ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 30-9-2009 .

Ο λογαριασμός της εκλογικής διαδικασίας έκλεισε με θολές καταγραφές σ’ ένα Κράτος που βιώνει τις άγνωστες πτυχές μιας παρατεταμένης παρακμής. Ατέρμονες συζητήσεις και τηλεμαχίες αναλώθηκαν στην διαπίστωση της ανάγκης τομών προκειμένου να δημιουργηθεί μια κρατική μηχανή που να υπηρετεί τον ελληνικό λαό στην δύσκολη καθημερινότητα και τα προβλήματά του.

Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ
Η ανηθικότητα, η εγκληματικότητα, η κοινωνική ανασφάλεια, η τρομοκρατία του Νεοταξικού περιθωρίου, η εκμετάλλευση της Εθνικής Εργατικής Τάξης και η λαθρομετανάστευση αποτελούν τις σύγχρονες γάγγραινες που έχουν ενσωματωθεί στο περιβάλλον της Καθεστηκυίας Τάξεως. Καθημερινά βιώνουμε την επίδραση της ηθικής της ανηθικότητας όπου ο στρουθοκαμηλισμός και η αφομοίωση του αφύσικου και του παράλογου ως φυσικό και λογικό μας περιτριγυρίζει με τους ταγούς να προσφέρουν λύσεις κενές περιεχομένου.

Όταν πραγματοποιείται από αλλοδαπούς ληστεία στην Eurobank Καλλιθέας και κατά την προσπάθεια διαφυγής οι δράστες, προσπαθώντας να αρπάξουν ένα αυτοκίνητο, πυροβολούν τον οδηγό στο χέρι και την 11χρονη κόρη του στην κοιλιακή χώρα, έξω από το σχολείο της, έχεις μία πιθανότητα μόνον. Να εξοργιστείς. Όταν ένας δεκαπεντάχρονος από το Πακιστάν συλλαμβάνεται από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης να έχει πάνω του 13,3 γραμμάρια κάνναβης συσκευασμένα, έτοιμα προς πώληση, τότε ο κρύος ιδρώτας αρχίζει να λούζει τα πρόσωπα. Όχι όμως και το αυτί των προπαγανδιστών του Συστήματος που πνίγουν τα νέα.

Όταν οι συγκεντρωθέντες λαθρομετανάστες στο Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών της Παγανής Λέσβου ξεσηκώνονται και ζητούν να τους δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα για να φύγουν από την χώρα, τότε αντιλαμβανόμαστε πόσο υψηλές θέσεις κατέχουν αυτοί που συντηρούν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ
Ωστόσο το εμπόριο των ανεκπλήρωτων ελπίδων του λαού μας συνεχίζεται κανονικά. Σύμφωνα με αναφορές της ΓΣΕΕ, σωρηδόν έφευγαν από τον ΟΑΕΔ για το ταχυδρομείο, δυο βδομάδες μετά την προκήρυξη των εκλογών, συμφωνητικά συνεργασίας που αφορούσαν την τοποθέτηση νέων ανέργων μέσω των προγραμμάτων stage. Διορισμοί που συνεχίζονται από τον καιρό του ΠΑΣΟΚ και μας θυμίζουν την οδύσσεια των συμβασιούχων. Απασχόληση με περιορισμένο χρόνο και απεριόριστη αγωνία.

Και ενώ η ελληνική επιχειρηματικότητα συρρικνώνεται και η ανεργία καλπάζει, έρχεται στο φως της δημοσιότητας η υποκρισία της Πολιτείας στο θέμα της απασχόλησης και της συνταξιοδότησης των Ελληνίδων. Τόσο καιρό γνωρίζουμε ότι η ΕΕ, στα πλαίσια της εξίσωσης των ορίων συνταξιοδότησης, προσανατολίζεται να αυξήσει το όριο για τις γυναίκες στα 65 έτη, όπως ισχύει και για τους άνδρες. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την νέα ρύθμιση, σύμφωνα με την οδηγία 54/2006 της ΕΕ. Ανεξάρτητα αν αφορά μητέρες ή γυναίκες που φροντίζουν ηλικιωμένους. Κι αυτό παρά τις υποτιθέμενες προσπάθειες για την ελαστικοποίηση του μέτρου μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Κοντά σ’ όλες τις κοινωνικές δυσχέρειες και η εγχώρια τρομοκρατία με τις βομβιστικές της εκτροπές. Μετά τις τελευταίες επιθέσεις σε βάρος πολιτικών προσώπων είχαμε τις συλλήψεις στο Χαλάνδρι τριών ανδρών και μιας γυναίκας που φέρονται να σχετίζονται με γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου και της Άκρας Αριστεράς. Κι όμως, κάποιοι κατ’ ευφημισμόν προοδευτικοί επιμένουν να προσδίδουν σε τέτοιους ανθρώπους ιδεολογικό άλλοθι.

Αυτή είναι μια σκληρή πραγματικότητα που οφείλουμε να αλλάξουμε. Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Στην δική μας Κοινωνία της Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων η Μητρότητα της Ελληνίδας θα επιδοτηθεί μακριά από τα γρανάζια του κέρδους, η παραγωγική μηχανή θα επανέλθει στα ελληνικά χέρια, η μεταναστευτική πολιτική θα αποβάλλει τα παράνομα στοιχεία που την περιβάλλουν, η ελληνικότητα και η ασφάλεια θα επιβληθούν της πολυπολιτισμικότητας και της ανασφάλειας. Αυτή είναι η κατάθεση ψυχής του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: