ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 12-3-2013.

Οι κυβιστήσεις του καθεστώτος, από τη φιλελεύθερη δεξιά και τον πασοκικό θίασο μέχρι την Αριστερά δίνουν και παίρνουν επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να υπηρετήσουν την παγκόσμια νεοταξική εξουσία. Εκείνη που παραμένει αμετάβλητη είναι η εμμονή – εντολή για την καταπολέμηση του φυλετικού συναισθήματος και την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής και πολυφυλετικής κοινωνίας. Η καταστολή της υπερασπιστικής γραμμής της εθνικής μας ταυτότητας και η υπερίσχυση του αληθούς ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων εντός Ελλάδος!

Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο οι δωσίλογοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες, καπιταλιστές και μαρξιστές, έχουν εξαπολύσει ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό σε βάρος του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος που είναι η μόνη παράταξη που μάχεται για μια ανεξάρτητη ελληνική Ελλάδα. Και πραγματικά ανεξάρτητο κράτος είναι ένα εθνικό και λαϊκό κράτος που παίρνει σάρκα και οστά, αναπτύσσεται και σχεδιάζει πορεία ισχυροποιήσεως βασισμένο στους δικούς του ανθρώπους, τις δικές του απόψεις, τα δικά του πιστεύω. Στο δικό του αίμα και την πίστη των πατέρων του.

Βλέπουν οι ξενοκίνητοι πολιτικάντηδες τον ανθρωπισμό στο αγκάλιασμα της λαθρομετανάστευσης η οποία προσθέτει στην κοινωνία μας φτώχια, εγκληματικότητα και μπόλικο νερό στον νεοταξικό μύλο των διεκδικήσεων που εκφράζουν σε βάρος της Ελλάδος οι προσωρινοί μας γείτονες. Ο δε ανθρωπισμός τους δεν συμπεριλαμβάνει διόλου τους Έλληνες που υφίστανται την απώλεια της ασφάλειας με την πλήρη απουσία του κοινωνικού κράτους που απολαμβάνουν όμως απόλυτα και πλήρως οι λαθρομετανάστες.

Πως μπορεί όμως να υπάρξει ανάπτυξη όταν το παραεμπόριο και τα ξένα χαμηλά ημερομίσθια κλείνουν ελληνικά μαγαζιά και αφαιρούν ελληνικές θέσεις εργασίας; Η αφελληνοποίηση της εγχώριας αγοράς εργασίας ισοπεδώνει οτιδήποτε τυχόν έχει ξεφύγει από τα μέτρα των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων που είναι οι μόνοι ωφελημένοι μαζί με τα διεθνή αρπακτικά που έρχονται να βάλουν στο χέρι την εθνική μας οικονομία και τους πόρους της. Καμία φτώχια δεν αντιμετωπίζεται με τη προσθήκη φτώχιας. Και φυσικά η τεκμηριωμένη ξένη εγκληματικότητα βάσει της πραγματικότητας που ζούμε και του αστυνομικού δελτίου προσφέρει τις υπηρεσίες της στην δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Όσοι μιλούν για τον υποτιθέμενο πλην ανύπαρκτο ρατσισμό των Ελλήνων καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τον Ελληνικό Εθνικισμό διεθνώς πρέπει να απολογηθούν γιατί δεν έχουν πάρει ποτέ θέση για τις χιλιάδες Ελλήνων που έχουν δολοφονηθεί με ειδεχθείς τρόπους από τους αγαπημένους τους γυρολόγους. Τρόποι που βρίθουν έντονου φυλετικού μίσους σε βάρος των Ελλήνων από τη στιγμή που για λίγα ευρώ ή πολλές φορές για το τίποτα ασελγούν και μακελεύουν τα αθώα θύματα.

Αυτό λοιπόν που έχουμε απέναντί μας είναι ο αντιρατσισμός της «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης που απεργάζεται την καταστροφή της Ελλάδος με την κοινωνική ερήμωση και τον εθνικό κατακερματισμό. Αυτός είναι ο λόγος που κόπτονται όλοι οι εχθροί της πατρίδος μας να δοθεί η ιερή ελληνική ιθαγένεια στους λαθροεποίκους, γι’ αυτόν το λόγο τούς φέρνουν μέσα από γνωστές μισελληνικές διαδρομές, γι’ αυτό φροντίζουν να παραμείνουν στην πατρίδα μας εν μέσω κρίσης τόσο οικονομικής όσο και εθνικής με την Τουρκία και τους λοιπούς κρατικούς δορυφόρους του Παγκόσμιου Συστήματος.

Βλέπουμε λοιπόν να ενεργοποιείται ολόκληρος ο διεθνιστικός μηχανισμός των ελληνόφωνων της διασποράς και γνωστά «περιούσια» κέντρα προκειμένου να μην υπάρξει δυνατή και ενοποιός η εθνικιστική φωνή σε ολάκερο τον Ελληνισμό. Είναι απειλή οι Έλληνες Εθνικιστές για την πολυπολιτισμική κοινωνία λένε ξεδιάντροπα τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης που χτίζεται επάνω στα ανακατώματα των λαών και των φυλών. Συγκρίνουν τους μετανάστες σε πολυεθνικές κοινωνίες με τους λαθρομετανάστες σε εθνικές κοινωνίες.

Από την άλλη πλευρά οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί με τα σπρωξίματα των Τούρκων ζητάνε πανεπιστήμια και ελληνική γη όταν βαφτίζουν τους δικούς τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ως μειονότητες! Απαιτούν μάλιστα να υπακούσουμε στις ΗΠΑ και να μοιραστούμε τη γη μας. Είναι εκείνοι που αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και εκείνοι που λένε τους Αρβανίτες και τους Ήρωες του Εικοσιένα Αλβανούς.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η μετανάστευση νοείται μονάχα στα πλαίσια υπαρκτών εργασιακών αναγκών, από χώρες απολύτως φιλικές, με κρατικές συμφωνίες και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αν δεν έχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ ελληνική ανεργία. Όταν απουσιάζουν οι ανάγκες, απουσιάζει ο λόγος της μεταναστευτικής διαδικασίας. Τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών είναι ιδιώνυμα, συνοδεύουν όσους τους καλύπτουν και οδηγούν άπαντες τους αναφερόμενους εκτός ελληνικών συνόρων. Η δε ιθαγένεια είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται αποκλειστικά με το Δίκαιο του Αίματος, δηλαδή Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι ποτέ.

Ο Εθνικιστικός Φυλετισμός υπακούει στον ορισμό του Εθνικού Κράτους, την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής, την κραταίωση του Ελληνικού Έθνους και τον θεμελιώδη ορισμό του Έλληνα πολίτη όπως μας εδόθη από τον μέγα Ηρόδοτο. Οι πολίτες λοιπόν του Εθνικού και Λαϊκού κράτους φέρουν κοινό αίμα, κοινή φυλετική φυσιογνωμία, κοινή θρησκεία, κοινή γλώσσα και κοινές παραδόσεις.

Η Ελλάς δεν είναι αποικία κανενός αλλά γενέθλιος τόπος γηγενών Ελλήνων και βατήρας κοσμοϊστορικών πολιτισμών. Και απόφαση κοινή των Ελλήνων που εκφράζει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας, η καθαρότης της ελληνικής φυλής και η κατίσχυση του Ελληνικού Έθνους ως αρχηγέτης των ελευθέρων εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: