ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 16-3-2013.

Το πλήρωμα του χρόνου για την απονομή της ιστορικής δικαιοσύνης υπέρ του πολλαπλώς αδικουμένου ελληνικού έθνους ήρθε. Οι κοσμοϊστορικές στιγμές που θα ζήσουμε βρίσκονται προ μιας ανάσας. Οφείλουμε να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να συντρίψουμε τους εχθρούς μας. Να δώσουμε στων βαρβάρων τις απειλές των Ελλήνων την πρέπουσα απάντηση.
                                             
Αποτελεί ευτυχή συγκυρία η ευκαιρία που μας δίδεται να απαλλαγούμε ταυτόχρονα από τρεις θανάσιμους βρόγχους. Τους διεθνείς τοκογλύφους που πατρονάρουν τις τουρκικές διεκδικήσεις, τους Τούρκους που ζητούν τον γεωφυσικό μας πλούτο για λογαριασμό τόσο των ιδίων όσων και των αφεντικών τους και τους γραικύλους πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος που ανοίγουν ενσυνειδήτως την νέα κερκόπορτα.

Σ’ αυτόν τον ελεεινό πόλεμο που υφιστάμεθα μόνο με πόλεμο οφείλουμε να απαντήσουμε. Το ντόμινο των αλυσιδωτών αντιδράσεων θα φέρει συντομότερα την αναγέννηση της πατρίδος μας που θα είναι το δίχως άλλο πατριωτική και εθνικιστική. Η κατάρρευση της καθεστωτικής σαπίλας θα συνοδευτεί από την επανάκτηση της εθνικής μας ηγεσίας από άξιους και αληθινούς Έλληνες την ώρα που η εξαφάνιση της Τουρκίας θα παρασύρει στο χαμό όλους τους προσωρινούς μας γείτονες και υποπόδια των τουρκομογγόλων και των σιωνιστών. Οτιδήποτε άλλο θα μας οδηγήσει στο χαμό και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Οι προφητείες των Γερόντων της Πίστης μας πληρούνται όλες έως κεραίας. Η έλευση όλων των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων στην περιοχή μας, οι ασκήσεις προθέρμανσης πριν τον μεγάλο πόλεμο, η ώθηση της Τουρκίας σε βάρος μας με την προτροπή των εμπόρων των εθνών, η αδιαφορία των ψευτοευρωπαίων και η ανθελληνική συμβιβαστική τους διάθεση υπέρ των Τούρκων. Καπνός έγινε η υποτιθέμενη κοινοτική αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα που είναι μέλος της «Ε»Ε, έχει υπογράψει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και της αναγνωρίζεται η δομική της θέση στην Ευρώπη.

Όλα τίθενται στα πόδια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης που οι δήθεν εταίροι μας ζητούν με ιερή προσήλωση βασισμένοι και στην «οικονομική» κρίση. Όμως οι δυνάστες δανειστές των εθνών θέλουν να λεηλατήσουν τις ενεργειακές πηγές και να αφανίσουν όλους όσους τους αντιστέκονται και μπορούν να τους νικήσουν.

Ο δε πρωθυπουργός «μας» Σαμαράς τους δίδει στο πιάτο τις πηγές μας ως «ευρωπαϊκές» και έχει τραβήξει τη ρότα για την κατασκευή του Τζαμιού στην Αθήνα που τόσο θέλει η Τουρκία για τους στρατευμένους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Αυτά συμβαίνουν όταν οι «Ευρωπαίοι» ηγετίσκοι και οι ΗΠΑ μας λέγουν πως έρχεται μεγάλη σύγκρουση αν βγάλουμε τον πλούτο μας στο φως και πως η ενέργεια πρέπει να γίνει οδός συνεργασίας! Την ίδια στιγμή Τούρκοι επιχειρηματίες που είναι κολλητοί με την ΜΙΤ αλλά και με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν όπως κάποιος Χαμντί Ακίν δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν επενδύσεις, δηλαδή οικονομικές εισβολές στις αμυντικές υποδομές και τα λιμάνια μας!

Στην Τουρκία οι εφημερίδες μας είπαν πως «κλείνουν τα στρατόπεδα των Κούρδων τρομοκρατών στην Ελλάδα» σε μια επίδειξη καπελώματος και δυνάμεως σε βάρος της πατρίδος μας και το ελληνόφωνο υπουργείο των εξωτερικών εκτός από ένα ψέλλισμα αντιδράσεως βρήκε να πει πως κάποιοι στην Τουρκία ενοχλούνται από το καλό κλίμα που διαμορφώνεται ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δυνάστες ελληνικών εδαφών! Είναι το ίδιο υπουργείο που ο επικεφαλής του Αβραμόπουλος είπε πως αργήσαμε να φτιάξουμε το Τζαμί στην Αθήνα.

Το δε καλό κλίμα προφανώς αντιστοιχεί στην παρέλαση του τουρκικού στόλου όταν σερνόταν ο πρωθυπουργός «μας» στην Κωνσταντινούπολη για την παροχή τουρκικής συγκυριαρχίας και δικαιωμάτων σε Θράκη και Αιγαίο. Το κλίμα αυτό βρίσκεται επιπλέον στην τουρκική διακοίνωση – απάντηση στην άσφαιρη της Αθήνας και με την οποία η Τουρκία αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, χαράζει τουρκική ΑΟΖ επάνω στην ελληνική δίχως αναγνώριση του δικαίου της θάλασσας και απειλεί με πόλεμο αν η πατρίδα μας διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

Οι πολιτικοί υποτακτικοί του νεοταξισμού γνωρίζανε το ακριβές περιεχόμενο του φυσικού μας θησαυροφυλακίου και το είχαν χαρτογραφημένο σε απόρρητη έκθεση ήδη από το 1997. Η έκθεση βρισκόταν στα χέρια της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου και της διαδόχου αυτής Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. Και φυσικά δεν είναι οι πρώτες έρευνες, αφού όσα εθνικά καθεστώτα είχαμε στην πατρίδα μας έπεσαν όταν κάνανε βήματα εμπρός υπέρ της Ελλάδος.

Όμως οι προδότες ψευτοδημοκράτες μας έριξαν στα μνημόνια και τις οθωμανικές αγκάλες για να εξυπηρετήσουν τις έξωθεν εντολές τους. Για να μας πει ο εθνικιστομάχος πρόεδρος του κομματικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ ότι στην τελευταία συνάντηση με την τρόικα ήταν πιο «συνεσταλμένοι» οι τοκογλύφοι τόσο όσο χρειάζονταν για να πουν πως δεν δέχονται τις ρυθμίσεις των «χρεών» των Ελλήνων προς τις εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες! Οι δε Αμερικανοί μέσω της Wall Street Journal μιλάνε με απύθμενο θράσος για ελληνικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, στα δικά μας αλλά όχι ελληνικά για εκείνους ύδατα του Αιγαίου και πως αν βγάλουμε το πετρέλαιο και το φυσικό μας αέριο μπορεί να πυροδοτηθεί αντιπαράθεση με την Τουρκία.

Φυσικά η αντιπαράθεση θα προκληθεί αφού και η φυσική νομοτέλεια το επιβάλλει από μέρους μας και οι ψευτοσύμμαχοι το έχουν αποφασίσει. Όχι όμως το ψευτορωμέϊκο που βλέπει το ρωσικό στόλο και το χιλιάρμενο να κατεβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο με αφορμή και τη Συρία αλλά αδιαφορεί και δεν προχωράει στην αξιοποίηση μιας φυσικής ασπίδας έναντι των Τούρκων. Των Τούρκων που ο υπουργός εξωτερικών τους σε συνέντευξη σε ελληνική εφημερίδα γράφει το διεθνές δίκαιο στα παλιότερα των υποδημάτων του και επαναλαμβάνει τις σε βάρος μας αξιώσεις τους.

Ο καθεστωτικός εσμός δωσίλογων όμως φτιάχνει εμπορικές σχέσεις με όλους τους κλέφτες εδαφών μας όπως και με το ψευδοκράτος του Κοσσυφοπεδίου όταν η Αλβανία ζητάει εδάφη μας και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προβλέπουν αναταραχές σε Σκόπια, Κοσσυφοπέδιο και Αλβανία μέσα στο 2013. Όμως ενώ ετοιμάζεται ο ρωσικός στόλος, σε απάντηση της τουρκικής διακοίνωσης πραγματοποιείται αεροναυτική άσκηση της Κύπρου και του Ισραήλ στην Α. Μεσόγειο σε περιοχές της μεγαλονήσου μας που τολμά να διεκδικεί η Τουρκία. Η δε Τουρκία ετοιμάζεται να βγάλει το στόλο της για ασκήσεις στο Αιγαίο, απειλεί με έρευνες πέριξ του Καστελόριζου και βγάζει το ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέις κοντά στη Χίο προωθώντας τα κοινά της σχέδια και τους σκοπούς του σιωνιστή αφέντη.

Όμως γραικύλοι και παγκοσμιοποιητές επιδίδονται από κοινού στο περαιτέρω αδυνάτισμα των αντοχών του ελληνικού λαού και τις επιθέσεις σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η τρόικα πέραν των άμεσων εισπράξεων διατάζει την πρόσληψη ανέργων Ελλήνων με μισθό 470 ευρώ σε θέσεις κοινωνικής εργασίας, κάτω δηλαδή από τον σημερινό βασικό μισθό των 586 ευρώ, προετοιμάζοντας νέες γενικές μειώσεις αποδοχών. Στα ακίνητα η εξαντλητική φορολόγηση ακολουθείται από μειώσεις σε φόρους μεταβίβασης και ΦΠΑ με σκοπό την φθηνή αγορά τους από τα τοκογλύφους και αρπακτικά.

Στα Τρίκαλα μια διευθύντρια δημοτικού σχολείου απευθύνει έκκληση για τη στήριξη των ελληνόπουλων που υποσιτίζονται όταν ένα εξάχρονο παιδάκι εμφανίστηκε στο σχολείο εφιαλτικά αδυνατισμένο με τρέμουλο σε όλο το κορμάκι του. Αλίμονό μας αν λυγίσει και ο σιτοβολώνας της επαρχίας. Το δήθεν προσωρινό χαράτσι όμως της ΔΕΗ θα συνεχίσει και φέτος να υφίσταται όταν με τις νέες φορολογικές δηλώσεις θα φορολογείται και ορφανό κεραμίδι, οι παλιοί φόροι μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης προς τοκογλύφους αυξάνονται και νέοι φόροι προστίθενται.

Οι καταγγελίες και οι έρευνες σε βάρος πολιτικών παραγόντων, δημοσιογράφων και διαφόρων καθεστωτικών ποντικών για αδιαφανείς συναλλαγές και διασπάθιση δημόσιου χρήματος δίνουν και παίρνουν. Όμως Έλληνες συλλαμβάνονται και οδηγούνται σε εργασίες καθαριότητας στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης με αφορμή το στημένο ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού Channel 4 καλούν την κυβέρνηση και τα «δημοκρατικά» κόμματα να θωρακίσουν νομοθετικά το καθεστώς από τη Χρυσή Αυγή την οποία στοχοποιεί και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου με τις γνωστές «ναζιστικές» αναφορές. Και  τοπικές και οικίες μελών του κόμματος δέχονται εμπρηστικές επιθέσεις.

Πορεία λοιπόν προς τον λαό μας και το εθνικό μας πεπρωμένο συνθέτουν το έργο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κατάκτηση της εξουσίας, εξοβελισμός των ανθελληνικών καρκινωμάτων πάσης λαλιάς και χάραξη διεκδικητικής ρότας στα εθνικά μας ζητήματα. Θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας, τα αλύτρωτα εδάφη μας, την Αγία Κωνσταντινούπολη. Μακριά από βλαβερές συμμαχίες, με ανοικτούς εθνικούς προσανατολισμούς, θα ανθοβολήσει ο πλούτος μας και θα επιβάλλουμε με τον Στρατό μας το τράνεμα του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια: