ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΤΑΞΗ

ΑΘΗΝΑ 16-2-2010 .

Οι ρήτορες και οι καλαμαράδες του Συστήματος, αμφότεροι για του ολέθρου τα έργα βαλτοί, όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Κωστής Παλαμάς, πυκνώνουν την παρουσία τους με αφορμή το λαθρονομοσχέδιο τόσο στο ελληνικό κοινοβούλιο όσο και στην υποτίθεται υπεύθυνη δημοσιογραφία. Απώτερος στόχος τους είναι η ανατροπή της αυθεντικής έννοιας της ελληνικότητας.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες. Με πρωτεύον στόχο την αμφισβήτηση της ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού, την φθορά της εθνοφυλετικής ομοιογένειας και την δημιουργία του νέου πολυπολιτισμικού «Έλληνα».

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
Στον χώρο της δημοσιογραφίας συνεχίζεται λοιπόν η ανίερη επιχείρηση ανθρωπιστικού κλονισμού των Ελλήνων μέσα από την ιστορικώς στρεβλή σύγκριση των προσφύγων της Ιωνίας και των Ελλήνων φυσικά Αρβανιτών με τα κύματα των λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Παγκόσμια Νεοταξική Συμμορία και τα τουρκικά τσιράκια τους για να δημιουργήσουν αποσυνθετικά και αποσχιστικά φαινόμενα.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επιθυμεί, όπως δηλώνει, να δει Έλληνες αλβανικής και ινδικής καταγωγής, ενώ παραδέχτηκε ότι οι περισσότεροι τάχα νόμιμοι μετανάστες νομιμοποιηθήκανε εκ των υστέρων. Μας λέει ακόμη ότι αν η γκετοποίηση αποτελεί το προοίμιο αντικοινωνικών συμπεριφορών, θα πρέπει να κάνουμε αυτούς του ανθρώπους να ταυτιστούν με τα όνειρα της Πατρίδος μας. Να αντιμετωπίσουμε δηλαδή την παράβαση νομιμοποιώντας τον παραβάτη!

Το ΚΚΕ από την πλευρά του, αφού ζητάει την νομιμοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, μιλάει και για έναν επικίνδυνο κοσμοπολιτισμό, ακόμη και εξ αριστερών, που θέλει να καταργήσει την εθνική ταυτότητα και προσφέρει την δυνατότητα σε κάποιες μη κυβερνητικές οργανώσεις να θέσουν θέμα μειονότητας για τους μετανάστες. Προφανώς οι σύντροφοι μας προτείνουν να βγάλουμε μόνοι τα μάτια μας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι μετανάστες δεύτερης γενιάς που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι, να έχουν ουσιαστική πρόσβαση στην ελληνική ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα. Οι ίδιοι μάλιστα μαζί με κυβερνητικούς συντρόφους τους επιθυμούν την μετονομασία των λαθρομεταναστών σε μη νόμιμους μετανάστες!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
Αλήθεια τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι σύντροφοι όταν ο πρωθυπουργός συνέκρινε την περίπτωση ενός Ιορδανού που τέθηκε επί της προηγούμενης κυβερνήσεως σε τεστ γνώσεως της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας που παρότι, όπως μας είπε, τα πήγε πολύ καλά, δεν πήρε την ελληνική υπηκοότητα. Ενώ ο κ. Παπανδρέου μας είπε ότι την πήρε ένας ομογενής από την Αλβανία παρά το ότι δεν γνώριζε ποιος Έλληνας πήρε το βραβείο Νόμπελ! Προφανώς ο κ. Παπανδρέου απαξιοί να αναφέρει τον όρο Βορειοηπειρώτης, αφού το Κράτος μας έχει απεμπολήσει αυτή την ελληνική γη, και προσποιείται ότι αγνοεί πως ο εκεί ελληνισμός είχε πάντοτε περιορισμένη έως ανύπαρκτη ελληνική παιδεία εξαιτίας του αλβανικού κράτους.

Ο δε Αρχηγός της ΝΔ κ. Σαμαράς θέτει όρους για την παροχή ιθαγενείας στα παιδιά των μεταναστών, ξεχνώντας ότι η ιθαγένεια σχετίζεται και νομικά με την εθνική καταγωγή και δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής σκοπιμότητας.

Κανείς ωστόσο δεν απάντησε στην ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ για μια διαφήμιση στο Internet που καλεί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα έναντι αδρού χρηματικού αντιτίμου προκειμένου να πολιτογραφηθούν Έλληνες.

Η ελληνικότητα είναι ένα ξεχωριστό προνόμιο που δεν χαρίζεται πουθενά. Είναι η γενεσιουργός αιτία του Έθνους των Ελλήνων και συνδέεται τόσο με τον ακατάλυτο δεσμό του Αίματος όσο και με τους αιμάτινους αγώνες των προγόνων μας για Ελευθερία. Ο ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν παραχωρούμε ταυτότητα και κυριαρχία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: