ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ



ΑΘΗΝΑ 5-4-2013.


Διανύοντας την αγία και μεγάλη τεσσαρακοστή προς την εβδομάδα των Θείων Παθών ο νους και το βλέμμα μας δεν μπορούν παρά να στραφούν στην στενωπό των παθών που διαβαίνει το Ελληνικό Έθνος αναζητώντας τη δική του οδό της ανάστασης. Οι στιγμές που βιώνει ο λαός μας διαμέσου των αθλίων μεθοδεύσεων για τη σταύρωση του ελληνισμού μας και την ανέγερση του κυβερνητικού οίκου της «περιούσιας» παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν μέγιστη συμβολική και ουσιαστική σημασία, διότι η Ελλάς στοχοποιήθηκε για πολλούς και ποικίλους λόγους, πολιτικούς και θρησκευτικούς.

Ο εχθρός της πατρίδος μας είναι προαιώνιος, γυρολόγος, μισόθεος, μισάνθρωπος και αλαζόνας τυχοδιώκτης. Τα βέλη του έχουν επικεντρωθεί σε βάρος μας ασφαλώς διότι θέλει να οικειοποιηθεί το γεωπολιτικό μας πλεονέκτημα και τα γεωφυσικά μας πλούτη, όμως δεν εξαντλείται εκεί η κακότητά του. Άλλωστε τα οικονομικά αποθέματα του πλανήτη τα έχει ήδη λεηλατήσει μαζί με τις ζωές των λαών. Αυτό που θέλει είναι να γονατίσει την μόνη δύναμη Πίστης και Πατριωτισμού που μπορεί να εκτοπίσει την παράφρονα εξουσία με την δική της δύναμη και εξουσία ήθους, ανδρείας και ηρωισμού. Κι αυτή η δύναμη είναι το χειμαζόμενο σήμερα Ελληνικό Έθνος.

Ας μην γελιόμαστε, τα φαινόμενα της διαφθοράς, της ανηθικότητας, της απιστίας, του ξεπουλήματος σε τοκογλύφους και βαρβάρους που ζητούν εξορθολογισμούς και συγκυριαρχίες απειλώντας και δημεύοντας γη και ψυχές δεν αποτελούν ξεκομμένες ενότητες αλλά μια αδιαίρετη ανθελληνική αθλιότητα. Βέβαια για να βρούμε τη λύση στο δικό μας Γολγοθά πρέπει να διδαχθούμε από την ιστορία της Φυλής μας και να ανοίξουμε την καρδιές μας προς τον Χριστό μας. Όπου υπάρχει μια αγκαλιά από όμορφα λουλούδια υπάρχει από κοντά και μια θλιβερή παρέα από άσχημα αγκάθια. Και όπου υπάρχει το υπέρλαμπρο φως, πολεμάει να εισέλθει το μοχθηρό σκοτάδι.

Η Ελλάς έχει βιώσει  άπειρες φορές την μεγάλη σύγκρουση του καλού και του κακού, του ηθικού και του ανήθικου, του γενναιόψυχου με τον μικρόψυχο. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού το Έθνος μας αντιπροσωπεύει τον ανώτερο πολιτισμό και τον ανθρωπισμό έχοντας λάβει την ευλογία του Θείου Απόστολου υψηλών αρχών και αξιών.

Ο ίδιος ο Αρχηγός της Πίστης μας και Θεός μας Ιησούς Χριστός αντικρίζοντας τους Έλληνες που τον επισκέφτηκαν σήμανε την ώρα να δοξασθεί το γένος των ανθρώπων στο πρόσωπο του λαού μας με την επιβλητικότητα της αρετής και της φιλοσοφίας που δίδει ο ελληνικός λόγος. Όμως οι ηθικοί και οι δυνατοί έχουν κι αυτοί τις δικές τους αδυναμίες. Η φθοροποιός δράση της παρακμής χτυπάει αλύπητα σαν αφεθεί ορθάνοικτη η πύλη του έθνους στους μισέλληνες που έρχονται πότε σαν λυσσασμένα κτήνη και πότε σαν προβατόσχημοι φίλοι.

Άλλες πάλι φορές φέρνουν την μέθη της ηδονής, της φιλαργυρίας, της επίπλαστης δημοκρατικότητας και της πολυφυλετικής ανοχής για να υποδεχτούμε τον γυρολόγο εισβολέα σιωνισμό σαν ψεύτικο λυτρωτή και σαν θαυματοποιό ηγέτη μας. Κι όταν το θηρίο οσφρανθεί πως σηκώνει το κεφάλι ο Έλληνας και βάζει εμπρός τον Εθνικισμό του, τότε ξαμολάει από μέσα από τα σύνορα λάσπη και από έξω από τα σύνορα το τουρκικό χατζάρι.

Αλυσοδέσανε λοιπόν προσκυνημένοι και βάρβαροι Ελλάδα και Κύπρο. Φέρανε ξένους στρατούς «ασφαλείας» για να φυλάξουνε νενέκους και τραπεζίτες. Κλέβουν το φαγητό και το φάρμακο από τα σπίτια μας ενεργώντας δολοφονία πολιτικού και νεοταξικού «πολιτισμού». Παρελαύνουν οι Οθωμανοί στα χώματα που πότισαν με το αίμα τους οι μεγάλοι μας πρόγονοι και γυρεύουν ενεργειακό πλιάτσικο οι αποικιοκράτες.

Κάμανε την πατρίδα μας οι γραικύλοι κουρελήδες, τα φθηνά υποπόδια του νεοταξισμού, πέρασμα αλλοφύλων, αλλοδόξων και όπλων που σημαδεύουν τον ελληνικό λαό. Μολύνουν ναούς και σχολεία χαρίζοντας δικαιώματα και εδάφη σε όλους όσους γυρεύουν μερτικό από το Γένος μας γιατί είναι συσταυρωτές των σταυρωτών του Χριστού μας.

Όμως η ζωή δεν νικιέται από το θάνατο μήτε η ελευθερία από την τυραννία. Και αναμφίβολα δεν υπάρχει ανάσταση δίχως σταύρωση. Φτάνει οι δυνάμεις του Φωτός να κάμουν το ιερό καθήκον τους και να τσακίσουν απόλυτα και ολοκληρωτικά τις αισχρές δυνάμεις του σκότους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν υπακούει σε ταπεινά πολιτικά ελατήρια και δεν συναλλάσσεται με τους απίστους της ερήμου και της στέπας. Δεν προσκυνάει τους απογόνους του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Είμαστε Στρατιώτες του Ανυπέρβλητου Θεού και της Μεγάλης Ελλάδος, εκπολιτιστές χρηστών ηθών και ορθής πολιτικής διοίκησης. Συνεχιστές της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας που ευπρεπίζει την αυλή της, αποκαθιστά τον λαό της και επιστρέφει στον θρόνο της πιο λαμπρή από πριν.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, φρουροί θυσιαστικών βωμών και πολεμιστές της Φυλής που όταν προκαλούμαστε εκστρατεύουμε κατά βαρβάρων τρανώνοντας το οικόπεδο του Ελληνισμού. Δεν φοβόμαστε αλλά αναζητούμε τον καλό κάματο. Μοχθούμε για το ψωμί των παιδιών μας και ξεσχίζουμε όποιον πάει να μας το πάρει.

Γι’ αυτό σας λέμε καθαρά και ξάστερα. Θα σας κάνουμε να στραφείτε προς τα οπίσω και να μην ξανασηκώσετε κεφάλι. Θα βαδίσουμε Νικητές στην οδό της Αναστάσεως με τα νικηφόρα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     



Δεν υπάρχουν σχόλια: