ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ



ΑΘΗΝΑ 22-5-2013.

Πολιτικάντηδες και ξένοι δυνάστες που μας κουβαλήθηκαν με τον μανδύα τού φίλου αποκαλύπτουν καθημερινά τις αληθινές τους προθέσεις σε βάρος τής πατρίδος μας. Θέλει, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας, η κοινή γυνή να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας που λείπει από τη συλλογή τού παγκόσμιου εξουσιαστή λύνει γλώσσες, φανερώνει αντιφάσεις και ξεσκεπάζει τα σχέδια τής ανομίας.

Όμως στην περίπτωση τής πατρίδος μας δεν είναι μονάχα ο θησαυρός αλλά και το προαιώνιο σχέδιο εξοντώσεως τής Φυλής μας που οδηγεί τα βήματα των μισελλήνων. Τους ενοχλεί ο εθνικισμός μας, η αγάπη για τη λευτεριά μας, η γη που μας θρέφει. Και έτσι λοιπόν γίναμε μέσα σε λίγες στιγμές φτωχοί τάχα που χρωστάμε πολλά σε κείνους τους περιφερόμενους ψευτοσυμμάχους για την οικονομική ενίσχυση που δώσανε στους ενταύθα διεφθαρμένους πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Τις τεράστιες ευθύνες τού κλεπτοκρατικού και δωσιλογικού καθεστώτος τις γνωρίζουμε πολύ καλά. Τις έχουμε επισημάνει όταν ακόμη σκέπαζε την μπόχα το πέπλο τής ψευτοδημοκρατίας, δίνοντας κάλυψη στο ψευτορωμέϊκο που καπηλευόταν όνειρα και έταζε ρουσφέτια. Ευθύνες που το δίχως άλλο θα αποδοθούν με τον πλέον αμείλικτο τρόπο. Ωστόσο το οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής που μας έδωσε απλόχερα ο Θεός είναι τόσο πλούσιο, αν και κουτσουρεμένο, που δεν θα μπορούσε ποτέ να μας αφήσει να δυστυχήσουμε.

Οι εχθροί τού Γένους μας είναι οι ίδιοι που οδήγησαν στα δεσμά τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες, έσπειραν ανάμεσά μας ξένα σώματα ως ηγέτες και τώρα μας στέλνουν πόνο και δυστυχία με τα προγράμματά τους. Όλοι αυτοί που στέλνουν αθώες ψυχές στην αυτοκτονία, που γέμισαν τη χώρα άστεγους, που φέρνουν ως φίλους τάχα τους εχθρούς μας και τα ματωμένα λεφτά τους, φτάνει να αποδιώξουμε τον Εθνικισμό σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν Έλληνες που θα αξιοποιήσουν το τεράστιο γεωφυσικό πλεονέκτημα τής Ελλάδος.

Η «φτωχή» Ελλάδα είναι μαζί με τη «μικρή» Ελλάδα το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί. Η μεγαλύτερη αθλιότητα και το χειρότερο έγκλημα που έχει εφευρεθεί προκειμένου να εξοντωθεί κι όχι απλώς να υποδουλωθεί ένας ολόκληρος λαός. Κλείνουν στρατόπεδα και σχολεία την ώρα που κουβαλούν τους τυμβωρύχους τής οικουμένης να εξορύξουν τον γεωφυσικό μας πλούτο λαμβάνοντας την μερίδα τού λέοντος οι εφήμεροι δυνατοί, ενώ το προϊόν τής γης μας είναι υπεραρκετό να καλύψει τις δικές μας ανάγκες και να εξαλείψει το όποιο υποτιθέμενο χρέος, κάνοντας τους πιστωτές να μας χρωστούν.

Οι ελληνικοί πόροι αρκούν με το παραπάνω για να μας θρέψουν, να μας θερμάνουν, να χρηματοδοτήσουν την εγχώρια αγορά εργασίας και να δώσουν τις πρώτες ύλες για την ελληνική επιχειρηματικότητα και στρατιωτική βιομηχανία. Δεν μιλάμε μονάχα για πετρέλαιο και φυσικό αέριο αλλά για πληθώρα ενεργειακών και άλλων στοιχείων. Και απέναντί μας δεν έχουμε κάποια κράτη που σφύζουν ενεργειακά αλλά γυάλινους «γίγαντες» που διψούν ακόμη και για υδάτινους πόρους.

Η Πατρίδα μας ελέγχει έναν πολύ σημαντικό σε εύρος και κατεύθυνση γεωστρατηγικό ορίζοντα που διαθέτει πλούσιο φυσικό πλεονέκτημα. Ένα δρόμο που ξεκινάει από την σημερινή τάχα ελεύθερη μα οικονομικά κατεχόμενη Ελλάδα ενώνοντας αυτήν με την Κύπρο και όλα τα σκλαβωμένα εδάφη μας. Είναι απολύτως ενδεικτικό τής σκοπιμότητας όσων επιζητούν τη διευρυμένη λεηλασία μας πως όλα τα εδάφη που μας ζητούν οι προσωρινοί γείτονες βρίσκονται επάνω στις επίζηλες πηγές που μας λένε οι τοκογλύφοι τής παγκοσμιοποίησης πως πρέπει να τις μοιράσουμε σαν τα ιμάτια τού Χριστού μας.

Είμαστε λοιπόν μεγάλοι και σημαντικοί, αλλά έχουμε στο τιμόνι λάθος ανθρώπους που σκορπούν την πατρίδα μας στα γαμψά νύχια των σαρκοβόρων τής παγκοσμιοποίησης. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν ψάχνει για εναλλακτικά δεσμά και δεν σκορπά τον αγαπημένο Ελληνισμό στον σιωνιστικό μινώταυρο. Η κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση με την εσωτερική αναχρηματοδότηση και την υλικοτεχνική υποστήριξη θα βασιστεί στην απόλυτη αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος.

Θα σκάψουμε τη γη μας, θα στραφούμε στον θαλάσσιο ορίζοντα και θα ανταποκριθούμε στο μόνο υπαρκτό χρέος μας έναντι πατρίδος και λαού. Το μυστικό τής ζωής βρίσκεται στην επιστροφή μας στην πραγματική οικονομία και τον εδαφικό παράγοντα που μάς στέρησαν στρέφοντας μας σε υπηρεσίες παροχών και δάνεια.

Η δε υπηρέτηση των εθνικών μας υποθέσεων κατά τρόπο επωφελή συνδέεται άρρηκτα με την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από το διεθνές κυριαρχικό δίκαιο και το δικαίωμα επεκτάσεως των θαλασσίων χωρικών υδάτων. Έργο που αντιστοιχεί σε μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα συνδυάσει την ανάπτυξη και την επέκταση τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν έχουμε καμία απολύτως έλλειψη σε υλικά αγαθά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η θέληση να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη έχοντας ως στρατηγικό όραμα τη χάραξη εθνικής πολιτικής που θα στρέψει τις ισορροπίες υπέρ των δικών μας συμφερόντων. Εθνική συνείδηση και πυγμή πως την περιουσία και τη γη των πατέρων μας θα την αυξήσουμε με χέρια ελληνικά και θα τη δώσουμε ακέραιη στα παιδιά μας. Θα επανεκκινήσουμε τα χωράφια και τα εργοστάσια μας, θα θωρακίσουμε το στρατό μας, θα αγκαλιάσουμε τα αδέρφια μας που μάς περιβάλλουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: