ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΘΗΝΑ 10-9-2009 .

Η Ελλάς ξάφνου γέμισε θαυματοποιούς που υπόσχονται κάθε είδους θαύμα. Πηγή της «εθελούσιας» προσφοράς των κάθε λογής εθνοσωτήρων είναι η εξαγγελθείσα προεκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της επόμενης εκλεκτής κυβερνήσεως και του καινούριου καταλληλότερου πρωθυπουργού. Τα εισαγωγικά στην λέξη εθελούσια δεν αναγράφονται βέβαια με την έννοια της συλλογικής ευθύνης, αλλά αντιστοιχούν κατά κύριο λόγο στην εσπευσμένη όσο και προδιαγεγραμμένη προκήρυξη των πλέον εντεταλμένων εκλογών.

Η αποτυχία στην αντιμετώπιση των περίφημων οικονομικών δυσχερειών αντιστοιχίζεται με επιτηδευμένο τρόπο στην καινοφανή οικονομική κρίση, όταν η λιτότητα και η λεηλασία των χρηματικών αποθεμάτων των ελληνικών νοικοκυριών είναι έννοιες σύμφυτες με την καθεστωτική μορφή του φθαρμένου πολιτικού μας συστήματος. Άλλωστε το άφθονο χρήμα, η κατευθυνόμενη προπαγάνδα και η επακόλουθη κληρονομικότητα του πολιτικού κόσμου ταυτοποιούν τις πάγιες συναναστροφές ανάμεσα στους οικονομικούς προύχοντες, τους επικοινωνιακούς ποδηγέτες και τα πολιτικά τζάκια.

Τον ελληνικό λαό οι εξουσιαστές του τόπου τον θέλουνε «υπεύθυνο», «ώριμο» και «ενεργό» πολίτη, συμμέτοχο στην κάλπη και συνειδητό ψηφοφόρο, για να τον εγκαταλείψουν αμέσως μετά την εκλογική αυλαία αμέτοχο της επιλογής των αποφάσεων που τον αφορούν και σε κατάσταση πλήρους άγνοιας των σχεδιαζόμενων δεινών σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Έναν λαό αποκομμένο από τις ρίζες της εθνικής του παράδοσης.

Η παγκοσμιοποίηση των αγορών και η ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης ονομάστηκαν Ελεύθερη Αγορά και ανθρωπιστική αλληλεγγύη, η ασυδοσία ελευθερία και η ελευθεριότητα πρόοδος και νέα ηθική, η δε αύξηση της εγκληματικότητας έμεινε τάχα ορφανή γονέων και αναδόχων. Όσον αφορά το αίσθημα ανασφάλειας των ακριτών μας απέναντι στους επίδοξους επίβουλους, αυτό δεν πρέπει να απασχολήσει τον αμέριμνο Αστό της Πρωτεύουσας που πρέπει να κοιτάει μόνο την δουλειά του.

Είδαμε λοιπόν τον Νομάρχη Αθηνών, με αφορμή την μεταφορά στην Αθήνα μεταναστών που συνελήφθησαν στην Μυτιλήνη, να ζητάει επειγόντως την ανάσχεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, αφού οι ωθούμενοι γυρολόγοι μιας μεθοδευμένης απελπισίας καθίστανται εύκολα εργαλεία των εμπόρων του θανάτου και της ανθρώπινης ζωής. Μάταια όμως, κανένα αυτί δεν ίδρωσε.

Η προκλητική υποκρισία, οι φτιαχτές οδύνες και οι νεόκοπες πλην ανειλικρινείς οικολογικές ανησυχίες συνεχίζονται στο μεγάλο ζήτημα της οικολογικής καταστροφής που επιφέρουν κάθε καλοκαίρι εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια οι πυρκαγιές. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την περίοδο 1987 έως 2007 στην Αττική χάθηκαν 184187 στρέμματα δάσους κωνοφόρων με την ταυτόχρονη αύξηση του οικιστικού ιστού. Γιατί εκτός των ανθελληνικών μεθοδεύσεων έχει απαξιωθεί η οφειλόμενη πίστη και προσήλωση στην Γη των Προγόνων όχι ως ουδέτερος παράγοντας, αλλά ως ψυχή και προστάτρια δύναμη της Φυλετικής και Οικολογικής Συνείδησης.

Ο Ηρωικός Έλληνας είναι το ομορφότερο και γνησιότερο πρότυπο του ενεργού πολίτη που βουλεύεται, πολιτικολογεί, αλλά και ενεργεί στο πεδίο της μάχης υπέρ των συμφερόντων του Έθνους και των Ελευθεριών του Λαού όχι με γνώμονα το εφικτό και εύκολο δρόμο του διαλογικού συμβιβασμού, αλλά τον ωφέλιμο και δύσκολο δρόμο του Καθήκοντος και της Υπεροχής της Φυλής. Ιδίως σήμερα που η Συμμορία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μας προκαλεί με αρπακτική βουλιμία είτε με τα διάφορα ενιαία νατοϊκά δόγματα και τις θρασείες αιτήσεις παραχωρήσεων αεροδιαδρόμων είτε με τα ραντάρ και τα αεροπλάνα των τουρκικών ανδρείκελων που επιχειρούν να βουτήξουν το Φαρμακονήσι με τις παρεμποδίσεις πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών και τελευταία με την παρώθηση αεροσκάφους της υπηρεσίας προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων, της γνωστής Frontex.

Κι όμως τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως εξαιρούν την προστασία της Ελλάδος από τον προεκλογικό διάλογο, με μόνιμο μέλημα την κατάληψη της εξουσίας και την υπηρέτηση του Διεθνούς Παράγοντα, καταργώντας τον ευεργετικό ρόλο του Κράτους υπέρ των λειτουργιών του Έθνους.

Το δε ΚΚΕ, επί αφορμή της καταδίκης των εγκλημάτων του Κομμουνισμού στις χώρες που έδρασε από την ΕΕ, ξεσπάει εναντίον των δήθεν άδικων διώξεων που έχει υποστεί. Σε μια παραληρηματική εξύμνηση του σφαγέα Στάλιν και των συντρόφων του που αιματοκύλισαν την Ανατολική Ευρώπη την ώρα που τα εδώ υποτακτικά τους στον δρόμο της ένοπλης «εργατικής» εξουσίας χάριζαν την Μακεδονία και την Θράκη στον Σλαβικό και τον Τουρκικό Παράγοντα, τα συντρόφια του ΚΚΕ μιλάνε για την κοινωνικοποίηση της καπιταλιστικής εξουσίας. Για την υπαγωγή των εργαζομένων σ’ ένα διεθνοποιημένο κομμουνιστικό κρατικό περιβάλλον με τα φθηνά μεροκάματα που επιφέρει η απασχόληση των λαθρομεταναστών.


Σ’ αυτές τις εκλογές που έρχονται το μεγάλο διακύβευμα δεν είναι λοιπόν η κρίση των χρηματαγορών, αλλά η επαναφορά του Κράτους στον ρόλο του αμυντικού θώρακα και του επιθετικού άξονα ενάντια στους ολετήρες του Ελληνικού Έθνους και υπέρ της ενδυναμώσεως αυτού. Είναι η δημιουργία ενός αυθεντικού ελληνικού πυλώνα που θα ενεργοποιήσει τους πολίτες στον στίβο της μάχιμης πολιτικής, θα προσφέρει την ενότητα του λαού με την δημιουργία μιας ενιαίας Εθνικής Εργατικής Τάξης και θα οικοδομήσει την Μεγάλη Ελλάδα του Οικουμενικού Ελληνισμού. Είναι η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού υπέρ της οποίας κατέρχομαι στις βουλευτικές εκλογές του 2009 με τον ΛΑ. Ο. Σ και τον Γ. Καρατζαφέρη στην Β Αθηνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: