ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Δημοκρατία πάντως δεν υπάρχει

ΑΘΗΝΑ 25-2-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην σημερινή Ελλάδα δεν υφίσταται δημοκρατικό πολίτευμα και ελευθερία έκφρασης για τους Έλληνες. Συμφωνούμε απόλυτα. Προφανώς προσπαθούν να πείσουν τους τελευταίους εναπομείναντες αφελείς συμπατριώτες μας. Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι η Κεντροαριστερά, η Αριστερά και τα εξωκοινοβουλευτικά τους συνεταιράκια και παρακρατικοί λειτουργούν σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος, προδίδοντας την ιερή ιδέα του Ελληνισμού συνειδητά.

Διαλύουν την οικονομική και την παραγωγική δραστηριότητα του λαού με μια μεθοδευμένη και συμπεφωνημένη αιχμαλωσία της Πατρίδος στα δίχτυα των διεθνών τοκογλύφων της Παγκόσμιας Νεοταξικής Συμμορίας, παραχωρούν την εθνική μας κυριαρχία αφήνοντας την Τουρκία να αλωνίζει σε Θράκη και Αιγαίο παρόλα τα τραύματα που αυτή φέρει στο εσωτερικό της και απαγορεύουν στον ελληνικό λαό να διεκδικήσει μια Πατρίδα Φυλετικά Καθαρή, Εθνικά Συνεκτική και Κοινωνικά Ασφαλή. Οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες φέρνουν τον παράνομο και αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο για να αποσυνδέσουν την Ιθαγένεια από την Εθνική Καταγωγή, αρνούνται στους Έλληνες το δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους με δημοψήφισμα ενάντια στην εθνοφυλετική νόθευση που επιχειρείται και τώρα απαγορεύουν το δικαίωμα στην συνάθροιση και την διαμαρτυρία.

Αυτό συνέβη με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Πλατείας Αμερικής και του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθηνών που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών της συγκεκριμένης περιοχής ενάντια στην γκετοποίηση της περιοχής από τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και το λαθρονομοσχέδιο. Η δε απαγόρευση και η παρεμπόδιση της εκδήλωσης συνέβη με την χρήση πολυάριθμων αστυνομικών δυνάμεων και με την διενέργεια προσαγωγών, συλλήψεων και εγκλωβισμών συμπολιτών μας. Κι αυτό όταν πάρα εκεί υπήρχαν διάφοροι περιθωριακοί και «αντιεξουσιαστές», «χωροφύλακες» του ντόπιου Νεοταξισμού, παραταγμένοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Στους συλληφθέντες υπήρχαν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, πλην όμως Πατριώτες Έλληνες. Ανάμεσά τους και ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς.

Η λογική Χρυσοχοίδη δίνει απαντήσεις. Λίγες μέρες πριν υπήρξε διατεταγμένος αστυνομικός έλεγχος με εισαγγελικό λειτουργό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τώρα συνέβησαν τα επεισόδια σε βάρος Ελλήνων Πατριωτών στην Πλατεία Αμερικής. Λέτε να γίνονται όλα αυτά λόγω της επιτυχούς συγκέντρωσης των Ελλήνων Εθνικιστών που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου; Αυτό δείχνουν τα πράγματα. Δημοκρατία πάντως δεν υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα. Καιρός λοιπόν για έγερση. Καιρός για Εθνική Λαοκρατία και Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Για την Νίκη του Ελληνισμού, του Εθνικισμού και του Πατριωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: