ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 10-2-2010 .

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μας έχουν συνηθίσει διαχρονικά στους αιφνιδιασμούς και τις ανακολουθίες προεκλογικών εξαγγελιών και μετεκλογικών πράξεων. Κανόνας που τηρείται απαρέγκλιτα μαζί με την δέσμευση εκτελέσεως των εντολών μιας διεθνοποιημένης εξουσίας που απολήγουν στην εκμετάλλευση των πλέον αδύναμων μαζών και των λαϊκών δυνάμεων του Έθνους μας στο σύνολό τους.

Οι κυβερνητικές επαφές και ρητορείες των τελευταίων ημερών φέρουν έντονο το χαρακτηριστικό γνώρισμα της επικοινωνιακής τακτικής προκειμένου να πειστούν οι πολίτες για την συλλογική αντιμετώπιση των όντως υπαρκτών οικονομικών προβλημάτων. Την ίδια στιγμή όμως καταβάλλεται μια προσπάθεια να απαλειφθούν οι τεράστιες ευθύνες μέσα από προβληματικές διαδικασίες τάχα αυτοκαθάρσεως του πολιτικού συστήματος.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
Τα προβλήματα της Οικονομίας μας απέδειξαν με τον πλέον πειστικό τρόπο την εξάρτηση της χρηματοοικονομικής μας διαχείρισης από τις εντολές της ΕΕ που με την σειρά της ποδηγετείται από την βαριά σκιά του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που λειτουργεί σε βάρος εθνικών αγορών και κυριαρχιών. Αυτό αποδεικνύεται ευκόλως από τα τεράστια προβλήματα ανεργίας και ελλειμμάτων που ευδοκιμούν στις χώρες που έχουν υιοθετήσει ως νόμισμα το ευρώ.

Αυτή λοιπόν η εύθραυστη Ευρώπη αποφάσισε την άμεση λήψη από την χώρα μας των πλέον άγριων μέτρων λιτότητας και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απλώς υπάκουσε. Αποδεχόμενη μάλιστα με εξευτελιστικούς όρους τον τακτικό κοινοτικό έλεγχο των αποτελεσμάτων για την τυχούσα λήψη έκτακτων αντιλαϊκών μέτρων.

ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση του φόρου στα καύσιμα, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στο πάγωμα προσλήψεων και μισθών στο δημόσιο και την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Μας είπε ακόμη για αύξηση της φορολογίας και για την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου. Ακούσαμε ότι οι όροι του δανεισμού γίνονται επαχθέστεροι και απειλούν να πνίξουν την οικονομία.

Τα νέα μέτρα μιας δανεικά εξαρτώμενης οικονομίας έχουν πρόσκαιρο εισπρακτικό όφελος, αφαιμάζουν περαιτέρω τον λαό και δεν κινούνται στην δημιουργία πάγιων λύσεων που ασφαλώς σχετίζονται με την ενίσχυση της τοπικής παραγωγικότητας και της εθνικής βιομηχανίας, αλλά και την μετακίνηση εργαζομένων σε θέσεις με μεγαλύτερες ανάγκες κάλυψης.

Τουναντίον, πρόσφατα η χώρα μας επέστρεψε στις Βρυξέλλες 36 δις ευρώ, προερχόμενα από το ΕΣΠΑ, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα κατέληγαν στην πληθυσμιακά αποψιλωμένη επαρχία. Τα χρήματα αυτά λοιπόν χάνονται ελλείψει γενικού γραμματέα για το ΕΣΠΑ, όταν δεν βρίσκονται πόροι για την επίλυση των αγροτικών προβλημάτων.

ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάγκαλος δήλωσε στην κρατική ΝΕΤ ότι υπάρχουν χρήματα στην ελληνική κοινωνία ενώ δεν υπάρχουν στο κράτος. Προφανώς διότι οι ταγοί μας αδυνατούν να σκάψουν και να ψάξουν στην ελληνική γη και θάλασσα για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, το όσμιο, το ουράνιο και άλλα πολλά που θα μας ξεχρεώνανε και θα ισχυροποιήσουνε το Κράτος μας σύμφωνα με μελέτες κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων.

Όμως κάποιες από τις ανωτέρω πηγές τις εκμεταλλεύονται τύποι σαν τον Τζωρτζ Σόρος που στηρίζουν την προπαγάνδα των Σκοπίων. Και κάποιες άλλες παραμένουν θαμμένες με εντολές της Παγκόσμιας Εξουσίας, διότι βρίσκονται στις περιοχές των Ιμίων, της Μακεδονίας και της Θράκης μας, υποσκάπτοντας τις εθνικές μας διεκδικήσεις και εγείροντας βλέψεις σε βάρος μας.

ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Η κυβέρνηση επιταχύνει κατ’ αρχήν την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων και επομένως ιθαγενείας σε 642905 αλλοδαπούς, πρώην παράνομους μετανάστες. Πρόκειται για ανθρώπους που βγάζουν τεράστια συναλλαγματικά αποθέματα στις χώρες τους, χωρίς να αποδώσουν τις οφειλόμενες εισφορές στην Ελλάδα. Προφανώς οι ταγοί μας ενδιαφέρονται για νέους ψηφοφόρους, ακόμη και με τον διαφαινόμενο κίνδυνο ενός αλβανικού ή μουσουλμανικού κόμματος με έξωθεν παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις.

Η εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και η αύξηση των θέσεων εργασίας με άξονα την ελληνική περιφέρεια και παράλληλα η ενίσχυση και η σύνδεση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Εθνικής Εργατικής Τάξης αποτελούν την πλέον ορθή Εθνική και κοινωνική προοπτική που προτάσσουν ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: