ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ»



ΑΘΗΝΑ 30-4-2013.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας είναι πολλά και έρχονται από όλους τους τομείς τής πολιτικής μας ζωής σωρευτικά. Η οικονομική «κρίση» κατατρώγει τις σάρκες τού λαού και έχει διαλύσει τις έσχατες παραγωγικές υποδομές. Η λαθρομετανάστευση με την εισαγόμενη εγκληματικότητα έχει εισάγει νέα αποτρόπαια και βάρβαρα ήθη στην ελληνική κοινωνία που νοθεύεται και δολοφονείται. Και στα εθνικά μας ζητήματα λέγουν οι γνωστοί μας ψευτοσύμμαχοι να δώσουμε στα λυκόρνεα γη και ύδωρ ή να κάτσουμε να πεθάνουμε τής πείνας.

Μας μειώνουν ως λαό λέγοντάς μας πως έχουμε τάχα ανάγκη ξένες «βοήθειες» και νομίσματα, λαθρομετανάστες καίνε και βιάζουν Ελληνίδες με καταφανές μίσος, μας οδηγούν σε ατιμωτικές συναλλαγές με τα Σκόπια και την Τουρκία που ετοιμάζει χτύπημα σε βάρος μας, αλλά ζητούν την κεφαλή τού Ελληνικού Εθνικισμού επί πίνακι! Και το έγκλημα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι πως εγείρει εθνικές συνειδήσεις, αντιστέκεται στην αλλοίωση τής ελληνικότητας, στηλιτεύει την επιχείρηση απομειώσεως των Ελλήνων, διακηρύσσει την εθνική αξιοποίηση των φυσικών μας πόρων, απαιτεί λευτεριά και μεγαλοσύνη της Πατρίδος μας.

Το κλίμα τού φόβου έχει απλωθεί σε ολάκερη την πλάση με την τρομοκρατία να δημιουργεί το περιβάλλον επιβολής τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης ξεκινώντας από τις ΗΠΑ αλλά με τις αρχές τής πατρίδος μας να φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα κι εδώ. Τα όπλα έρχονται σωρηδόν διερχόμενα από τα σύνορα και οι πληροφορίες για την ενεργοποίηση χώρων στα χέρια δημιουργών των διαβόητων «ισλαμικών ανοίξεων» τύπου Σόρος εντείνονται και δρομολογούνται. Όμως οι γραικύλοι έχουν λάβει εντολή νεοταξική και θα χτίσουν Τζαμιά.

Όλοι όμως αυτοί οι εχθροί τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας, πολιτικάντηδες, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, επαγγελματίες αντιρατσιστές και διεθνείς «εταίροι», κατηγορούν τους μαχόμενους Έλληνες Εθνικιστές ως αντιδημοκράτες, ρατσιστές, ακροδεξιούς και άλλα τινά. Μας κατηγορούν με χαρακτηρισμούς και πρακτικές που είτε αφορούν τους ίδιους τους ανήκοντες στο διαβόητο συνταγματικό τόξο είτε διαστρέφονται παραπλανητικά.

Υποτίθεται λοιπόν ότι από απόψεως πολιτικής και κυρίως ετυμολογικής η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα στο οποίο την εξουσία ελέγχει και ασκεί δια των εκπροσώπων του ο λαός. Αυτός υποτίθεται πως δεν είναι αυταρχικός ακροδεξιός αλλά ακραιφνής δημοκράτης. Πότε όμως τέθηκε κάποιο από τα δεκάδες κρίσιμα για την τύχη τού έθνους ζητήματα σε δημοψήφισμα; Ποτέ ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός για την αποβολή τού θρησκεύματος από τις ταυτότητες, για το ξεπούλημα της Μακεδονίας Μας, για την ιθαγενοποίηση και τη στρατοπέδευση των λαθρομεταναστών, για τα μνημόνια και τόσα άλλα; Δεν ρωτηθήκαμε ποτέ διότι μας τα επιβάλλανε «δημοκρατικά» και βιαίως ώστε να δολοφονήσουν Πατρίδα και λαό!

Είναι αντιλαϊκή ενέργεια άραγε ή λαϊκισμός όπως λέγουν κάποιοι άλλοι η αποβολή τοκογλύφων και βαρβάρων από τις γειτονιές και τα σπίτια μας που επιζητούμε εμείς οι «κακοί» εθνικιστές; Όχι βέβαια, είναι η φωνή τού ελληνικού λαού που αξιώνει το ψωμί των παιδιών του, την εργασία του και τη γη του στα χέρια τα δικά του. Αυτά όλα είναι αγνός και άδολος πατριωτισμός, επιθυμία για ζωή, υπεράσπιση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητος. Ο δικός μας φυλετισμός μάς θέλει Έλληνες και Ορθόδοξους. Ο νεοταξικός ρατσισμός τους μας θέλει νεκρούς Έλληνες.

Μας λέγουν ακόμη πως είμαστε ακροδεξιοί και δολοφόνοι αντιπάλων και «μειονοτήτων». Εγώ βέβαια ξέρω πως ένα έγκλημα τεκμηριώνεται από τα θύματά του. Τέτοια όμως δεν βλέπω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένα «ακροδεξιό» έγκλημα. Τουναντίον βλέπω πάρα πολλούς Έλληνες δολοφονημένους. Δολοφονημένους όχι μόνον από τους λαθροεισβολείς που μας στέλνουν επί τούτου Τουρκία και Νεοταξισμός αλλά και από τους προσκυνημένους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες. Διότι και οι αυτοκτονίες συμπατριωτών μας από τα μνημόνια τής «δημοκρατίας» και τής παγκοσμιοποίησης είναι δολοφονίες και θα δικαστούν ως πράξεις εσχάτης προδοσίας και εσωτερικής γενοκτονίας.

Αλήθεια, αυτή η εξόντωση που υφιστάμεθα πότε έλαβε νομιμοποίηση από τον μόνο ιδιοκτήτη τού Ελληνικού Έθνους, τον ελληνικό λαό; Δεν έχουν λοιπόν καμία τέτοια νομιμοποίηση οι εισβολείς και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα φροντίσουμε άμεσα για την αποκατάσταση τής νόμιμης πολιτικής τάξης και τής εθνικής μας κυριαρχίας ενάντια σε όσους μιλάνε για τους αντιπάλους τους με όρους τοπογραφικούς και αφοριστικούς. Διότι ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν είναι ούτε ακροδεξιός ούτε αριστερός ούτε κεντρώος. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η ιδεολογία ολόκληρης τής ελληνικής κοινωνίας και τού μείζονος εθνικού συμφέροντος. Δεν διχάζει αλλά ενώνει τους Έλληνες και δεν μικραίνει αλλά μεγαλώνει την Πατρίδα.

Όσοι μιλούν για την υποτιθέμενη ελληνική ακροδεξιά που κυνηγάει τις ανύπαρκτες μειονότητες, διώκει τους αντιπάλους της και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ας την ψάξουν ανάμεσά τους. Όσοι βλέπουν φαντάσματα στην χρυσή αυγή του ελληνισμού που ανατέλλει, ας τα αναζητήσουν στους βρικόλακες τού νεοταξικού σκότους που αντιπροσωπεύουν και την παγκόσμια διακυβέρνηση που κουβαλούν.

Εκείνο που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το δίχως άλλο είναι το δουλικό καθεστώς. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρεσβεύει μια και μόνη αμιγώς ελληνική διακυβέρνηση. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή και μονάχα εκείνοι αποφασίζουν για την ανάπτυξη και την επέκταση τής πατρίδος. Ο πλούτος τής Γης και της Πίστης μας δεν είναι ανταλλάξιμος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: