ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-2-2010 .

Συνωθούνται βαριά σύννεφα πολέμου επάνω από την ευρύτερη περιοχή συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους που εκτείνεται από την Χερσόνησο του Αίμου έως και την καθ’ ημάς και την ευρύτερη Μέση Ανατολή. Ήδη το κλίμα που έχει δημιουργηθεί παραπέμπει στη δίνη ενός σύγχρονου μεσοπολέμου που εκφράζεται από την άσκηση πολιτικών πιέσεων και εκβιασμών έναντι της Ελλάδος.

Τα μεν οικονομικά προβλήματα διογκώνονται από το πουθενά με την αποδοχή των δυσβάστακτων «συμμαχικών» δανεισμών, ενώ η υποτιθέμενη επίλυση του οικονομικού προβλήματος της χώρας συνδέεται από τον Έλληνα Πρωθυπουργό με την Εθνική μας κυριαρχία. Το δε λαθρονομοσχέδιο φέρνει στους κόλπους του Κράτους μας πολίτες που προέρχονται από προβληματικές και εχθρικές σε κάποιες περιπτώσεις γωνιές του πλανήτη.

Μας λένε λοιπόν οι εγκληματίες του παγκόσμιου ολέθρου να επιλέξουμε ανάμεσα στην «ειρηνική» παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας από την μια πλευρά και τον οικονομικό στραγγαλισμό από την άλλη που θα οδηγήσει στην προγραμματισμένη έκρηξη της βόμβας που λέγεται μπαστάρδεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτό επιδιώκουν να επιτύχουν σ’ όλο το φάσμα των εθνικών μας υποθέσεων και με την συνεργασία ανίκανων και ξεπουλημένων ηγετίσκων.

Ο Νεοταξίτης Πρωθυπουργός μας ονειρεύεται να δει να δημιουργούνται «Έλληνες» ινδικής καταγωγής και αλβανικής καταγωγής, όπως μας είπε μέσα στο Κοινοβούλιο. Επίσης συνέδεσε τα καλλιεργούμενα οικονομικά προβλήματα με την εθνική κυριαρχία και μας είπε ότι «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας». Για να πάρει την πρέπουσα απάντηση από τους αξιωματικούς μας ότι «η εθνική κυριαρχία χάνεται μόνο μετά από ήττα σε πόλεμο και εμείς δεν έχουμε χάσει κανένα πόλεμο. Αν νομίζει ότι έχει ηττηθεί αυτός είναι δικός του λογαριασμός, όχι όμως της Ελλάδας».

Στην Κύπρο το κόμμα ΕΔΕΚ διά του προέδρου του Γ. Ομήρου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κυβέρνηση συνασπισμού του ΑΚΕΛ, εκφράζοντας την διαφωνία του με την εκ περιτροπής προεδρία και την σταθμισμένη ψήφο που έχει αποδεχτεί ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Διαφωνία που σαφώς σχετίζεται με την τουρκική συγκυριαρχία στην Μεγαλόνησο. Ωστόσο το ΑΚΕΛ εμμένει στις συνειδητές ενδοτικές επιλογές των διζωνικών σχεδίων που οδηγούν σ’ αυτή ακριβώς την συγκυριαρχία.

Αλλά και ο Πρόεδρος του τάχα αντιπολιτευόμενου ΔΗΣΥ Αναστασιάδης δεν πάει πίσω. Σε πρόσφατη ομιλία του στην Ένωση Κυπρίων Ελλάδος έκανε λόγο για τις καταστροφικές συνέπειες της μη λύσης που θα οδηγήσουν στην οριστική διχοτόμηση. Επιπλέον χαρακτήρισε ως μεγαλύτερη προδοσία την αποδοχή της διχοτόμησης. Προδοσία όμως είναι η παράδοση στον τουρκικό παράγοντα. Καλύτερα να υπάρχει μια διχοτομημένη ελευθερία που θα μπορέσει όμως να λευτερώσει την σκλαβωμένη κυπριακή γη, αποδίδοντας την στην Μητέρα Ελλάδα.

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση του πρώην γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ρόμπερτσον που σχετίζεται με τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα που βρίσκονται στην Γερμανία, μας πληροφορεί για την κατοχή πυρηνικών όπλων από την Τουρκία. Επαληθεύονται τα δημοσιεύματα που λένε ότι στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ της Τουρκίας φυλάσσονται 40 έως 90 ατομικές βόμβες. Μια έκθεση που αποκαλεί χώρα της Ευρώπης την Τουρκία απέναντι σε μια ελληνική κυβέρνηση που οπισθοχωρεί διαρκώς.

Εναρμονισμένο στην πολιτική των εκβιασμών το αμερικανικό ίδρυμα στρατηγικών ερευνών RAND που χρηματοδοτείται από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας σε έκθεσή του αναφέρεται σε μεγάλο κίνδυνο θερμής ελληνοτουρκικής σύγκρουσης στο Αιγαίο, η οποία θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική για τα συμφέροντα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο. Η ίδια έκθεση λέει ότι «οι ΗΠΑ θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους να κάνουν την Ελλάδα και την Τουρκία να επιλύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο». Τα δε Ίμια αποκαλούνται και με την τουρκική ονομασία Καρντάκ. Ιδού ο επικίνδυνος διάλογος Παπανδρέου και οι «διαφορές» των εθνικών μας υποχωρήσεων.

Βέβαια ευκαιρίες υπάρχουν για την Ελλάδα. Όπως στην περίπτωση της Νότιας Αυστραλίας που ο πρωθυπουργός της Μάικ Ραν ομιλεί με επίσημα καταγεγραμμένες απόψεις για μια Μακεδονία που είναι Ελληνική όσο και η Ακρόπολη. Ή όπως ένα ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καλεί την Τουρκία να μην εμποδίζει τις πετρελαϊκές έρευνες που διεξάγει η Κύπρος νότια του Καστελόριζου, ενώ ζητείται επιπλέον η απόσυρση του τουρκικού στρατού, η επιστροφή της Αμμοχώστου και η αντιμετώπιση του ζητήματος των εποίκων. Αλλά και οι άοκνες προσπάθειες του προέδρου της οργάνωσης Παγκόσμια Ενορία για την Αγία Σοφία Κρις Σπύρου που οδηγούν στην αποκατάσταση της Μεγάλης Εκκλησιάς της Χριστιανοσύνης και προσκαλούν τον Ελληνισμό σε προσευχή και λειτουργία στον ιστορικό ναό στις 17 Σεπτεμβρίου 2010.

Η μόνη ορθή και επιβεβλημένη πίεση είναι αυτή που οφείλει να ασκήσει ο λαός μας για την πτώση της βαθύτατα ξενοκίνητης και νεοταξικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και των κομματικών συνεταίρων της. Ένα άθλιο καθεστώς που πρέπει να σωριαστεί σε κομμάτια. Χρειαζόμαστε ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα εθνικοποιήσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, θα στηριχθεί στην εργασία της Εθνικής Εργατικής Τάξης, θα απομακρύνει κάθε ανθέλληνα ημεδαπό ή αλλοδαπό και θα απλώσει την Εθνική κυριαρχία σε κάθε σκλαβωμένη ελληνική γη. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα εφαρμόσει την απόλυτη Εθνική και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: