ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

ΑΘΗΝΑ 17-9-2009 .

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει μέσα σ’ ένα κλίμα παρατεταμένης κομματικής κενολογίας με τον πολιτικό κόσμο να έχει εισέλθει ανεπιστρεπτί στον καιρό της δικής του παρακμής. Το κακό είναι ότι στην πορεία τού χαμού η Καθεστηκυία Τάξη των τοπικών νεοταξικών κομμάτων απειλεί να συμπαρασύρει μαζί της την Πατρίδα και τον λαό, ξύνοντας και μεγεθύνοντας πληγές που απειλούν την επιβίωση, την ταυτότητα και την πολιτική μας ελευθερία.

Προφανώς ζούμε στην εποχή των μεγάλων αμφισβητήσεων και παρεξηγήσεων, όπου το άσπρο βαπτίζεται μαύρο και το μαύρο άσπρο. Βλέπουμε λοιπόν την Βουλή των Ελλήνων να μετασχηματίζεται σε Βολή ανεπαρκών προσωπικοτήτων που έχουν θεοποιήσει την απαστράπτουσα αίγλη και έχουν αντικαταστήσει τον λαό στην θέση τού εντολέα με μια απρόσωπη αλλά σίγουρα αντεθνική Διεθνιστική Εξουσία. Μια αδηφάγα εξουσία που δεν νοιάζεται για τον Άνθρωπο και τα Έθνη.

Κάποιοι εμφανίζονται να ανακαλύπτουν ξαφνικά το βάθος επιρροής της διαπλοκής με την συστράτευση τού χρήματος και των μέσων παραπληροφόρησης που έχουν διατεθεί για τον σχηματισμό και την προστασία τού κελύφους της ντόπιας νέας τάξης πραγμάτων. Όμως η ιστορία αυτή είναι παμπάλαια. Η όψιμη διαπιστωτική πράξη κατατίθεται την ώρα που η Πατρίδα μας έρχεται αντιμέτωπη με σοβαρά εσωτερικά τραύματα και μισελληνικούς εξωτερικούς ολετήρες.

Η έκρηξη τού βουλευτή της ΝΔ Σ. Τσιτουρίδη ως απόρροια της απορρίψεως της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εκλογές είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη και κυρίως την παράθεση των αποδεικτικών στοιχείων της σήψης που χαρακτηρίζει το πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Ο μέχρι σήμερα γαλάζιος βουλευτής μίλησε για απαράδεκτη και άθλια απόφαση και είπε ότι κουμάντο στην Ρηγίλλης κάνουν οι αρχιερείς της διαπλοκής. Η συγκεκριμένη διατύπωση προφανώς παρέχει μια επαρκή εξήγηση για την αποτυχία του περιορισμού της δράσης και της περιστολής της επιρροής που επρόκειτο να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ έναντι των διαβόητων νταβατζήδων. Αλλά και εξηγεί τα διαλυτικά φαινόμενα της φιλελεύθερης παράταξης με φόντο την αρχηγία.

Ωστόσο οι ενδοοικογενειακοί καβγάδες των συνιστωσών της Καθεστηκυίας Τάξεως καλύπτουν κατά τρόπο απαράδεκτο τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών που είναι και πολλά και επείγοντα. Στην πρώτη γραμμή κινδύνου εντάσσονται η κοινωνική ανασφάλεια και η εγκληματικότητα που θέτουν την ομαλότητα και την ανθρώπινη ζωή σε βαριά δοκιμασία. Αυτό συνέβη με την επίθεση που δέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες από 15 άτομα στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα, κοντά στα Εξάρχεια. Επιπλέον, η Υπηρεσία Ειδικών ελέγχων σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή της Ομονοίας από το εξωτερικό. Εντοπίστηκε ποσότητα 440 γραμμαρίων κοκαΐνης με ενδιάμεσο παραλήπτη 24χρονο Έλληνα και τελικό παραλήπτη Νιγηριανό έμπορο ναρκωτικών.

Αλλά και στα εθνικά μας θέματα τα παλαιά κόμματα έχουν καταφέρει να ρεζιλέψουν την Πατρίδα μας ακόμα και απέναντι σε θνησιγενή μορφώματα ειδικών διαλυτικών και ανθελληνικών αποστολών σαν τα Σκόπια. Ο πρόεδρος των Σκοπίων Ιβάνοφ χαρακτήρισε τρέλα την αποδοχή από την χώρα του ενός ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις και, χαρακτηρίζοντας καλές τις σχέσεις με την Ελλάδα, ανέφερε ότι το πρόβλημα για την εξεύρεση λύσης στο όνομα των Σκοπίων εντοπίζεται στις πολιτικές ελίτ. Φανταστείτε το θράσος των Σκοπιανών όταν η Ελλάς πιέζεται από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό στα ζητήματα της ταυτότητας και της γλώσσας του ψευδοκράτους τους με τους ενδοτικούς πολιτικούς μας να παραμένουν στο διάλογο, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη «σλαβομακεδόνων».

Η δραματική αύξηση της φτώχιας και της ανεργίας που σαρώνει την Ελλάδα επιβάλλει σαφώς και προμελετημένα την απογοήτευση του λαού μας κατά τρόπο που να αποστασιοποιείται από τα πολιτικά δρώμενα. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ η πραγματική ανεργία κυμαίνεται κοντά στο 15,5%, περίπου 2,2 εκατομμύρια πολίτες διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχιας, ενώ το 20% του πληθυσμού έχει 6 φορές μεγαλύτερο εισόδημα από το 20% των πιο φτωχών πολιτών.

Είναι η ώρα να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Οι αλλοδαποί που παραβιάζουν είτε τους κανόνες της μετανάστευσης είτε τους νόμους του κράτους να απομακρυνθούν από την χώρα. Οι εγκληματίες κατά της ανθρώπινης ζωής με δόλο και σχέδιο σε βάρος της Πατρίδος και του λαού να εμπίπτουν στις διατάξεις περί εσχάτης προδοσίας, είτε έμποροι ναρκωτικών είτε εμπρηστές είτε δολιοφθορείς σε βάρος των οργάνων της εννόμου τάξεως. Οι άδικοι φόροι και οι λοιποί δεσμευτικοί όροι που κρατούν την ρευστότητα κλειδωμένη να αρθούν, οι επιχειρήσεις που απασχολούν Έλληνες και η Εθνική Εργατική Τάξη να στηριχθούν οικονομικά, ο εθνικός παραγωγικός ιστός να αναπτυχθεί με κεντρικό συντονιστικό σχέδιο στην επαρχία και το χρήμα να γυρίσει σ’ αυτούς που το παράγουν. Τέλος οι διεκδικήσεις σε βάρος μας να αντιμετωπιστούν με τις δικές μας δίκαιες διεκδικήσεις και με την στήριξη της Ελληνικότητας των Εθνικών μας Κοινοτήτων στις Αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού. Με ακμαίο Εθνικό Κοινωνικό Φρόνημα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ. Ο. Σ Β ΑΘΗΝΩΝ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: