμός προσδιορίζεται και καθορίζεται από την Κοινή Εθνική Καταγωγή, την Κοινή Φυλετική Προέλευση, την σταθερή σχέση με τον Θείο Παράγοντα, τον ενιαίο και ανόθευτο γλωσσικό κώδικα και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Με σεβασμό στην Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αξιοκρατία και την Ελευθερία του Έλληνα, αλλά παράλληλα την διατήρηση της φλόγας της Μεγάλης Ιδέας και την στήριξη των Ελληνικών Κοινοτήτων όπου Γης, είτε στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες είτε όπου άλλού. Δηλαδή απαιτώντας κι όχι ζητιανεύοντας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: