ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ 23-2-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εξαιρετικά βλαπτικοί και εθνοκτόνοι είναι οι πολιτικοί εξουσιαστές της αντεθνικής και Νεοταξικής Αστικής Κομματοκρατίας που ξεπουλούν τις παραδόσεις του Έθνους, επιχειρούν να νοθέψουν λαθρομεταναστευτικώς την Φυλή μας, απεμπολούν τα εθνικά μας δίκαια και αφαιρούν τις ελευθερίες των Ελλήνων. Το Ελληνικό Έθνος δεν χρειάζεται τους ετερόφωτους πολιτικάντηδες. Θεωρούμε απαράδεκτη πράξη την πολιτική απόφαση για τον έλεγχο σε βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως απαράδεκτη υπήρξε και λίγες μέρες πριν η παρεμπόδιση της ομιλίας του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θ. Πλεύρη στην Κρήτη από στελέχη του αντεθνικού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η άδικη επίσης δίωξη σε βάρος του Δ. Παπαγεωργίου.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό κάθε αγωνιζόμενου Εθνικιστή και κάθε Πατριώτη Έλληνα ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. Γιατί δεν ξεχνώ ότι και στον ΛΑ.Ο.Σ όπου βρίσκομαι, είμαι πάνω απ’ όλα Έλληνας, Χριστιανός και Εθνικιστής. Και φυσικά βρίσκομαι στο πλευρό των αδελφών μας που αγωνίζονται για να διατηρήσουν την Ελληνικότητα στις γειτονιές μας και φυσικά και στην Πλατεία Αμερικής. Γι’ και επισυνάπτω κατωτέρω το κάλεσμα των κατοίκων της Πλατείας Αμερικής.
Για να θυμόμαστε δε και τα τελευταία λόγια παρακαταθήκη του Μακαριστού Εθνεγέρτη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και επειδή έχουν άμεση σχέση με τις παραδόσεις και τις Αξίες του Ελληνισμού, παραθέτω κατωτέρω το τελευταίο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του τον Ιανουάριο του 2008:

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1/1/2008: "ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"
«Αγαπητά μου Παιδιά,

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ που δεν τιθασσεύεται, αυτό είναι η αέναη κίνηση του χρόνου. Το σήμερα γίνεται χθες εν ριπή οφθαλμού, και το αύριο σήμερα και χθες. Κι εμείς παρασυρόμεθα προς το τέρμα της πορείας μας, εκόντες άκοντες, παρακολουθούντες τα γεγονότα που περνούν από μπροστά μας, χωρίς αναστρέψιμη ελπίδα. Αυτή είναι η μοίρα των θνητών. Κι αλλοίμονο σ' εκείνους που δεν έχουν ακόμη βρη την απάντηση στο πρόβλημα του θανάτου. Την απάντηση τη δίδει μόνο η χριστιανική πίστη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Κι εμείς συμπράττουμε σ' αυτό, άλλοι για το καλό και άλλοι για το κακό. Η ελευθερία μας είναι το κριτήριο της ευθύνης μας. Μακάριοι οι έχοντες προοπτική αιωνιότητας στη ζωή τους. Αλλοιώς είναι σάρκες, έκδοτοι σε πάθη ατιμίας, πρόθυμοι για κάθε τι που ευτελίζει την ύπαρξή μας. Ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός αν κάθε άνθρωπος θυμόταν την θεία καταγωγή του και ευθυγράμμιζε τη ζωή του με τις αρχές που απορρέουν από αυτή. Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ συμβατική αφετηρία μιας νέας προσπάθειας. Κανείς ασφαλώς δεν θέλει να ζη σ' ένα κόσμο παρακμής, αντιφάσεων, αλληλοσυγκρουομένων συμφερόντων, αδικίας και αμοραλισμού. Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2008 - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»...
Με πατρική αγάπη και ευχές

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: