ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 1-5-2013.

Ήρθαν οι βάρβαροι να μας δημεύσουν την Πατρίδα. Πολύ καλά κάνουνε αφού βρήκαν την πόρτα τού έθνους μας ανοικτή. Κι εμάς αποχαυνωμένους μπροστά στο σύγχρονο δούρειο ίππο. Να αναζητούμε μεταξύ μας ποιος είναι περισσότερο δημοκράτης, ποιος κάνει τους καλύτερους διαλόγους με τού ελληνισμού μας τους διαβόλους και ποιος άνοιξε φιλίες με «γείτονες» και ψευτοσυμμάχους. Κουβέντες μικρών ανθρώπων που το μόνο που γνωρίζουν είναι να υπηρετούν ξένους αφεντάδες.

Το Γένος όμως όσες φορές σηκώθηκε και έκαμε εθνικές επαναστάσεις, το έκαμε ενάντια στις νοοτροπίες και τις μιζέριες που σήμερα έχουν γίνει δουλικό καθεστώς. Καθεστώς που βγάζει μάλιστα και γλώσσα «δικάζοντας» για κακούς εκείνους που μάχονται για το έθνος και τη μεγαλοσύνη του. Όσες φορές λοιπόν πολέμησε ο ελληνισμός το έκανε για την Πατρίδα κι όχι για τη δημοκρατία και το εκάστοτε πολίτευμα. Και όσο αφορά τις κουβέντες με τα παράσιτα που ζώνουν τη Φυλή μας, λύση υπάρχει. Να γίνουμε καλύτεροι των περασμένων γενεών όπως μας λέγουν σωστά οι παρακαταθήκες μας και να πάρουμε τις τύχες μας ολότελα στα δικά μας χέρια.

Κάθε ένας Έλληνας και κάθε μια Ελληνίδα είναι πολεμιστής τού έθνους μας. Ο Έλληνας μπροστά στο πεδίο τής Τιμής. Η Ελληνίδα στην οικογενειακή εστία. Και στο μετερίζι τής κοινωνίας όλοι μαζί μια γροθιά εργασίας για το κοινό καλό και αποτροπής για τους προδότες τής Φυλής και τους εχθρούς της. Πάθος και καρδιά ελληνική είναι τα υλικά δομήσεως τής Νέας Ελλάδος που οφείλουμε να δημιουργήσουμε. Να τσακίσουμε την διαφθορά και να κάμουμε την διαφορά υψώνοντας την Ελλάδα των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών. Και στη θέση τής λυκοφιλίας που μας ζητεί η παγκοσμιοποίηση να αναγείρουμε κοσμοκρατόρισσα ελληνοποίηση.

Οι Θρύλοι τού Γένους μας ζουν και βασιλεύουν μέσα μας. Δεν είμαστε οι τελευταίοι τής Δύσης ούτε οι δούλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είμαστε οι πρώτοι τής Ανατολής και τής Οικουμένης όλης, αυτοί που τρέμει ο έμπορος των εθνών. Η συμπεριφορά μίσους που τηρούν από κοινού ντόπιοι και ξένοι νεοταξίτες ενάντια στον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Στρατό μας είναι απολύτως ενδεικτική τής αλήθειας. Έχουν φέρει δίπλα μας ανθρώπους δικούς τους, παλλακίδες των άνομων ορέξεών τους για να μας αλώσουν δίχως να καταφέρουν το παραμικρό. Και αυτό τους προξενεί θλίψη και παράνοια. Αυτός  είναι ο λόγος που κάμουν σπασμωδικές ενέργειες.

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό. Να κάνουμε τους Θρύλους τής Φυλής μας, την αποστολή πίστης και μεγαλοσύνης δηλαδή, πραγματικότητα. Αφού μπήκαν λύκοι στο μαντρί, να τους εξοντώσουμε. Και αφού κάποιοι δεν κατάφεραν να μείνουν μακριά από τις άνομες κουβέντες, εμείς θα κόψουμε τις κουβέντες, θα αποδιώξουμε τους πολυλογάδες και θα μπούμε στις πράξεις. Ψάχνουμε λοιπόν δύναμη για να μας στηρίξει στο σπάσιμο των δεσμών. Την βρήκαμε. Είναι η Ελλάς. Θέλουμε άξιους και αξιόπιστους συνοδοιπόρους. Κι αυτούς τους βρήκαμε. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Θέλουμε κι ένα καλό πολίτευμα. Κι αυτό το βρήκαμε. Είναι η Πίστη των Ελλήνων σε Θεό και σε Ελλάδα.

Τέρμα λοιπόν τα διλήμματα και οι γκρίνιες. Έργα, έργα, έργα. Και ο σκοπός ένας. Ελλάς, Ελλάς, Ελλάς. Θα πάρουμε λοιπόν πίσω τον κόσμο που μας έκλεψαν. Η μεγαλύτερη Τιμή προς τους ήρωες τού Γένους μας είναι να βαστήξουμε την πατρίδα μας ζωντανή. Και για να βαστήξουμε την Ελλάδα ζωντανή, πρέπει να επιτύχουμε δύο στόχους. Να κρατήσουμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα καθαρή. Και να κάνουμε την Ελλάδα Μεγάλη και Τρανή. Επομένως η σχέση μας με το νεοταξικό κτήνος και τα υποπόδιά του δεν είναι η αγκαλιά αλλά το πάτημα στο κεφάλι τού φιδιού που θα του επιφέρουμε. Τύχη που αρμόζει και στους δωσίλογους, όπου κι αν βρίσκονται.

Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς τού Ελληνισμού Μας έχει φωνή. Είναι μαζί μας. Είμαστε όλοι εμείς που πιστεύουμε στον Ζώντα Θεό και την Μεγάλη Ελλάδα. Και η ανάσταση τού Βασιλιά και τής Κοσμοκρατόρισσας Ελλάδος θα έρθει όταν το πάρουμε απόφαση να κάνουμε τα χρειαζούμενα και τα οφειλόμενα στην ιστορία και τα παιδιά μας. Τώρα δηλαδή που ο δηλητηριώδης νεοταξισμός μάς έστειλε ξιπασμένους, ποταπούς και ρέμπελους να μας πάρουν την κοινωνία και την γη με τον πλούτο της, το λαό και τους χυμούς της.

Το ψευτορωμέϊκο το βλέπουμε. Είναι παντού. Στην πολιτεία και την κοινωνία. Είναι αυτοί που το παίζουν ανθρωπιστές, δημοκράτες και οτιδήποτε τους πει το φίδι τής οικουμένης. Και τα φερέφωνα τού Παγκόσμιου Συστήματος γνωστά. Βάρβαροι κατακτητές γης ελληνικής και δανειστές των εθνών. Έχουμε πάθος το λοιπόν; Κάνουμε τα λόγια των σοφών και των αγίων πράξη. Έχουμε ελληνική καρδιά λιονταριού; Δένουμε πισθάγκωνα τους Εφιάλτες και τους στέλνουμε μαζί με τους βαρβάρους στην ίδια κόλαση.

Είμαστε πολλοί και είμαστε παντού. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και το δικό μας μήνυμα προς τον εχθρό μετουσιώνεται με φωτιά και τσεκούρι. Και την Πίστη μας στο Θεό χέρι μολυσμένο δεν την ακουμπά. Για μια Μεγάλη Ελλάδα και την χρυσοστόλιστη αυγή του Έθνους μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: