ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ

ΑΘΗΝΑ 6-9-2009 .

Η παραίτηση της Ελληνικής Κυβερνήσεως, με τον τρόπο που αυτή δρομολογήθηκε, στα πλαίσια ενός υποτιθέμενου πολιτικού αιφνιδιασμού και μιας μεθοδευμένης παραφιλολογίας για εναλλακτικά σενάρια, έρχεται σε μια χρονικά ύποπτη περίοδο και καταδεικνύει την επικινδυνότητα της Καθεστηκυίας Τάξης για τα εθνικά μας συμφέροντα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να τίθεται το Κράτος σε πολιτική αδράνεια προς εξυπηρέτηση των εφήμερων μικροκομματικών σκοπιμοτήτων την στιγμή που δεχόμαστε πιέσεις και προκλήσεις στις εθνικές μας υποθέσεις και ενώ οι υποτιθέμενες «λύσεις» μάς ζητούνται με ωμούς εκβιασμούς.

Κι όμως, ούτε ανεπίλυτα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν, ούτε φυσικά εκλογικός αιφνιδιασμός με την κλασσική έννοια του όρου υπήρξε. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η οικονομική ανέχεια είναι πολυετής, τεχνητή και δομική, αφού αποτελεί μια βασική φύση του πολιτικού συστήματος που εφαρμόζεται στην Πατρίδα μας. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και οι αντίστοιχοι πόροι είναι άφθονοι και υποθηκευμένοι, αφού λίγα ντόπια οικονομικά συμφέροντα, περισσότερα πολυεθνικά αρπακτικά και οι Εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού νέμονται πλούτη και γεωπολιτικούς ελέγχους, διανέμοντας στην Ελλάδα και τον λαό μας δημοσιονομικά ελλείμματα και χρέη.

Όλα δείχνουν ότι η δέσμευση των λαϊκών ανακλαστικών εξυπηρετεί τον περιορισμό της πολιτικής μας ελευθερίας και της εθνικής μας κυριαρχίας που επιδιώκεται είτε διά της στρατιωτικής είτε διά της διπλωματικής πιέσεως. Μπορεί βέβαια να έχουμε συνηθίσει τις παραβάσεις και τις παραβιάσεις των Τούρκων στην περιοχή μας, συνήθεια που αποσκοπεί φυσικά στην παγίωση των τουρκικών διεκδικήσεων που προσφέρει ο ραγιαδισμός της πολιτικής «μας» τάξεως, ωστόσο οι γέφυρες συνεννοήσεως που ρίχνει η Άγκυρα σε χώρες του περίγυρού μας και η ποιοτική αναβάθμιση των τρόπων που μας προκαλεί εκφράζουν την βεβαιότητα και τον ευρύτερο σχεδιασμό του εχθρού.

Την ώρα που το σημερινό Κράτος μας παραδίδεται στα εκλογικά θέλγητρα και την νομή ιδιοτελών θέσεων μιας ανενεργούς εξουσίας, η Τουρκία πραγματοποιεί ανοίγματα πολιτικά και διπλωματικά στην άσπονδη εχθρό της Αρμενία. Μια κίνηση που προφανώς αποσκοπεί στο κλείσιμο ενός μακραίωνου μετώπου διαμάχης που απασχολούσε μέρος του πολιτικού σχεδιασμού και της στρατιωτικής ετοιμότητας της Άγκυρας. Η επιδίωξη τής ουσιαστικά παράταιρης προσέγγισης Τουρκίας και Αρμενίας ωστόσο ναρκοθετεί την πολιτική οδό για την διαμόρφωση ενός οφειλόμενου Ορθόδοξου Τόξου εκτεινόμενου από την Πατρίδα μας έως και την ομόδοξη Ρωσία.

Η κινητικότητα των Τούρκων περνάει μέσα από την στάση που θα τηρήσουν στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, θέμα που στο πρόσφατο παρελθόν η Τουρκία στήριξε το μουσουλμανικό Αζερμπαϊτζάν, ενώ παράλληλα η Άγκυρα κάνει λόγο για τον σεβασμό των τουρκοαρμενικών συνόρων. Ένα ζήτημα που η ίδια ουδέποτε σεβάστηκε έναντι της Ελλάδος. Η δε πολιτική της κυβερνήσεως Ερντογάν με κατευναστικούς τόνους απέναντι στους Κούρδους μάς πείθει ότι η Τουρκία επιδιώκει να στρέψει το βλέμμα της χωρίς άλλες σκιές σε βάρος της Ελλάδος, μέσα σε κλίμα αντιπερισπασμού έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Λίγο πριν την έναρξη του νέου γύρου των οδυνηρών συνομιλιών ανάμεσα σε Χριστόφια και Ταλάτ με αντικείμενο τα ζητήματα διακυβέρνησης της «Νέας Κύπρου», ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μετέβη στην Μεγαλόνησο προκειμένου να δώσει στις κατοχικές αρχές οδηγίες και εντολές για την τουρκοποίηση της Κύπρου Μας. Δείγμα γραφής που δόθηκε όταν παρεμποδίστηκε και τελικά ματαιώθηκε η μετάβαση Ελληνοκύπριων προσκυνητών στην εκκλησία του Αγίου Μάμαντος που βρίσκεται στα Κατεχόμενα. Οι λόγοι που προβλήθηκαν υπήρξανε προσχηματικά γραφειοκρατικοί, αφού ειπώθηκε ότι απουσίαζαν τα ονόματα κάποιων προσκυνητών από τους καταλόγους των ασκούμενων ελέγχων.

Η προκλητικότητα στο Αιγαίο συνεχίστηκε με την παρενόχληση πολιτικού αεροσκάφους της Ολυμπιακής από δύο τουρκικά F – 16, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο από την Ρόδο προς Μυτιλήνη. Γεωγραφική σημειολογία που ακουμπά στις αξιώσεις της Άγκυρας για την μοιρασιά του Αιγαίου. Εν τω μεταξύ μεταφορικό ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό στο Φαρμακονήσι για την τακτική αλλαγή της φρουράς δέχθηκε τις επανειλημμένες οχλήσεις της τουρκικής αεράμυνας προκειμένου να εγκαταλείψει ελληνικό έδαφος! Φυσικά το ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε, δόθηκαν οι κατάλληλες εντολές και η αποστολή του Στρατού μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το «ελληνικό» υπουργείο εξωτερικών ακόμη ενημερώνει τους διεθνείς οργανισμούς.

Κατά τα λοιπά, οι ορθές αποδώσεις τιμών στην Μάχη των Θερμοπυλών με την αναβίωση των εορταστικών εκδηλώσεων των τότε Ελευθέριων και νυν Θερμοπύλειων δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν δεν συνοδεύονται από το ανάλογο πνεύμα θυσιαστικού αγώνος για την Ελευθερία της Πατρίδος και το τράνεμά της. Οι δε «σωτήρες» του ΠΑΣΟΚ που ανακαλύπτουν την ύπαρξη Σλαβομακεδόνων, όπως ο νέος αστέρας τού ντόπιου Σοσιαλισμού Λοβέρδος σε συνέντευξη προς τον γνωστό δημοσιογράφο Τάκη Μίχα, που πρέπει τάχα να τους επιτρέψουμε την επιστροφή στην Ελλάδα, φαίνεται ότι έχουν ήδη στρωθεί στην τέχνη του ενδοτισμού και της μειοδοσίας. Όταν η Τουρκία και οι λοιποί νεοταξικοί δορυφόροι αλωνίζουν, η Ελλάς στραβά αρμενίζει. Η ορθή συστράτευση του Εθνικού Κοινωνικού Μετώπου μέσω του ΛΑ. Ο. Σ αποτελεί την επιβεβλημένη κίνηση λαϊκής συσπείρωσης και εθνικής αντεπίθεσης. Αυτή ακριβώς την λογική υπηρετεί και η δική μου κάθοδος στις προσεχείς εκλογές στις γραμμές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: