ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ 7-2-2010 .

Γνωρίζουμε από καιρό την έλλειψη στόχων ως πάγια τακτική της Καθεστηκυίας Τάξεως μέσω του ενδοτικού δόγματος «δεν διεκδικούμε τίποτα». Τώρα η παράδοση στους εκβιασμούς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού πιστοποιείται από την αντικατάσταση του «δεν παραχωρούμε τίποτα» με το «παζαρεύουμε και προσφέρουμε τα πάντα».

Το ανθελληνικό σχέδιο που εξυφαίνεται σε βάρος της Ελλάδος καταγράφεται με καταστροφική συνέπεια στο Κυπριακό, στην αντιμετώπιση της Άγκυρας, στις διεθνείς επαφές και το διαβόητο «μεταναστευτικό».

Κάποιοι θέλουν να τελειώνουν μια για πάντα με τον Ελληνισμό που φοβούνται. Η δε προσβολή σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα αποσκοπεί στην διαιώνιση του διαίρει και βασίλευε των ανήθικων, στην πολυδιάσπαση και την εξασθένιση της ενέργειας των γνήσιων Ελλήνων και φυσικά στην παραπλάνηση των μαζών υπέρ κάποιων τάχα αναγκαστικών κινήσεων ή ανύπαρκτων θριάμβων.

Πρέπει με πλήρη ψυχραιμία να δούμε κατάματα την αλήθεια. Για να μπορέσουμε να στρέψουμε την δύναμή μας επί των φθονερών με ακρίβεια μια για πάντα.

Η υποδοχή του ΓΓ του ΟΗΕ στο «προεδρικό μέγαρο» του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα από τον Ταλάτ σηματοδοτεί αναμφισβήτητα σε πρώτο βαθμό την τελειωτική διεθνή αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος και διαγράφει τον χαρακτήρα της κατοχής και της βάρβαρης εγκληματικότητας από τις πράξεις της Τουρκίας. Σε δεύτερο βαθμό αθωώνει την Τουρκία και ανοίγει πόρτες και ορέξεις έναντι της Ελλάδος και της Ευρώπης.

Τα κυπριακά κόμματα προβαίνουν στην απόδοση ευθυνών για την υποδοχή και στον απολογισμό της ωφέλειας από την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ. Να θυμίσουμε πάντως πως κατά την είσοδο του Μουν στο ψευτοπροεδρικό μέγαρο, οι αρχές του ψευδοκράτους απαγόρεψαν την είσοδο στην δημοσιογράφο και στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΡΙΚ.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο Πρόεδρος Χριστόφιας να συμμετέχει σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους Ταλάτ και Μουν και να δηλώνει την ετοιμότητά του να συνεχίσει τις απευθείας διαπραγματεύσεις; Πως είναι δυνατόν να αναφέρεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ όταν ποδοπατείται το αίμα των ηρώων και το δίκαιο του κυπριακού Ελληνισμού για Ελευθερία και Αυτοδιάθεση;

Σχετικά με το κείμενο της απάντησης Παπανδρέου προς Ερντογάν για τις συνολικές διαπραγματεύσεις των τουρκικών αξιώσεων, αποφασίστηκε τελικά να δημοσιοποιηθεί στους αρχηγούς των κομμάτων κι όχι στο σύνολο του ελληνικού λαού. Προφανώς γιατί οι ανυπόστατες διαφοροποιήσεις των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων δεν μεταβάλλουν την κατεύθυνση προς τον γκρεμό της Χάγης.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε μια επίσκεψη της διαβόητης «Συμβουλευτικής Επιτροπής των Τούρκων της Δ. Θράκης» στην κατεχόμενη Πρωτεύουσα μας Κωνσταντινούπολη προκειμένου να μιλήσουν οι τουρκόσποροι στον τουρκικό κρατικό Τύπο για τα «προβλήματά» τους. Ο δε πρόεδρος αυτής της επιτροπής και ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ κάλεσε τον τουρκικό Τύπο να έρθει στην Δ. Θράκη για να δει αυτά τα «προβλήματα» επί τόπου.

Ο δε Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν επιτίθεται στην ΕΕ για ανειλικρίνεια έναντι της τουρκικής ένταξης και χαρακτηρίζει ως λάθος την ένταξη της Κύπρου, αποκαλώντας την Νότιο Κύπρο. Πραγματοποιεί έτσι μια ωμή παρέμβαση υπέρ των δικοινοτικών σχεδίων και της τουρκοποίησης των κατεχομένων.

Επιπλέον η Τουρκία μαθαίνουμε πως προτίθεται να αναθεωρήσει το «Πολιτικό Έγγραφο Εθνικής Ασφαλείας», γνωστό στους απέναντι ως «Μυστικό Σύνταγμα του Κράτους», που περιλαμβάνει τους εντός και εκτός συνόρων στόχους της. Ωστόσο οι διεκδικήσεις της επί των Ιμίων και πέραν των 100 ακόμη βραχονησίδων και το casus belli παραμένουν αμετάβλητα.

Το περιστατικό με το αλιευτικό σκάφος που βυθίστηκε μεταξύ Καλολίμνου και Καλύμνου με την διάσωση του κυβερνήτη του, ενός στρατιώτη που είχε παραληφθεί λίγο νωρίτερα από την Καλόλιμνο και ενός αξιωματικού του πεζικού μας γεννά απορίες. Στην διάσωση πήραν μέρος πλήθος πλωτών και εναέριων μέσων των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βενιζέλος παρακολουθούσε την επιχείρηση ευρισκόμενος σε επιφυλακή. Τι μας κρύβουν εδώ άραγε;

Οι Αμερικανοί, μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών Δρούτσα στις ΗΠΑ, φαίνονται εξαιρετικά χαρούμενοι με τις επαφές που πραγματοποιούνται με τους Τούρκους και μας ζητούν επίλυση των ζητημάτων μας με εκατέρωθεν συμβιβασμούς. Μιλούν για χρονική συγκυρία που προσφέρεται για τολμηρά βήματα στα ελληνοτουρκικά και φαίνονται βέβαιοι για σύντομες λύσεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και το Κυπριακό. Φυσικό επόμενο, αφού παίρνουν ό,τι ζητούν από τους εδώ δικούς τους ανθρώπους.

Αλλά και στο ζήτημα του νομοσχεδίου του μεταναστευτικού η επιχείρηση νόθευσης της εθνοφυλετικής μας πληθυσμιακής σύνθεσης προχωράει. Ήδη κατατέθηκε στην Βουλή το προσχέδιο με κάποιες ψευτοαλλαγές που αφορούν επιμέρους όρους των ελληνοποιήσεων κι όχι την ίδια την διαδικασία της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών που έχουν «νομιμοποιηθεί» από ένα εθνοκτόνο νεοταξικό κρατικό μηχανισμό. Η έμπρακτη διαφωνία των Ελλήνων μέσα από μαζικές διαδηλώσεις και η επικείμενη δημιουργία αλβανικού κόμματος υπό τον Τσενάι ή ακόμα και μουσουλμανικού με πακτωλό ξένων χρηματοδοτήσεων δεν πτοούν τους καθεστωτικούς Εφιάλτες του Ελληνισμού.

Οι Έλληνες όμως δεν δέχονται ούτε εκβιασμούς ούτε τα ανθελληνικά παλιόχαρτα που οι καθεστωτικοί εξουσιαστές και τα παρακρατικά τους αθύρματα ονομάζουν νόμους. Εθνική αντίσταση και αντεπίθεση είναι η μόνη λύση. Σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε διαδήλωση. Δίπλα στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Για την Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: