ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



ΑΘΗΝΑ 20-4-2013.


Πρέπει να έχει κάποιος άσβεστο μίσος για τον ελληνισμό ώστε να προβεί στον συμψηφισμό των οικονομικών προβλημάτων που ο ίδιος δημιούργησε με τον ακρωτηριασμό τού έθνους. Αυτό ακριβώς πράττει το κατοχικό καθεστώς με την συστράτευση πάσης κομματικής του πτέρυγας και όλων των πολιτικών ανδρείκελων που πέρασαν, ήρθαν και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουμπιστούν αν θέλει πραγματικά η Φυλή μας να ζήσει.

Αναγνωρίζουν δικαιώματα τουρκικής παρουσίας σε προαιώνια ελληνικές πατρίδες και προωθούν με πάθος τη συνεργασία και τη συγκυριαρχία όταν ξέρουν πως το σχέδιο τού νεοταξισμού είναι η ολοσχερής καταστροφή τής Ελλάδος. Κι αυτό σημαίνει πως οι ψευτοσύμμαχοι έχουν αποφασίσει να φέρουν τον πόλεμο ως την περιοχή μας.

Καλλιεργούν το κυνήγι των μαγισσών εναντίον τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αγκαλιάζουν τους λαθροεισβολείς όταν η μισελληνική εγκληματικότητα αγριεύει, η είσοδος των όπλων στη χώρα μας αυξάνει και οι επίσημες πληροφορίες από τις Αρχές για την πρόκληση εσωτερικής αναταραχής και μάλιστα αιματηρής είναι υπαρκτές. Οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Εσπερία δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά τη βάση για την επέκταση των ολοκληρωτικών ελέγχων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης σε κάθε γωνιά τής γης.

Κρίση λοιπόν θεατρινίστικη, τρομοκρατία απολύτως συστημική, κάμψη τής Ελλάδος στα θελήματα τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Αυτό είναι το ανήθικο παιχνίδι που ανέχονται στις πλάτες τού ελληνικού λαού και το ενισχύουν με τις πράξεις τους ενσυνειδήτως και προδοτικά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι θεσμικοί τους κολαούζοι. Τρανό παράδειγμα τής συμμετοχής των τελευταίων είναι η υιοθέτηση προσφοράς τού ιδρύματος Σόρος για την στέγαση στρατηγείου σιτισμού και ενισχύσεως των λαθρομεταναστών από τον Δήμο Αθηναίων.

Τι κι αν ο «περιούσιος» χρηματάνθρωπος έχει χρηματοδοτήσει στημένες επαναστάσεις σε διάφορα σημεία τού πλανήτη και χρηματοδοτεί τα Σκόπια και την προπαγάνδα τους σε βάρος τής Μακεδονίας Μας! Η μικρή Ελλάδα δίχως Έλληνες είναι το «όραμα» εξουσιαστών και παρακρατικών και εισβολέων μαζί. Το ξήλωμα τής Πατρίδος μας στις εθνικές μας υποθέσεις και η ταυτόχρονη διεκδίκηση ελεύθερων ελληνικών εδαφών από όλους τους προσωρινούς γείτονες και τους ψευτοσυμμάχους είναι η έξωθεν πίεση στην επιχείρηση τής εθνικής μας απομόνωσης.

Οι ψευτοευρωπαίοι των Βρυξελλών ξεσάλωσαν στην κυριολεξία σε βάρος τής Κύπρου Μας, τού αιματοβαμμένου ελληνισμού τής ανατολικής Μεσογείου. Να συσφίξει η μεγαλόνησος τις σχέσεις της με τον Τούρκο κατακτητή με βασικό προαπαιτούμενο την επανένωσή της  για να ανακάμψει οικονομικά, μας είπε ο «περιούσιος» Πράσινος Κον Μπεντίτ. Μας είπε ακόμη πως μόνον τότε θα έρθουν τα άθλια τουρκικά χέρια να επενδύσουν, δηλαδή να καταλάβουν και την υπόλοιπη Κύπρο και έτσι θα μπει και το τουρκικό σαρίκι στην «Ε»Ε!

Τις βέβηλες επιδιώξεις για τον μαρτυρικό κυπριακό ελληνισμό ήρθε να συμπληρώσει ο επικεφαλής των «ευρωπαίων» σοσιαλδημοκρατών Σβόμποντα υποβάλλοντας γραπτή απαίτηση να δρομολογηθεί η διαδικασία ώστε στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο να υπάρχει «τουρκοκυπριακή» εκπροσώπηση! Πλήρης δηλαδή νομιμοποίηση τής τουρκικής παρουσίας και κατοχής τής Κύπρου. Αλλά στην Κύπρο οι μνημονιακές δυνάμεις τρέμουν μην τυχόν απορριφθεί στο κοινοβούλιο το ξεπούλημα της νήσου, όμοιοι προσκυνημένοι σαν τους ενταύθα προσκυνημένους των Αθηνών.

Ο δε Μητσοτάκης, προσκεκλημένος τουρκικού συνεδρίου στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη, χαρακτήρισε τα τουρκικά εγκλήματα κατά τού Έθνους μας «λάθη του παρελθόντος» και μας είπε πως επί 21ης Απριλίου το έσκασε στην Τουρκία. Εξέφρασε ακόμη τη στήριξή του στην «ευρωπαϊκή» ένταξη τής Τουρκίας και στην ανέγερση τού Τζαμιού στην Αθήνα, ανέφερε την Κύπρο ως παράδειγμα  συμβιώσεως Ελλήνων και Τούρκων, ενώ μίλησε για την γεωγραφική εγγύτητα και τους «πολιτισμικούς» δεσμούς  που μπορούν να φέρουν τουρκικές επενδύσεις!

Είναι σαφές λοιπόν ότι το αποτρόπαιο όραμα των καθεστωτικών τής αστικής «μας» δημοκρατίας είναι η μετατροπή τής Ελλάδος σε οθωμανική επαρχία και το πέρασμα εν συνεχεία στα κάτεργα τής παγκοσμιοποίησης. Το ψευδοκράτος της Αλβανίας από την άλλη πλευρά, το καλύτερο εξάρτημα νεοταξισμού και Τουρκίας, εγείρει μέσω του κόμματος των τουρκαλβανών Τσάμηδων ζήτημα καταδίκης της ψευτογενοκτονίας των Τσάμηδων από την Ελλάδα υποβάλλοντας ψήφισμα στο αλβανικό κοινοβούλιο. Φτάνει στο σημείο να μιλάει για παρακρατικούς κομματικούς θύλακες διεκδίκησης  τής Θεσπρωτίας Μας εντός Ελλάδος! Βρίσκει έδαφος από το άλαλο ψευτορωμέϊκο που δεν εγείρει τα υπαρκτά ζητήματα των γενοκτονιών Ελλήνων και τής άμεσης αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου μας βάσει συνθηκών.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η Αλβανία θέτει αξιώσεις σε βάρος τής ελεύθερης Ηπείρου Μας. Την ίδια στιγμή Βούλγαροι αξιωματικοί με αφορμή άσκηση που κάνουν μαζί με Αμερικανούς και Ρουμάνους αναφέρθηκαν στην υποτιθέμενη καταγωγή τους από τους Θράκες και παρουσίασαν χάρτες που είχαν την Θράκη βουλγαρική  και την ιστορική αρχαία Μακεδονία Μας αποκομμένη από την Ελλάδα! Τα δε σχέδια για την επιχείρηση υφαρπαγής της Μακεδονίας από την άλλη πλευρά κάνουν λόγο για την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Οι ψευτοευρωπαίοι μάλιστα βιάζονται για το τελείωμα της υπόθεσης.

Στο εσωτερικό της χώρας όμως η απαλλοτρίωση του έθνους ζει και βασιλεύει. Το παρακράτος και η Αριστερά αποτελούν το χωροφύλακα τού ντόπιου νεοταξισμού. Οι αποδράσεις επικίνδυνων αλλοδαπών κακοποιών είναι διαρκείς σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια. Προφανώς τα στρατόπεδα για τους οικονομικά ασθενείς Έλληνες που αδυνατούν να πληρώσουν τους κεφαλικούς φόρους θα είναι καλύτερα φυλασσόμενα!

Στα Εξαμίλια Κορινθίας κάποιοι γυρολόγοι βάλανε φωτιά στα πόδια γέροντα προκειμένου να τους δώσει χρήματα. Στα Βριλήσσια ένας Έλληνας που είχε χάσει τη βιοτεχνία του από την λαίλαπα των μνημονίων αυτοπυρπολήθηκε. Και στην Πάτρα μια Ελληνίδα, χήρα με τρία παιδιά, έμεινε δίχως ρεύμα αντιμετωπίζοντας την απαξίωση και την προσβολή τού κατεχόμενου προτεκτοράτου.

Μιλάμε για το προτεκτοράτο που βλέπει αντιαρματικά όπλα να φτάνουν στον Έβρο. Είναι έτοιμο μέσω τού δημάρχου Μπουτάρη να φτιάξει στη Θεσσαλονίκη μουσουλμανικό νεκροταφείο λαθρομεταναστών. Νομιμοποιεί το φακελάκι και υιοθετεί την απελευθέρωση τού κόστους τού ηλεκτρικού ρεύματος γιατί αυτό βολεύει τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Κόβει αποδοχές, κλείνει επιχειρήσεις. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τις αυτοκτονίες Ελλήνων για τις οποίες θα αποδώσουμε δικαιοσύνη. Ενάντια στο καθεστώς -  παλλακίδα των νεοταξικών ορέξεων.

Η παγκόσμια νεοταξική συμμορία δείχνει ξεκάθαρα ποιους Έλληνες φοβάται. Αξιοποιεί τις ψευτιές που διαδίδουν μαρξιστές και νεοφιλελεύθεροι για τους Έλληνες Εθνικιστές βάζοντας τις φυλλάδες και τους ψευτοανθρωπιστές να ανοίγουν τον βόθρο τους. Είδαμε το περιοδικό Ντερ Σπήγκελ να αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία» που επιτίθεται τάχα σε αλλοδαπούς, ομοφυλόφιλους και πολιτικούς της αντιπάλους, μιλώντας ακόμη και για «νεκρούς»!!!

Η Süddeutsche Zeitung αναφέρθηκε σε «επικίνδυνη αυγή» μιλώντας με το υπουργείο (μη) προστασίας του πολίτη, λαθροσυνδικαλιστές και επαγγελματίες προστάτες. Και στην Ιντιπέντεντ γράψανε για τον κίνδυνο μολύνσεως τής εξουσίας και τής Ευρώπης τους! Ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα τού Συμβουλίου τής Ευρώπης Μούιζνιεκς μιλάει και γράφει στις ελληνόφωνες φυλλάδες για εγκλήματα μίσους, για «νεοναζιστική» Χρυσή Αυγή, για «ρατσιστικό» λόγο και «βία» και ζητά να την θέσει ο κατοχικός εσμός εκτός νόμου.

Ζητάει ακόμη αποτρεπτικά μέτρα, απολύσεις από κρατικές υπηρεσίες των «κακών» εθνικιστών, «αντιρατσιστική», δηλαδή αντιεθνικιστική, εκπαίδευση αστυνομικών και δικαστών. Πιθανόν και «σωφρονισμό», όπως επιζητούν διεθνιστές «καθηγητές», στα σχολεία όπου συνθηματογραφούν ελεύθερα οι γνωστοί παρακρατικοί. Ο Μούιζνιεκς φτάνει στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και στο Τζαμί των Αθηνών αποδεικνύοντας στην πράξη την νεοταξική έμπνευση τού πράγματος.

Κατά τ’ άλλα στο συνέδριο τού Economist ο πρωθυπουργός Σαμαράς συνέχισε να βλέπει φως στο τούνελ και ο μπαλαντέρ Τσίπρας μετά το προσκύνημα Εσπερίας και καναλαρχών εγγυήθηκε την εφαρμογή των επαίσχυντων συμφωνιών ξεπουλήματος πατρίδος και λαού στους δυνάστες δανειστές.

Χρέους τού Ελληνικού Έθνους είναι η άμεση επανάσταση. Να απαιτήσει και να πάρει πίσω τη ζωή του. Να αποβάλλει τον μισελληνισμό όπου κι αν βρίσκεται και να εργαστεί για την ισχυροποίησή του αποκλειστικά με τις δικές του δυνάμεις. Να θωρακίσει και να πλατύνει το κράτος του ενάντια σε όσους μας ζητούν σάρκα. Και το χρέος τού Έλληνα Εθνικιστή είναι να επιβάλλει την Φυσική Ελλάδα τού Δικαίου και τής Τιμής με μόνο συνοδοιπόρο τον λαό μας. ΑΠΛΑ, ΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ












   

Δεν υπάρχουν σχόλια: