ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ


ΑΘΗΝΑ 12-4-2013.

Οι προσβολές που δεχόμαστε ως έθνος και ως λαός έχουν ξεχειλίσει το ποτήρι τής οργής. Μας δολοφονούν καθημερινά. Αλλοιώνουν τον χαρακτήρα τού ελληνισμού μας. Θεσμοθετούν το πλιάτσικο και την αιμορραγία έθνους και κοινωνίας.

Πρέπει όμως κι εμείς να πράξουμε το καθήκον μας. Δεν μας πρέπει μήτε να μοιρολογούμε μήτε να μεμψιμοιρούμε επιστρέφοντας κάθε φορά στο καβούκι μας. Ρωτάμε συχνά και δικαιολογημένα ο ένας τον άλλο τι να κάνουμε. Και ακόμη ωθούμε τα αδέλφια μας στην εθνική αντίδραση.

Πολύ σωστά! Με τη διαφορά ότι αυτήν ακριβώς τη διαδικασία πρέπει να την εφαρμόσουμε πρώτα από όλους στον ίδιο μας τον εαυτό. Και ακόμη να εφαρμόσουμε κάτι πολύ απλό και απολύτως απαραίτητο. Να αφήσουμε ελεύθερη την οργή μας να εκδηλωθεί μαζί με την απόλυτη αγάπη μας προς την πατρίδα.

Μας λέγουν οι προσκυνημένοι και διεφθαρμένοι ψευτοεξουσιαστές και η καθεστωτική τους παρέα που τάχα αντιστέκεται στις προκλήσεις για τις κόκκινες γραμμές τους. Πως δεν πρέπει να μπουν άλλοι φόροι και πως πρέπει να προστατευθούν τάχα οι αδύναμοι, όταν κάμουν ευθεία εισβολή στο σπίτι που γεννηθήκαμε και έχουν μετατρέψει την πολιτεία σε έναν μεγάλο οίκο ανοχής. Φτιάχνουν Τζαμιά για τους λαθρομετανάστες εισβολείς της Τουρκίας όταν οι βρωμοφυλλάδες της Εσπερίας γράφουν για την αναβίωση και την οικονομική διείσδυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια και φυσικά στην Ελλάδα.

Οι ψευτοσύμμαχοι και οι Τούρκοι μπορούν να φαντασιώνονται ό,τι θέλουν γιατί είναι εχθροί μας και επιδιώκουν εκπεφρασμένα την νέα άλωση τής Ελλάδος. Όμως οι διορισμένοι και φυτευτοί ανάμεσά μας πολιτικάντηδες δεν ανήκουν στην γη τού φωτός και των πολιτισμών. Είναι σαπρόφυτα που αναφύονται στο σκότος και βάρβαροι δίχως ίχνος ανθρωπιάς.

Βλέπουν τους κατσαπλιάδες που έχουν εισχωρήσει παράνομα στην εθνική μας επικράτεια να δολοφονούν Έλληνες αλλά αντί αντιδράσεως επιτίθενται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα λέγοντάς μας μ’ αυτόν τον τρόπο πως πατρίδα και φυλή είναι έννοιες ασυγχώρητες για την παγκόσμια συφιλιδική διακυβέρνηση που μας φέρνουν.

Εμείς όμως, άφοβοι Έλληνες και Εθνικιστές, έχουμε μια και μόνη πατρίδα. Χιλιάδες στόματα ταυτόχρονα, εκατομμύρια πλέον, το λέγουν καθημερινά. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ! Είμαστε απόγονοι και συνεχιστές πολεμιστών του φωτός. Γεννημένοι Λεύτεροι και Νικητές, Στρατιώτες της Αντάρας που δεν σκύβουμε το κεφάλι έναντι ουδενός ανθέλληνα.

Στην κοινωνία μα και στο πεδίο των μαχών κάθε Έλληνας λειτουργεί ως ασπίδα του συντρόφου του και δόρυ τής Ελληνικής Φυλής. Η αδιαφορία και η σαπίλα δεν έχουν χώρο ανάμεσά μας. Τελείωσε ο χρόνος των αχαμνών. Ήρθε η ώρα των Ηρώων και των Γενναίων. Ήρθε η ώρα των αληθινών Ελλήνων. Τώρα πια η γη μας θα καρπίσει και θα αναπτυχθεί όπως επιτάσσει η κοσμοθεωρία μας από την αρχή τής ιστορίας.

Οι κεφαλικοί φόροι είναι το αντίτιμο για τους αποδέκτες τής σκλαβιάς που παίρνουν στις πλάτες τους τα χρέη των διεφθαρμένων. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα ζωντανών υπάρξεων που εργάζονται και πολεμούν για να κρατήσουν την γη των πατέρων τους καθαρή και αμόλυντη. Και αφού δεν το καταλαβαίνουν οι μολυσμένοι υπαλληλίσκοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, θα τους το δώσουμε να το καταλάβουν εμείς οι Εθνικιστές έχοντας στο πλευρό μας Στρατό και Λαό.

Δεν μπορεί κανείς να μας κάνει να αποτραβηχτούμε από τη Φυλή και να εγκαταλείψουμε την Πατρίδα μας στα γαμψά νύχια της παγκοσμιοποίησης. Το καθάριο ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες μας δεν εξαγοράζεται και ο ελληνικός αυχένας δεν κύπτει. Το Αίμα μας είναι ποταμός που πνίγει την βρωμιά και το παράστημα μένει πάντα ορθό. Οι φάλαγγες του ελληνισμού μας, δεμένες με όρκο ιερό και δωρικό, βαδίζουν μπροστά παρακινημένες από το αγνό συναίσθημα που το λένε αγάπη για πατρίδα, Θεό και λαό.

Τι δεν καταλαβαίνουν λοιπόν οι ολετήρες εντός και εκτός συνόρων ρωτώντας τι πρέπει να συμβεί για να ανακοπεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; Αυτό που δεν πιάνει ο μικρός λογισμός τους το λένε ΕΛΛΑΔΑ, σαϊτεύτρια της καρδιάς και φάρος φωτεινός των ενεργειών μας. Μάνα, τροφός και πολεμίστρια επάνω στο κάστρο της Φυλής. Συνεκτικός δεσμός που γκρεμίζει πλαστούς διαχωρισμούς και κυματοθραύστης στην μανία του μισελληνισμού.

Κι όσον αφορά το άλλο ερώτημα των εχθρών μας, τι πρέπει να κάνουν για να σταματήσουν τον εθνικισμό μας, η απάντηση είναι απλούστατη. Να κάνουν χαρακίρι μπας και γλιτώσουν το αμείλικτο δικαστήριο του Ελληνισμού.

Και εκείνοι όμως που ονειρεύονται την αναβίωση της βάρβαρης ασχήμιας, ας πληροφορηθούν πως ο πολιτισμός και η πολεμική αρετή των Ελλήνων θα θεραπεύσει την αρρωστημένη τους ματαιοδοξία. Η Ελλάς έχει στα χέρια της το ομόλογο τού Θεού και είναι έτοιμη να πληρώσει το ιερό της χρέος. Θα καθαρίσουμε την αυλή μας και από δαύτους. Κι όταν αναφερόμαστε στην αυλή μας, εννοούμε μαζί με τη λεύτερη και την σκλαβωμένη ελληνική γη πέριξ των προσωρινών μας συνόρων.

Η οργή δίνει το σκήπτρο στο πάθος και την αγάπη. Ακολουθούν τα βήματα αποφασισμένων Ελλήνων Εθνικιστών που προβάλλουν νικητές μέσα από την πιο όμορφη και χρυσοστόλιστη αυγή του Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: