ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΓΕΡΑ ΕΘΝΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 19-4-2013.

Τα καλά τα δέντρα λένε πως τα πετροβολάνε πρώτα. Είναι διότι ζηλεύουνε τους καρπούς και τους χυμούς που δίδουν αυτά. Και οι πέτρες είναι πάντα στα χέρια των αχαμνών και στείρων στο πνεύμα και το ήθος υπάρξεων που γυρεύουνε κονταίνοντας το υψηλό Γένος να το λεηλατήσουν για να κυβερνήσουν με μίσος και απληστία. Αυτό λοιπόν το υψηλό Γένος είναι ο Ελληνισμός και οι αχαμνοί είναι οι «περιούσιοι» νεοταξίτες.

Έλεγε πολύ σωστά και πολύ σοφά ο Κικέρωνας πως το Έθνος που έχει υψηλό πολιτισμό πρέπει να πολεμάει μονάχο του για την υπεράσπιση τής θρησκείας του και τής ύπαρξής του. Ο ελληνικός πολιτισμός υπήρξε ανέκαθεν το αστείρευτο οπλοστάσιο τής Φυλής μας και η αυθεντική ελληνική κοσμοθεωρία χάραζε το δρόμο μας μέσα από τη γνώση, την πίστη και τη δύναμη σώματος και νου. Κι αυτή η πίστη είναι που μας οδήγησε να πολεμούμε για τα ιερά μας και να οδηγούμε την σημαία μας από το Κάστρο τού Ελληνισμού στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης κερδίζοντας παγκόσμιο θαυμασμό.

Στους χρόνους τής ελληνικής λεβεντιάς χτίζαμε κοσμοκρατορίες και δεν σκύβαμε για να περάσει πάνω μας ο εσμός τής σκλαβιάς. Κάναμε τα κορμιά μας ζωντανές ακροπόλεις και δεν πουλάγαμε ούτε μια πέτρα από την πατρογονική γη. Είχαμε τον Λεωνίδα για Βασιλιά στην Γη τού Φωτός και τής Αυτοθυσίας και το απόλυτο σκοτάδι τού χαμού για τον σιχαμερό προδότη Εφιάλτη. Στον καιρό των πολλών δημοκρατικών τάχα δικαιωμάτων κάμαμε τον Εφιάλτη καθεστώς και κυβέρνηση, τον δε Λεωνίδα τον λησμονήσαμε για να μην χαλάσουμε την ηρεμία τού δωσιλογισμού.

Τα δικαιώματα τα «ανθρώπινα» βέβαια δεν αφορούν τα περήφανα αναστήματα μήτε τους Έλληνες στο καθεστώς των ελληνόφωνων προσκυνημένων ηγετίσκων. Αφορούν τους ζήτουλες τής παγκοσμιοποίησης, τους αυθέντες τής ηττοπάθειας, τους γυρολόγους και τυχοδιώκτες των εθνών, τους λαθρόβιους και τους διεθνιστές. Αυτοί δώσανε την θέση τής ελευθερίας στην ελευθεριότητα για να μετατρέψουνε την πατρίδα μας σε οίκο ανοχής και το λαό μας επαίτη συμμάχων ανάμεσα σε αδιάφορους και μισέλληνες.

Όμως ο Έλληνας έχει μέσα στο νου και την καρδιά βαθιά ριζωμένη την Φυλή του. Την θέλει καθαρή και ατόφια ελληνική. Θαμπώνεται κάποιες στιγμές είναι η αλήθεια, ψάχνει οάσεις ψεύτικες, μα δεν προσκυνάει την ασχήμια για ωραιότητα γιατί έχει τον θησαυρό τής ζωής μέσα στα χέρια του. Είναι στο Αίμα του, στη φύση που τον θρέφει και τους χυμούς που ζητούν ψευτοσύμμαχοι και βάρβαροι, στα μνημεία των Πατέρων του.

Ο Έλληνας έχει στο Αίμα του τον Εθνικισμό. Είναι το άριστο σκαρί και η φιλοσοφία τής ράτσας μας που μάς κρατάει ανήσυχους και θέλουμε να ξεμακραίνουμε με όχημα πότε την λευτεριά και πότε τη δημιουργία. Από το υπέρ βωμών και εστιών στο ειλωτεύειν τοις βαρβάροις. Και από τις Θερμοπύλες με τον Λεωνίδα στα πέρατα τής γης με τον Μεγαλέξανδρο. Από τα γυμναστήρια στα πεδία των μαχών.

Ένα γερό έθνος από τη στιγμή που θα καταδεχθεί να ψάξει για φίλους σε ξένες αυλές είναι καταδικασμένο να αρρωστήσει και να μαραζώσει βάζοντας την ύπαρξή του ενέχυρο στο ανταλλακτήριο τής παγκόσμιας εξουσίας. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική αλλά σκόπιμος ραγιαδισμός, πράμα ολότελα αταίριαστο με τη δική μας φύση. 

Το δόγμα τού καθαρού και ελεύθερου Ελληνισμού που αντιπροσωπεύει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι πως η καλύτερη άμυνα έναντι τού θράσους είναι η επίθεση και το σάρωμα αυτού. Και ακόμη πως ο μοναδικός μας και ισόβιος σύμμαχος είναι ο ελληνικός λαός.

Για εμάς λοιπόν τους Έλληνες Εθνικιστές υπάρχουν ασυνθηκολόγητες δύο θεμελιώδεις προτεραιότητες στο επίκεντρο τής πολιτικής μας και το δρόμο τής Φυλής μας. Η πρώτη προτεραιότητα είναι η ενότητα των Ελλήνων μέσα από τον συνεκτικό δεσμό τής Πίστης και την τήρηση των Παραδόσεων τού Γένους. Και η δεύτερη προτεραιότητα είναι η δέσμευση επί απειλή θανάτου για τους επίορκους ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσουμε μήτε σπιθαμή εδάφους μήτε τον ελληνισμό μας σε ξένες δυνάμεις.

Το Ελληνικό Έθνος θα πραγματοποιήσει εκ νέου βήματα προς τα εμπρός. Πολιτική διοίκηση, διανόηση και ιερά όπλα θα συνεργαστούν για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα τού λαού και τα συμφέροντα τού Έθνους μας. Ο πολιτισμός μας θα πάρει και πάλι τη θέση του στη ζωή μας υποτάσσοντας την ύλη στην Ιδέα.

Δεν είναι τα φυσικά μας χαρίσματα προορισμένα για να ανοίξουν τις πύλες στον εχθρό αλλά ταγμένα να υπηρετούν την κοινωνική αυτάρκεια. Και η πατρίδα μας δεν είναι αναλώσιμο αγαθό αλλά ο ναός τού Ελληνισμού και το μέγα βουλευτήριο που ιερουργεί, βουλεύεται και πολεμά, στήνοντας νέα κάστρα τής Φυλής εκεί που τώρα φωλιάζει η αλαζονεία και η τυραννία, μέσα στην Πολιτεία και ολόγυρα αυτής. 

Στις συμμαχίες τής Λαϊκής Εθνικιστικής Ελλάδος δεν υπάρχουν υποθήκες και ψεύτικα χρέη. Υπάρχει το Ελληνικό Έθνος που είναι αποφασισμένο να προασπίσει την κυριαρχία του και την λαϊκή ευημερία. Υπάρχουν οι Ενωμένοι Έλληνες που στηρίζονται στις δυνάμεις τους και σηκώνουν την Ελληνική Σημαία στην κορυφή τής πυραμίδας των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




     
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: