ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 2-5-2013.

Η ξενοκρατία ζει και βασιλεύει και την Ελλάδα κυριεύει. Σηκώνει τουρκικές σημαίες σε θάλασσες ελληνικές, κάνει τους Έλληνες σκλάβους των τόκων, ληστεύει μισθούς και συντάξεις, παραδίδει όλες τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές στα χέρια των τραπεζιτών, παγιδεύει τα χρήματα τού λαού σε κάρτες και ηλεκτρονικά τσιπάκια.

Οι τράπεζες τής δυτικότροπης αστικής «μας» δημοκρατίας έχουν πάψει προ πολλού να ανήκουν στο Έθνος και το λαό. Έχουν εγκαταλείψει τον ρόλο τής χρηματοδότησης τής εθνικής μας οικονομίας που κι αυτή έχει πάψει να είναι εθνική και έχουν πάψει να λειτουργούν ως μηχανισμοί αποταμίευσης των λαϊκών οικονομιών. Οι τράπεζες ανήκουν στον «περιούσιο» νεοταξισμό, έχουν αντικαταστήσει όλους τους παραδοσιακούς και ασφαλείς τρόπους πληρωμών και έχουν γίνει ο μηχανισμός τροφοδότησης και συσσώρευσης εθνικών και λαϊκών περιουσιακών στοιχείων προς το Σύστημα.

Όλα αυτά βέβαια τα έχει συνομολογήσει και τα έχει αποδεχτεί το ελληνόφωνο νεοταξικό καθεστώς βάσει σχεδίου και απολύτως ενσυνείδητα. Οι πολιτικάντηδες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την κυκλοφορία τού χρήματος στην αγορά εργασίας και την ελληνική κοινωνία. Οι υπέρογκοι φόροι και οι μειώσεις τού εθνικού εισοδήματος μαρτυρούν την αλήθεια την ίδια στιγμή που υποτίθεται πως ζητούν τάχα να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Όταν όμως δίνεις λιγότερα και ζητάς περισσότερα ή είσαι βλάκας ή ζητάς το κλείδωμα τής υποθηκευμένης πατρίδας σου προδοτικά μέσα στα νεοταξικά χρηματοκιβώτια όπως κάνουν όντως οι προσκυνημένοι καθεστωτικοί.

Τα κάνουν όλα για το καλό μας λένε με την αβάντα που τους παρέχουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια την ώρα που τρομοκρατούν τον λαό. Ακίνητοι και ακούνητοι, δώστε τα όλα γιατί είναι ανάγκη να σωθεί η χώρα. Οι κατακτητές είναι καλοί άνθρωποι και μας αγαπούν πολύ, γι’ αυτό μας κρεμούν στις θυρίδες και μας στέλνουν στο θάνατο. Και τα λέγουν όλα τούτα εκείνοι που χαρακτηρίζουν εμάς τους εθνικιστές ως απογόνους τάχα δωσίλογων. Κατηγορούν τους πατριώτες και το λαό οι προδότες και οι αρχιδωσίλογοι!

Θέλουν να καταπολεμήσουν τάχα τη φοροδιαφυγή αυτοί οι ίδιοι που την εξέθρεψαν και την ενσωμάτωσαν απολύτως σκόπιμα στο πολιτικό τους σύστημα. Θέλουν να βάλουν τάχα τέρμα στις απειλές των δανειστών για νέα μέτρα. Βάζουν όμως μπροστά τις κατασχέσεις των αποδοχών ακόμη και για χρέη 5 ευρώ και το πλαστικό χρήμα για συναλλαγές από τα 300 ευρώ και ενδεχομένως στη συνέχεια για όλες τις συναλλαγές. Κάνουν οτιδήποτε τους λέει ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να επιτύχουν την ανακεφαλαιοποίηση όχι της αγοράς εργασίας για να μείνει όρθια η κοινωνία αλλά των τραπεζών που αποψιλώνονται από το έσχατο εθνικό προσδιοριστικό στοιχείο που τους έχει απομείνει.

Οι εντεταλμένοι τής παγκοσμιοποίησης στην πατρίδα μας μαζί με τους γκαουλάϊτερς που έχουν θρονιαστεί από κοινού στο σβέρκο μας έχουν μετατρέψει τον τραπεζικό τομέα σε όργανο ελέγχου και κατασχετήριο τής πατρίδος μας σε χρόνο παράλληλο με τα ενεχυροδανειστήρια, τους γνωστούς τοκογλύφους τής γειτονιάς. Οι πρώτοι παίρνουν το χρήμα αντί κοπανιστού αέρα και οι δεύτεροι παίρνουν τον χρυσό.

Από τον ληστρικό τόκο, ανακάλυψη τού «περιούσιου» οικονομικού «πολιτισμού», περάσαμε στην προσημείωση γης και ψυχών όταν το κράτος «μας» παίρνει ξένα δάνεια για να τα δώσει στις τράπεζες που έχουν χρεοκοπήσει μετά από τα δανεικά και αγύριστα που έλαβαν το καθεστώς και οι φίλοι του. Όμως αντί να φορολογηθούν οι τραπεζίτες για τα ποσά τής ανακεφαλαιοποίησης που πήραν δίχως να χρηματοδοτήσουν ως όφειλαν κοινωνία και κράτος, καλείται ο λιμοκτονών ελληνικός λαός που χάνει σπίτια, εργασία και ζωή ενίοτε να πληρώσει τα κερατιάτικα τού συστήματος. Και αντί να κλείσουν οι τράπεζες που απέτυχαν και έπεσαν οικονομικά έξω, τοκογλύφοι και προσκυνημένοι οδηγούν σε πτώχευση ελληνικές επιχειρήσεις.

Η τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση τής παγκοσμιοποίησης είχε σχεδιαστεί να προκύψει ως το έσχατο σημείο διαπόμπευσης τής χώρας και οικονομικής της αιχμαλωσίας από τον καιρό ακόμη που ένας ολόκληρος λαός οδηγήθηκε από την εγκατάλειψη τής πραγματικής οικονομίας και το χωράφι στην εικονική οικονομία και τα τραπεζικά δάνεια. Τον καιρό που το Σύστημα έφτιαχνε και από μια τράπεζα που αντιστοιχούσε σε ολάκερους κλάδους εργαζομένων προκειμένου να τραβήξει στο σακούλι του τις οικονομίες των αγροτών, τις αποταμιεύσεις των καταναλωτών και άλλων ανυποψίαστων πολιτών.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ο τραπεζικός τομέας πρέπει να επιστρέψει άμεσα στον παραδοσιακό του ρόλο. Στην ασφαλή φύλαξη τού λαϊκού μόχθου, στην αναχρηματοδότηση τής εθνικής οικονομίας και τής παραγωγικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, στον εκσυγχρονισμό τής συναλλακτικής διεργασίας δίχως πλαστικό χρήμα και αντίχριστα τσιπάκια. Στην εξυπηρέτηση κι όχι στην υποδούλωση των πολιτών.

Ο τραπεζικός τομέας πρέπει να οδηγηθεί στην εθνικοποίηση κόβοντας κάθε δεσμό με τους εισβολείς τής παγκοσμιοποίησης. Η φορολόγηση των τραπεζών που λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση θα επιβληθεί ενάντια στις αντιρρήσεις των παγκόσμιων τοκογλύφων. Τα μνημόνιά τους άλλωστε στο καθεστώς τής Λαϊκής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης θα γίνουν τροφή για τον σκουπιδοτενεκέ. Οι δε ληστρικοί τόκοι θα απαλειφθούν εναρμονιζόμενοι με τον τόκο τής απόδοσης τού χρήματος στην επιχείρηση και το λαό. Διαγραφή των χρεών των Ελλήνων τού μόχθου και αναχρηματοδότηση τού Έθνους. Αυτή είναι η δική μας ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: