ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ



ΑΘΗΝΑ 10-5-2013.

Μας διοικούν δειλοί που μετρούν τα πάντα με τους αριθμούς. Θυσιάζουν έναν ολάκερο λαό για να τακτοποιήσουν τάχα τα δημοσιονομικά τού κράτους. Τακτοποίηση που κάμουν σύμφωνα  με τις εντολές των ομογάλακτών τους μισητών  τού έθνους μας που στοχεύουν την καρδιά του λαού μας.

Είμαστε μικροί και λίγοι και πρέπει να κάνουμε ό,τι μας λέγουν οι πολλοί προκειμένου να σωθούμε και να γλιτώσουμε τα χειρότερα! Μας μιλάνε για μια σωτηρία που πρέπει να διαβεί τάχα από τις μικρότερες δυνατές θυσίες. Μας λέγουν ακόμη και πως στα εθνικά ζητήματα ισχύει το ίδιο, αφού οι εχθρικές δυνάμεις που μας κρούουν τη θύρα με στρατό και διπλωματία είναι περισσότεροι ημών των Ελλήνων και επομένως πρέπει να συνθηκολογήσουμε.

Γίνετε ζητιάνοι, γίνεται το πτυελοδοχείο τής οικουμένης και το απορριμματοδοχείο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, γίνετε σκλάβοι με τη θέλησή σας και όσοι περισσεύετε γίνετε αυτόχειρες. Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνουν οι τρεις γνωστές συμμορίες. Οι ψευτοσύμμαχοι παγκοσμιοποιητές, οι βάρβαροι «γείτονες» και οι προδότες πολιτικάντηδες.

Κόβουν αποδοχές και στρατόπεδα γιατί είναι πολλά, επειδή το κράτος δυστυχεί και αιμορραγεί. Όμως κράτος δεν υπάρχει και το ψευτορωμέϊκο που μας λέει λίγους ξαρματώνει την παραγωγή και την εθνική μας άμυνα. Συντηρηθείτε με λιγότερα και δώστε περισσότερα ραγιάδες για να κλειδώσετε την πατρίδα στις νεοταξικές τράπεζες, μακριά από τα χωράφια και τα εργοστάσια. Τα δε στρατόπεδα δεν τα χρειάζεσθε αφού έχετε ξένους φίλους και εθνική γη που μειώνετε συνεχώς!

Ο ελληνικός λαός όμως καταλαβαίνει τον εμπαιγμό και βλέπει το μαχαίρι να ζυγώνει. Αντικρίζει τη φωτιά να κάνει τον τρελό χορό της και να μπαίνει σε όλες τις αυλές, τη μια μετά την άλλη. Και έτσι επειδή ζητάει πίσω την πατρίδα και ζώνεται το ξίφος τής εθνικής αντεπίθεσης, το καθεστώς και ο γυρολόγος εμποράκος των εθνών βάζουν τα παπαγαλάκια να δυναμώσουν τις επιθέσεις σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών και όλοι μαζί διαλαλούν το τρελό για λογικό και το ανήθικο για ηθικό.

Μάθαμε λοιπόν εκεί που ξέραμε πως τα ναρκωτικά φέρνουν την παράλυση τού νου και το θάνατο πως τελικά λέει δεν είναι και τόσο κακά! Είδαμε να γίνονται μάλιστα αντιαπαγορευτικά φεστιβάλ για την πλήρη αποποινικοποίηση τού χασίς και μάλιστα στο πολιτιστικό κέντρο τού Δήμου Αθηναίων. Ναι, μιλάμε για τον δήμαρχο που χαρακτηρίζει την παροχή τροφίμων σε αδύναμους Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή ως συσσίτια μίσους που δίνουν λάθος εικόνα αφού δεν είμαστε δα και τόσο εξαθλιωμένοι!

Θέλει λοιπόν το πολιτικό σύστημα τής υποταγής ναρκωμένο τον λαό μας και εξοντωμένη την ελληνική νεολαία. Φοβούνται το πατριωτικό πάθος και την προσήλωση των Ελλήνων στη Φυλή. Το φόβο αυτό μάλιστα το δείχνουν με τον πιο απαίσιο και μοχθηρό τρόπο. Αυτός είναι ο «πολιτισμός» τού καθεστώτος που ανοίγει τις πύλες τού Έθνους διάπλατα στον πολυφυλετισμό των λαθρομεταναστών και κάθε εξτρεμιστικού μισελληνικού στοιχείου. Να αδειάσουν την Ελλάδα από Έλληνες.

Φορτώνουν ξένους την πατρίδα μας και μας λέγουν πως είναι ασθενικοί τάχα. Τι να κάνουμε, να τους πετάξουμε στη θάλασσα; Το έχουμε ακούσει αυτό πολλές φορές όταν στο ξέσπασμα κάθε λαθραίας βιαιότητας μαθαίνουμε τάχα πως φταίνε οι αντιδράσεις των «κακών» Ελλήνων.

Όμως στο Αιγαίο μας ο τουρκικός στρατός και η τουρκική ακτοφυλακή φέρνουν επισήμως νέους εισβολείς που γυρεύουν να τους αποβιβάσουν στα νησιά μας, την ελληνικότητα των οποίων αμφισβητούν όταν μαζεύουν στρατεύματα στα προσωρινά σύνορα.

Η Ελλάς δεν θα πάει πουθενά αλλού με τους δειλούς παρά μονάχα στο θάνατο. Όμως η Φυλή μας ουδέποτε πορεύτηκε με τους πραματευτάδες και τους λογιστές των ψυχών. Ποτέ δεν μετρήσαμε τη γη με τη μεζούρα και το λαό με την αριθμητική. Τη γη και τους ανθρώπους μας τα μετρούμε με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα καθώς λέγει ο ποιητής.

Η καρδιά των Γενναίων είναι εκείνη που ορίζει τις αποφάσεις μας και το εθνικό συμφέρον. Τα δίκαια τού Έθνους, η νέα πολιτισμική γέννα, η κληρονομιά που θέλει μεγάλωμα και τα παιδιά μας που έχουν δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερα είναι ο δικός μας οδικός χάρτης. Ένας χάρτης ατελείωτης προσφοράς, πολεμικής αντάρας και αυτοθυσίας είναι η ζωή τού Έλληνα Εθνικιστή στο πλευρό τού λαού του.

Λοιπόν, έχουμε πόλεμο και δεν υπάρχει τίποτα άλλο ως προοπτική παρά να πολεμήσουμε και να νικήσουμε. Δεν θα αφήσουμε πείνα, εθνολογική μετάλλαξη και λόγχες να περάσουν. Η ελληνική καρδιά είναι πιο δυνατή από τον συνασπισμό των εχθρών μας. Θα γίνουμε μια μεγάλη φάλαγγα ενωμένων και ψυχωμένων πολεμιστών της Φυλής μας ΑΜΕΣΑ. Ας δώσουμε φόβο στους τρομοκράτες τού λαού μας και όλεθρο στους πεμπτοφαλαγγίτες.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός μας έχουν πολύ δουλειά να κάνουνε. Τιμωροί και κατακτητές μαζί θα κάνουμε καθάρια ελληνικές τις γειτονιές μας και τις αλύτρωτες πατρίδες από τις οποίες εφορμούν τα μολυσμένα κτήνη των βορειοανατολικών μας συνόρων. Ισοπέδωση τού μισελληνισμού. Επαναστατικό Λαϊκό και Εθνικιστικό Καθεστώς. Πειθαρχία και ηθικό ατσάλι. Μας ζητούν πολλά, τους παίρνουμε τα πάντα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: