ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 7-3-2013.

Το καθεστώς της υποταγής αποδεικνύει πως οι μεθοδεύσεις ανθελληνισμού που επιφυλάσσει σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας είναι ανεξάντλητοι. Οι δε εμπνεύσεις των ψευτοδημοκρατών απάτριδων κατατείνουν σε δύο σαφείς κατευθύνσεις. Αφενός μεν φανερώνουν την κοινή δράση όλων των πτερύγων του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» μέσα από προπαγανδιστικές κινήσεις κοινωνικού αποκλεισμού και πνευματικού επηρεασμού των Ελλήνων σε βάρος του Ελληνικού Εθνικισμού. Και αφετέρου αποδεικνύεται ευθαρσώς πως εντολή των νεοταξικών αφεντικών και ελληνόφωνη κυβερνητική γραμμή είναι η ιδεολογική αποκοπή των Ελλήνων από την εθνική ταυτότητα και αυθυπαρξία.

Ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός έχουν τους ίδιους ακριβώς εχθρούς. Είναι εκείνοι οι ετερόφωτοι και μοχθηροί τύποι που θέλουν μια Ελλάδα παγιδευμένη σε ναρκοθετημένες και ξένες πολιτικές οδούς με εξασφαλισμένο εκ των προτέρων το αρνητικό αποτέλεσμα της χρεοκοπίας και της υποταγής. Μια χρεοκοπία που θα είναι φυσικά όχι μόνον οικονομική μα πρωτίστως εθνική.

Θέλουν όλοι αυτοί οι καθεστωτικοί χειραγωγοί του ελληνικού λαού να εκβάλλουν το Εθνικιστικό Κίνημα από την πολιτική ζωή του τόπου για να αποφύγουν την δική τους καταδίκη και για να εξουδετερώσουν το πλεονέκτημα της αληθούς ανάπτυξης του Ελληνικού Έθνους. Την αξιοποίηση του ελληνικού ανθρωπίνου δυναμικού, την ανάπτυξη της εθνικής υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα.

Επί της ουσίας οι νεοταξικοί ολετήρες επιδιώκουν να αποκρύψουν την αλήθεια γύρω από τις σκοπιμότητες που υπηρετούν και να δώσουν μια στρεβλή εικόνα σχετικά με τους σκοπούς της πολιτείας και τις σχέσεις αυτής με τους πολίτες. Θέλουν να σταματήσουν το κίνημα απελευθερώσεως του ελληνισμού που εκφράζει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, να συντηρήσουν την δουλοπρέπεια και την ξενοκρατία ενάντια στην αυθυπαρξία και την ισχυροποίηση του έθνους μας και να δώσουν νόμιμες διαστάσεις στην εξαθλίωση του λαού χάριν ενός δήθεν πατριωτικού καθήκοντος.

Το ψευτορωμέϊκο του ανθελληνισμού και της φαυλοκρατίας, αυτό το άθλιο μόρφωμα της αστικής δημοκρατίας που έχει γεμίσει τις κρατικές θέσεις με αμαθείς της κακιάς ώρας, συστημικούς πλουτοκράτες και ανήθικους την ίδια στιγμή που συνομιλεί με την τουρκική έχιδνα και τα σιωνιστικά φόρουμ, έχει πάρει απόφαση να παρέμβει ακόμη και στα σχολεία. Θα κάμει λέει ειδικό μάθημα Πολιτειακής Παιδείας για να πειστούν οι Έλληνες μαθητές να αποτραβηχτούν από τον ρατσισμό, τον φασισμό και την «ξενοφοβία» των «κακών» Ελλήνων Εθνικιστών που στρέφονται κατά της στημένης δημοκρατίας τους.

Θέλουν να απλώσουν φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και μαρξιστές την πνευματική τους σύφιλη ως σύγχρονοι συμμορίτες για να αρνηθούν τα ελληνόπουλα τον φυλετισμό του Ηρόδοτου, το άρχεσθαι κατά Βαρβάρων του Ισοκράτους, την Αληθινή Ελλάδα! Να αρνηθούν τα παιδιά μας πως για την ανεργία των γονιών τους φταίνε οι εθελόδουλοι ραγιάδες και να γίνουν και κείνα και οι γονείς τους και ο Ελληνισμός ολάκερος ένας βρώμικος εσμός ραγιάδων. Θέλουν να μην αποδοθούν ευθύνες για το γεγονός πως από τις αυτοκτονίες και τα λαθρομεταναστευτικά εγκλήματα έχουν χαθεί πάνω από 10000 Έλληνες. Να αποδεχτούμε την μέγγενη των διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου επί των σπιτιών μας και των τουρκικών λογχών επί της πατρίδος μας γιατί πρέπει να μπούμε αποδεκατισμένοι από Ελληνισμό κάτω από την μπότα του «περιούσιου» νεοταξισμού.

Δεν έχω λοιπόν κανένα απολύτως πρόβλημα να πω πως εξακολουθώ να αρνιέμαι την ύπαρξη και την παρουσία του ελληνόφωνου κοινοβουλίου, διότι το θεωρώ στενοκέφαλο και εχθρικό. Ηλίθιο και προδοτικό. Μου περιορίζει τις διαστάσεις της Φυλής μου θέλοντας να μου την φανερώσει ως ένα σύνολο ατόμων με ανύπαρκτες δυνατότητες αντίληψης και παραγωγικότητας μέσα σε μια περιορισμένη έκταση που την λένε αυθαιρέτως κράτος. Δεν είναι όμως κράτος ένα κουτσουρεμένο οικόπεδο που το διοικούν ξενοκίνητοι και το αρμέγουν ξένοι. Και δεν είναι οι Έλληνες γεννημένοι ράθυμοι καμωμένοι για να καταλαμβάνονται αλλά εναργείς προορισμένοι για να καταλαμβάνουν.

Είμαι εθνικοσοσιαλιστής, δηλαδή καλός και φιλότιμος μαθητής των μεγάλων φιλοσόφων και πολεμιστών, Έλληνας που θέλω να παραμείνει η ράτσα μου καθαρή και ελληνική. Νοιάζομαι το ίδιο για την κοινωνία και το Έθνος όπως ακριβώς μου είπε ο Ίων Δραγούμης. Και πράττω συνειδητά το καθήκον μου όπως ακριβώς θα το ήθελε ο Περικλής Γιαννόπουλος. Δηλαδή από τη στιγμή που η Πατρίδα μου έχει πέσει στα νύχια των ντόπιων και διεθνών αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης, το χρέος μου είναι να προβώ στην εθνική και επαναστατική ανακατάληψη της Πατρίδος. Της δικής μου Ελλάδος ενάντια στα φυλετικά ανακατώματα και την ερημοποίηση ελληνικών ψυχών και γης.

Ο δικός μου Ελληνισμός έχει ανοικτούς ορίζοντες σε εθνική συνείδηση, διοίκηση και ανάπτυξη. Σπουδάζει κάθε μέρα την ιστορία της Φυλής του, εργάζεται στο ίδιο μετερίζι είτε είναι ταγός είτε λαός, γεμίζει την κοινωνία με πλήθος από ελληνόπουλα, έχει βλέμμα αυστηρό που βλέπει μακριά, ίσαμε κει που βρίσκεται στενάζων ελληνισμός. Έχει στήσει το δικό του κοινοβούλιο έξω στο φως και τις αποφάσεις του τις δημοσκοπεί και τις εφαρμόζει κιόλας με άμεσες διαδικασίες.

Καθαρή εθνοφυλετική κοινωνία, ελληνική εργασία και οικονομία, ισχυρός στρατός, Δυνατό και Μεγάλο Έθνος. Καλύτερο πολίτευμα υπάρχει και είναι του Ελληνισμού η Αριστοκρατία. Κάτω η «δημοκρατία» τους, Ζήτω ο Εθνικισμός Ανδρείων Ελλήνων! Για την ξαστεριά της Φυλής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: