ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ



ΑΘΗΝΑ 9-3-2013.

Αυτή η κατοχική διοίκηση που έχει κάτσει επάνω στον σβέρκο μας είναι μια απάνθρωπη φατρία αδίστακτων εκτελεστών με απύθμενο μισελληνισμό μέσα της. Ένα ολέθριο μείγμα μιας ελληνόφωνης αλαζονείας που δίδει την Ελλάδα και το λαό της στο πιάτο των κανίβαλων νεοταξιτών τοκογλύφων που διοικούν στην πραγματικότητα και γενοκτονούν τον Ελληνισμό μας.

Τα αρπακτικά του καθεστώτος με τους δυνάστες δανειστές ωθούν σε αδελφοκτόνο σύρραξη και ζητούν είσπραξη κεφαλικών χαρατσιών, ρουφώντας αίμα με τις δήθεν ρυθμίσεις που τις κονταίνουν κι αυτές όπως γυρεύουν το κόντεμα της πατρίδος. Ρυθμίσεις βέβαια που αντιστοιχούν στις ανύπαρκτες οφειλές που αποτελούν τα μέσα της οικονομικής τρομοκρατίας και εισβολής που δεχόμαστε.

Τόση δημοκρατική σιχασιά αληθινά μου έχει γίνει ανυπόφορη. Τι μπορείς πραγματικά μα και τι δικαιούσαι να παζαρέψεις με νεοταξικά υποπόδια δίχως να κινδυνέψεις να κυλιστείς μαζί τους στο βούρκο ή να χάσεις τη ψυχή σου πριν από την ίδια τη ζωή σου. Άμα είσαι Έλληνας δεν συνομιλείς. Επαναστατείς ενάντια σε όσους τεμαχίζουν καθημερινά Έθνος και Αξιοπρέπεια.

Στην Χαλκιδική η υπόθεση με τα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό εξελίσσεται σε επικίνδυνο φορτίο πόλωσης μεταξύ Ελλήνων. Είναι στην κυριολεξία ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να προσφερθεί στον αχόρταγο μινώταυρο του σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ψευτορωμέϊκο διέταξε την αστυνομία να εφορμήσει μέσα σε κατοικημένες περιοχή με την ρίψη χημικών. Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί ένα μικρό παιδάκι με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Τα αριστερά κόμματα μνημονίου και «αντιμνημονίου» βγάλανε φιρμάνια. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2010 στην Αυγή έβλεπε δυνατότητες «επένδυσης».

Πως ονομάζεται τώρα αυτό; Μα ασφαλώς ονομάζεται υποκρισία και πλάτες στο καθεστώς που έχει την ανάγκη ψεύτικων αποπροσανατολιστικών αντιδράσεων για να μην στραφεί ο λαός προς το Εθνικιστικό Κίνημα. Τώρα δεν αποκλείεται να δούμε και την διαβόητη εταιρία ιδιωτικής φύλαξης Ακαντέμι στους δρόμους. Γιατί όχι; Στο δε υπουργείο εθνικής αμύνης τούς επί 11 μήνες απλήρωτους εργαζομένους του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά μάς υποδέχτηκε ο ειδικός γραμματέας, ο ειδικός σύμβουλος, εκατοντάδες ένοπλοι φρουροί και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία. Για να μας πουν ελλείψει των κρυπτόμενων υπουργίσκων πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα λάβουμε μια τελική απόφαση, θετική ή … αρνητική!

Άλλωστε ο ελληνόφωνος προδοτικός θίασος έχει δώσει το γεωφυσικό πλούτο, το μισό Αιγαίο, την τουρκικότητα της Θράκης, νησίδες και όλα τα ελέη του Θεού για την πατρίδα μας στους Τούρκους πασάδες, τους ανατολίτες σεΐχες και πάνω από όλα στους «περιούσιους» και τους ντόπιους τραπεζίτες. Δεν έχουν ανάγκη τα υποβρύχια και τους εργαζομένους που τα κατασκευάζουν. Δεν θέλουν καν στρατό και Έλληνες. Επομένως μπορούν να μιλάνε οι κρετίνοι ακόμη και για αρνητικές «λύσεις».

Ένα μικρό παιδάκι, ένα ελληνόπουλο έχασε τη ζωή του στο μεταξύ από καρδιακό πρόβλημα διότι το ειδικό Κέντρο του νοσοκομείου Αγία Σοφία έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια περίπου. Οι γονείς του αναγκάστηκαν να το πάνε στο Ωνάσειο δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ ο ιατρικός σύλλογος της Αθήνας λέει πως είναι το όγδοο αθώο θύμα αυτής της άθλιας κρατικής κατάρρευσης. Ασθενείς επιπλέον χάνουν τη ζωή τους γιατί δεν βρίσκουν τα φάρμακά τους και η τρόικα απαιτεί να πουλιούνται τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα από τα σούπερ μάρκετ! Πόσο ξεφτίλες και αγύρτες μπορούν να γίνουν κάποια δίποδα για να αποδεχτούν τις αξιώσεις ανθρωποειδών τεράτων άραγε;

Είναι οι ίδιοι πολιτικοί υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων που κατάσχουν τα σπίτια σωματικά και οικονομικά αδυνάμων Ελλήνων που προσφέρουν στην κοινωνία, στον αθλητισμό, σε κάθε πέτρα που δεν έχει πέσει ακόμη χάμω. Είδαμε τι συνέβη στην περίπτωση ενός τετραπληγικού πρωταθλητή που του ζητήθηκε ως αχρειωστήτως καταβληθέντα για μια θεραπεία στο εξωτερικό ένεκα αδυναμίας αποπληρωμής το σπίτι του. Κατασχέθηκε μεν είπε ο υπουργός στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρο η κατοικία αλλά δεν βγήκε σε πλειστηριασμό. Κάνουν ότι μπορούν οι πωλητές για να … διευκολύνουν τα προϊόντα! Εμάς τους Έλληνες δηλαδή, όπως κάνουν με τις δόσεις στη ΔΕΗ που τις επιβάλλουν με το μαχαίρι στο λαιμό οι αχρείοι.

Τις προβοκάτσιες όμως σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τις στήνουν με τρόπο γαλαντόμο και παράνομο όπως κάμουν άλλωστε τις κακές δουλειές τους. Κάμερες τάχα μου αθώες για να πάρουν απαντήσεις αν οι Έλληνες Εθνικιστές τρώνε ανθρώπους για να τις εμφανίσουν ως δημοσιογραφικές έρευνες άνευ νόμιμης πιστοποίησης. Ετεροχρονισμένες έρευνες για δήθεν ρατσιστικά εγκλήματα. Καλέσματα δημοσιογραφικά και απολύτως καθεστωτικά για ιογόνες ημερίδες ενάντια στο φαινόμενο τού κατά τα παπαγαλάκια ελληνικού «νεοναζισμού» με ιδεολογικό μανδύα διακομματικό και νεοταξικά συντροφικό στα πλαίσια της ΕΣΗΕΑ. Αλλά τσιμουδιά από τους ρατσιστές σε βάρος των Ελλήνων για την κακοποίηση και την επιχείρηση βιασμού μιας 21χρονης Ελληνοπούλας από ένα Πακιστανό λαθροέποικο στην Κω.

Δεν υπάρχουν λοιπόν λάθη και αβλεψίες στους ανθέλληνες που άνοιξαν την νέα κερκόπορτα στους εισβολείς της παγκοσμιοποίησης. Είναι ανοικτός πόλεμος και γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων. Οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν από την ελληνόφωνη κυβέρνηση καθαρά να ξεσπιτώσει το λαό μας. Διεμήνυσαν στο υπουργείο της υποτιθέμενης ανάπτυξης πως θεωρούν ανεπιθύμητες και απορριπτέες τις ρυθμίσεις στα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών γιατί θέτουν μαζί με τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους πάνω από το λαό την ευστάθεια των τραπεζών. Την τροφοδότηση δηλαδή των παρασίτων που διοικούν την χώρα από το λαό μας.

Την ίδια στιγμή η οικονομική διακυβέρνηση περνάει με έγκριση των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες οι οποίες θα ελέγχους τους «εθνικούς» προϋπολογισμούς και θα μπορούν να ζητούν και να επιβάλλουν αλλαγές με το πρόσχημα της πρόληψης κρίσεων. Με αυτήν τη ρύθμιση προβλέπεται πρόσθετη διαδικασία επιτήρησης για τα κράτη που «ενισχύονται» με τα δολοφονικά δάνεια σαν την Ελλάδα.

Κόβουν το ρεύμα σε σπίτια που έχουν σοβαρά άρρωστους συμπολίτες μας όπως στην περίπτωση καρκινοπαθούς συζύγου ενός στρατιώτη. Απουσιάζουν όταν λαθρομετανάστες μαχαιρώνουν 16χρονα ελληνόπουλα όπως στην Ναύπακτο για να τα ληστέψουν. Είναι το ψευτορωμέϊκο που δεν έκαμε ποτέ νεκροψία για να διαπιστωθεί πως και ποιοι δολοφόνησαν τον Μακαριστό Εθνάρχη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.  Είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι που η φτώχια των Ελλήνων διαπιστώνεται ακόμη και στα διεθνή ΜΜΕ ενώ κάποιοι άλλοι αγγλοσάξονες επιτίθενται στον «κακό» ελληνικό εθνικισμό και κάποιοι Γερμανοί δημοσιογραφικοί υπάλληλοι του σιωνιστικού νεοταξισμού μάς λένε να προσπέσουμε στο οθωμανικό δίκαιο για να «σωθούμε», δίχως να κατακεραυνωθούν από τις ανύπαρκτες Αρχές.

Οι ψευτοευρωπαίοι δίδουν στους τροϊακανούς απεσταλμένους τους οδηγίες προφύλαξης ενόψει επερχόμενων κοινωνικών αναταραχών. Κάποιοι λένε πως γίνεται λόγος για αίμα. Ο υπουργός οικονομικών λέει πως φοβάται για τη ζωή του. Και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σκέφτεται λέει να αποχωρήσει από την τρόικα. Οι Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους από τις αυτοκτονίες, τα λαθρομεταναστευτικά εγκλήματα και την εξαθλίωση δεν απασχολούν τους νεοταξικούς μακελάρηδες, ντόπιους και βαρβάρους.  

Στα εθνικά μας ζητήματα οι προδότες του καθεστώτος, όλοι τους όσοι συνωστίσθηκαν στην μάζωξη μνήμης του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή τού η Κύπρος κείται μακράν, τηρούν κατά γράμμα τις γραμμές που εφάρμοσε ένας καθηγητής όταν σε μια σχολική εκδρομή στο θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ κατέβασε μαθητές που θέλησαν να φωτογραφηθούν με την ελληνική σημαία. Όπως λοιπόν αυτοί οι μαθητές κινδυνεύουν με αποβολή, έτσι ακριβώς το ψευτορωμέϊκο απέβαλλε τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας στην συνάντηση ραγιάδικης συνεργασίας με την Τουρκία.

Η Μητροπολιτική Ελλάς και η μαρτυρική Κύπρος μας σύρονται στο ξεπούλημα του πλούτου στις ΑΟΖ και σε άθλιες συνεργασίες σε τουρισμό, εμπόριο, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια και άλλα τινά. Επιπλέον υπήρξαν σαφείς αναφορές υπάρξεως τουρκικής μειονότητας στη Θράκη μας όταν μουσουλμάνοι στρατιώτες φωτογράφιζαν τις εγκαταστάσεις τού Ελληνικού Στρατού όπου υπηρετούν. Όλα αυτά ειπώθηκαν και οι συμφωνίες κλείστηκαν κάτω από τον τουρκικό πίνακα της άλωσης της κατεχόμενης πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινούπολης και με ολάκερο τον τουρκικό στόλο στο Αιγαίο, από Ρόδο έως Καστελόριζο, να ασκείται σε θαλάσσιους αποκλεισμούς μας.

Οι Ανδρείοι Έλληνες Εθνικιστές πορεύονται ενάντια στους προσκυνημένους δειλούς και τους εισβολείς πραματευτάδες. Οι εχθροί μας και εχθροί του ελληνισμού, όποια γλώσσα κι αν μιλούν, αδέλφια μας δεν είναι. Ελεύθεροι στο νου και γεννημένοι κυρίαρχοι Έλληνες θα οδηγήσουμε τον λαό μας στα πεπρωμένα του. Στην πτώση του παράνομου και ανθελληνικού καθεστώτος, στο διωγμό της παγκοσμιοποιητικής σαπίλας και στην άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Καθεστώτος των Ελλήνων που έχουν δώσει όρκο Τιμής και Πίστης στην Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων. Λαός και Στρατός ενωμένοι σαν μια γροθιά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    






Δεν υπάρχουν σχόλια: