ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ



ΑΘΗΝΑ 16-5-2013.

Είμαστε ένας λαός που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την εθνική ισχύ και το δίκαιο, τον πολιτισμό και την πολεμική αρετή. Όμως έχουμε αποδείξει δυστυχώς πολλές φορές πως είμαστε λαός εύπιστος και ανεκτικός σε λάθος ανθρώπους και κακοτοπιές. Αποδεχόμαστε ως σημαντικούς τους ριψάσπιδες και αποδιώχνουμε τους πολεμιστές τής Φυλής.

Έχουμε πει πως για τούτον εδώ τον τόπο η λευτεριά και η ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα. Όμως απέναντι από αυτά τα αδέλφια τής καλοσύνης υπάρχουν δύο άλλα αδέλφια τού ανθελληνισμού και τής κακοσύνης. Δύο μοχθηρές υπάρξεις που έχουν στρέψει πολλές φορές σε βάρος μας οι εχθροί τής Μεγάλης Ελλάδος και τα έχει συμπεριλάβει στους στίχους τού εθνικού μας ύμνου ο Διονύσιος Σολωμός. Είναι η διχόνοια και η προδοσία που διαδέχονται η μία την άλλη. Όπου εισχωρεί η διχόνοια, βρίσκει πόρτα ανοικτή και εισέρχεται η προδοσία.
                                                                                                                        
Τα μικρόβια τής διαιρέσεως τού λαού μας έρχονται ως βαριές ασθένειες στο Σώμα τού Ελληνισμού ώστε να αδυνατίσουν τις άμυνες αυτού και να ανακόψουν την ορμή από τα υγιή έργα ανάπτυξης των κυττάρων και μεγαλώματος τού οργανισμού. Άλλες φορές πάλι αναπτύσσονται σαν τα επιβλαβή παράσιτα και σαν τα αγκάθια μέσα στο εύφορο χωράφι τής Φυλής μας επιχειρώντας να πνίξουν τα ομορφότερα λουλούδια και να ακυρώσουν το ανθοβόλημά τού Γένους.

Τις περισσότερες φορές οι μισητές μας συνδυάζουν όλες τις μορφές απεχθούς δράσης αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως έτσι και εγερθεί μια εθνική συνείδηση στο ύψος της, τότε θα αφυπνισθεί ολάκερος ο Ελληνισμός. Οι ψευτοσύμμαχοι, με πρώτο ανάμεσά τους τον γνωστό Τσώρτσιλ, είπανε πως «αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα χαθήκαμε». Και ο έτερος ανθέλλην Κίσσινγκερ είπε πως πρέπει να πλήξουν τα ιστορικά μας αποθέματα, την παιδεία μας, τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας, όλες τις αξίες και τις παραδόσεις μας.

Πως όμως μπορούμε να ξεστρατίσουμε από τον δρόμο μας, την αποστολή μας και την πηγή τής ζωής μας; Γιατί αυτό ακριβώς το ξεστράτισμα είναι που επιδιώκουν οι ανθέλληνες. Να μην έχουμε ομόνοια ανάμεσά μας, να αποσυνδεθούμε από τη Φυλή, να υπηρετήσουμε ως αγέλη απίστων ξένους σκοπούς. Για να συμβεί λοιπόν αυτή η εθνική απώλεια έπρεπε να οδηγήσουν το κοπάδι ψευτορωμιοί ως ποιμένες που θα μας έφερναν ψεύτικες αξίες για να μας θαμπώσουν τον νου. Να κάνουν τους Έλληνες κυνηγούς αυτών των «αξιών» σε βάρος των αδελφών τους κι ύστερα να μας πουν πως δίχως αυτό το σύστημα είμαστε χαμένοι.

Όλες οι αλώσεις και οι κατοχές που ζήσαμε με τις δολοφονίες, τις πείνες και τα δεσμά είχαν ως πρωταρχικό τους στόχο να σακατέψουν ψυχές και υποδομές. Οι ψεύτικες βοήθειες και τα δάνεια που λάμβανε η χώρα από τους ψευτοσυμμάχους είχαν σκοπό να μας οδηγήσουν από τη στρατιωτική στην οικονομική σκλαβιά. Κατακτητές και ψευτοσύμμαχοι είχαν κανονίσει εκ των προτέρων την εξόντωσή μας σε απόλυτη γνώση των ελληνόφωνων και προσκυνημένων πολιτικάντηδων τής αστικής δημοκρατίας.

Οι δε κομματικές έριδες και οι «εμφύλιοι» ήταν και είναι το στημένο θέατρο των πολιτικών συμμοριών που δια μέσου τής πολιτικής «ορθότητας» και τού «ανθρωπισμού» θέλανε και θέλουνε τους Έλληνες αδύναμους και «ένοχους». Ένοχους επειδή εκμεταλλεύτηκαν τάχα ο ένας τον πόνο τού άλλου και επειδή θέλουν περισσότερη Ελλάδα δίχως να ελεούν τους άλλους δήθεν δυστυχείς λαούς. Μονάχα που οι εκμεταλλευτές στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που σύρανε το λαό μας σε ξένες αυλές και εκείνοι που δολοφόνησαν τον πατριωτισμό. Και οι δήθεν δυστυχείς λαοί είναι εκείνοι που μας γυρεύουν διαρκώς νέα εδάφη και εκείνοι που θέλουν να αρνηθούμε το Θεό μας.

Ο διεθνής σιωνισμός βρίσκεται παντού. Είναι μέσα στους εισβολείς, στους δήθεν διασώστες και εταίρους, στους βαρβάρους που μας ζώνουν μα και στους καθεστωτικούς πολιτικάντηδες. Δικοί τους υπάλληλοι και δικά τους αδέλφια και πιστοί τους υπηρέτες είναι οι ανήκοντες στο «συνταγματικό τόξο». Κάναμε ηγετική τάξη τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση. Δώσαμε κυβερνητικά κλειδιά στις σύγχρονες εκδόσεις τού Κωλέττη και τού Μαυροκορδάτου. Διαιωνίσαμε τον διαχωρισμό σε βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς.

Αφήσαμε χώρο σ’ αυτούς που λένε να πάμε προς δυσμάς και σε εκείνους που λένε να πάμε προς ανατολάς. Να κυνηγάμε Έλληνες τούς άλλους Έλληνες αλλά όχι να συμμαχήσουμε με τη φυλετική ψυχή μας, να δώσουμε τα χέρια ανάμεσά μας, να αναπτύξουμε τη γη μας και να πορευτούμε ελληνικά. Διότι για τον Λαϊκό Εθνικισμό μας αυτή είναι η αληθινή οδός σωτηρίας. Είναι η οδός τής ενότητας, τής βαθιάς γνώσης τής ιστορίας μας, τής εργατικότητας, τής Πίστης, τής Μεγάλης Ελλάδος που θα φέρουμε στην Γη Ηρώων και Αγίων. 

Για να συμβεί λοιπόν αυτή η φυσική νομοτέλεια, οφείλουμε να εξοντώσουμε και να εξαλείψουμε ολοσχερώς από προσώπου γης τούς εκφραστές τής διχόνοιας και τής προδοσίας. Θα στείλουμε τους ολετήρες στα σκοτάδια που ανήκουν. Θα δώσουμε τα χέρια μας όσοι αγαπούμε Έθνος και Λαό. Θα αναμορφώσουμε τη γη και τον πολιτισμό μας. Και στη σκόνη των εχθρών μας Στρατός και Λαός θα σηκώσουμε υγιή και γερή την Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: