ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 31-3-2013.


Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ιστορία θα μιλήσει με τόνο αυστηρό στη γειτονιά μας. Οι ληστρικές επεμβάσεις των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης σε Ελλάδα και Κύπρο θα συντριφτούν από την Θεία Επέμβαση και την αντεπίθεση των Εθνικών Δυνάμεων του Ελληνισμού μας. Η Πίστη  των  Ελλήνων ορθώνει για μια ακόμη φορά το κάστρο της λευτεριάς και ο εθνικισμός μας θα γίνει εκ νέου ο ευεργέτης και σημαιοφόρος της Φυλής μας.

Τα μηνύματα των καιρών και της πολιτικής συναντιούνται στο σταυροδρόμι της εθνικής μας ζωής. Οι προφητείες των Γερόντων της Πίστης μας πληρούνται μία προς μία. Η φυγή των «περιούσιων» κεφαλαίων από τους τραπεζικούς οίκους ανοχής έχει ξεκινήσει και μαζί αρχίζει να ξεθεμελιώνεται το νεοταξικό μαγαζί της ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Όργανο της παγκοσμιοποίησης τελειωμένο κι αυτό. Η εξαθλίωση του λαού μας εγείρει περαιτέρω τις συνειδήσεις. Ο δε πόλεμος φαίνεται πως θα έρθει από χαμηλά και η Ρωσία τρίζει τα δόντια της κοιτώντας προς την αυλή μας.

Τώρα πια οι τύχες της πατρίδος μας άπτονται των δικών μας ενεργειών. Οι τοκογλύφοι μαζί με το πλιάτσικο πυροδοτούν και την στρατιωτική σύγκρουση. Το μάζεμα του γεωπολιτικού και του γεωφυσικού ελέγχου στα χέρια του σιωνιστικού νεοταξισμού θέλει αίμα και χαλασμό των εθνών. Απαιτεί ολιγοπιστία και απόλυτη υποταγή. Όλα αυτά πηγαίνουν πάντα μαζί όταν ετοιμάζεται ένας παγκόσμιος ολοκληρωτισμός σαν κι αυτόν που ζήσανε οι παππούδες μας. Μα τούτη τη φορά τα πράματα είναι πολύ διαφορετικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το διακύβευμα της ζωής. Ή ο ελληνισμός ή οι εχθροί Θεού και Ελλάδος!

Δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες αν αμελήσουμε το ιερό χρέος μας όπως και δεν υπάρχουν για όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον εθνικό βηματισμό μας. Ούτε για το κόντεμα της εθνικής μας κυριαρχίας ούτε για την ανοχή στους γραικύλους πολιτικάντηδες και τις κυβερνήσεις τους ούτε για τα κηρύγματα ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού που έχουν συμβεί από κάθε ελληνόφωνο παράσιτο.

θέλουμε ελευθερία; Θα πολεμήσουμε για να την αποκτήσουμε. Θέλουμε ζωή; Θα γίνουμε δυνατοί. Θέλουμε να πορευτούμε με κανόνες δικαίου και ισχύος; Θα τους γράψουμε μόνοι μας με την πίστη και τον πατριωτισμό μας. Ευεργέτες και Απόστολοι για μια φορά ακόμη του Γένους μας, Έλληνες και Εθνικιστές σωστοί και ολοκληρωμένοι. Θεριά ανήμερα και δίκαιοι κριτές στην κορυφή του κόσμου. Έτσι ακριβώς πράξαμε κι όταν χτίζαμε πολιτισμούς μα κι όταν μας τους γκρεμίζανε τα ίδια κτήνη με τα σημερινά.

Από το Βυζάντιο έως το Εικοσιένα είπαμε πως θα κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια. Από το μελάνι των σοφών και την ηγεμονία των αυτοκρατόρων περάσαμε στην φωτιά και το τσεκούρι του Κολοκοτρώνη. Βρήκαμε πάλι μπροστά μας τους εμπόρους των εθνών, χύσαμε πάλι αίμα, είδαμε πολύ φτώχια, ξεριζωμούς, μεταναστεύσεις νόμιμες κι όχι λαθραίες σαν αυτές που σκαρώνει πάλι ο παγκοσμιοποιητής τύραννος. Όμως η Μεγάλη Ιδέα του Έθνους μας, ο φλογισμένος πόθος για τον ορισμό των ανθρώπων μας και η θέληση για την νέα γέννα της Φυλής μας είναι τα στοιχεία που μας τραβήξανε και πάλι στον αφρό της μανιασμένης θάλασσας των εθνών. 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός μας, αυτό το ασυγκράτητο θωρακοφόρο για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Ελλάδος μας την Ελευθερία θα φτιάξει και πάλι την πατρίδα μας. Οι δοξασμένες ζωντανές ακροπόλεις του ελληνισμού μας, όπως στον καιρό της τρανής Σπάρτης που είχε για τείχη τους πολεμιστές της, έτσι και σήμερα θα αναβιώσουν στα πρόσωπα των εθνικιστών, του στρατού μας και εν τέλει στον αναγεννημένο λαό μας.

Είναι νομοτέλεια της φύσης πως για να κάμεις το καλό στο λαό σου, πρέπει να είσαι παιδί δικό του και να τον αγαπάς. Να καλλιεργείς αυτήν την αιμάτινη αγάπη, να την περνάς από τις φλέβες στο εργαστήρι της γνώσης και από εκεί στο καμίνι που λέγεται πεδίο της Τιμής. Να την σμιλεύεις για να της δώσεις όμορφο σχήμα και να κάμεις την φιλοπατρία σου όπλο δυνατότερο παντός άλλου ώστε να δώσεις αληθινή ασφάλεια στο λαό και περιβάλλον δημιουργίας στο Έθνος σου. Τότε έχεις γίνει αληθινός Άνθρωπος και Έλληνας, είσαι ένας ακόμη εθνικιστής του καιρού σου.

Ποτέ δεν ήταν το χρήμα και οι δανεικές εξουσίες κίνητρο και σκοπός του Έλληνα. Ποτέ δεν δεχτήκαμε καμία ξένη σημαία και κανένα άλλο πατριωτισμό παρά μονάχο τον ανυπέρβλητο ελληνικό. Και φυσικά ποτέ δεν συναγελαστήκαμε με αλλόφυλους και αλλόδοξους όσο είχαμε προμετωπίδα της Φυλής μας την αρχή πως υπεράνω όλων εστί η Πατρίς. Η άνοδος του Ελληνισμού συνέβη όταν η Φιλοσοφική Σκέψη συναντήθηκε με την Εθνική Πολιτική Ενέργεια και την Στρατιωτική Υπεροχή. Όταν το Αίμα και η Ιδέα υπέταξαν την βαρβαρότητα και την ύλη.

Η κάθοδος του Έθνους μας ήταν το αποτέλεσμα της πτώσης αυτών των αξιών που θα αναστυλώσει εκ νέου στη θέση τους ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Γιατί ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι συνώνυμος με τον Ελληνισμό και τροφοδοτείται από την ίδια πηγή ζωής, τις Παραδόσεις και τον ελεύθερο χαρακτήρα του λαού μας. Είμαστε εδώ σκορπώντας ανθέλληνες και αντίθεους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  







Δεν υπάρχουν σχόλια: