ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ

ΑΘΗΝΑ 25-5-2013.

Δεν υπάρχουν πλέον διαχωριστικά τείχη ανάμεσα στους Έλληνες. Τα γκρέμισε η φλόγα τού πολέμου που υφιστάμεθα. Με οικονομικά μέσα και πνιγερή κραυγή απόγνωσης στην αρχή που γίνεται πλέον κραυγή οργής και πράξη εθνικής αντίστασης. Και ο πόλεμος εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς σε απηνή διωγμό και αιματηρή λαίλαπα όταν οδεύει με σταθερά βήματα στο Πεδίο τής Τιμής.

Παντού γύρω μας ένα ατελείωτο σκηνικό από προβοκάτσιες. Στην Ελλάδα και στην μοχθηρή Εσπερία. Χαράγματα αλλοδαπών που γίνονται τάχα από Εθνικιστές. Επιθέσεις σε κάποιους άλλους λαθρομετανάστες που όμως τελικά γίνονται από ομόφυλούς τους ή και προστάτες τους. Μηνύματα απειλητικά εμφανίζονται να γράφουν για κίνδυνο σφαγής των μουσουλμάνων από κάποιους Έλληνες που λένε πως είναι τάχα Εθνικιστές. Οι οποίοι ωστόσο δεν είναι εθνικιστές ούτε και τόσο … Έλληνες! Αυτό όμως που ανθεί είναι η λαθραία εγκληματικότητα σε βάρος Ελλήνων.

Το πρόβλημα όμως των γραικύλων πολιτικάντηδων εξακολουθεί να είναι πάντα η καταστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το πνίξιμο τής Ελλάδος. Αυτές είναι οι εντολές τού νεοταξικού κτήνους που στις χώρες τής έδρας του οι πολίτες, μια μάζα δίχως Θεό και Φυλή, γίνονται έρμαια τής εγκληματικότητας και συχνά θεατές στημένων σφαγών γιατί η παγκοσμιοποίηση έχει αποφασίσει να επιβληθεί μέσα στο αίμα ως δήθεν σωτήρας.

Όμως ο ελληνικός λαός παραμένει δυσκολοκυβέρνητος όπως έλεγε ο «περιούσιος» Κίσσινγκερ, δηλαδή πιστός στη θρησκεία και την πατρίδα του, με αποτέλεσμα το κατοχικό καθεστώς να έχει πάθει ομαδική παράκρουση και παράνοια. Με βήματα μπρος και ολοταχώς μετά πίσω. Είπαν λοιπόν να φέρουν τον διαβόητο αντιρατσιστικό νόμο τα ενεργούμενα τού νεοταξισμού και μάλιστα πολύ γρήγορα. Να γίνει άμεσα πριν μάς βάλει η Χρυσή Αυγή στον γύψο, έλεγαν καπιταλιστές και μαρξιστές, μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί. Τους διατάξαμε να φέρουν το αντιεθνικιστικό νομοσχέδιο και θα το κάνουν, λέγανε με αυταρέσκεια και αλαζονεία όλα τα σιωνιστικά συμβούλια τής οικουμένης.

Βγήκε ο ελληνόψυχος Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και κατακεραύνωσε τους αντίχριστους και ανθέλληνες πως θέλουν να ανοίξουν την οδό στην ανηθικότητα, στον προσηλυτισμό αλλότριων δογμάτων και στην κατακρήμνιση των Αξιών μας, νομοθετώντας το φίμωτρο των Ελλήνων. Στήσανε με θιασάρχη τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο ναό τής «δημοκρατίας» τους τα συρματοπλέγματα ενάντια στη λογική και τον πατριωτισμό, επιχειρώντας να αποβάλλουν από μια συνεδρίαση τον Εθνικισμό ονομάζοντας προσβολή την καταμαρτύρηση τής αλήθειας.

Όμως τελικά όλα ανατράπηκαν. Το αντιρατσιστικό σε βάρος των Ελλήνων νομοσχέδιο αποσύρεται εκ νέου. Αυτοί που πριν βιάζονταν από γραφίδας και κοινοβουλευτικής υστερίας, τώρα λέγουν πως δεν πρέπει να βιαστούν. Να το ξανασκεφθούμε λέει, η Πατρίδα μας έχει νομοθετικό πλαίσιο για τις φυλετικές διακρίσεις, δεν έχει ανάγκη από τίποτα νέο. Οι φιλελεύθεροι συνεχίζουν την ανάκρουση πρύμνης με την αναφορά πως δεν μπορεί να ανασταλεί με νομοθετική πράξη μια πολιτική δράση και πως έτσι θα δυναμώσει ο διωκόμενος.

Αληθώς, αυτό που συμβαίνει είναι η άνοδος τής Χρυσής Αυγής σε εξουσιαστική τροχιά. Το λέγουν όλες οι γνωστές δημοσκοπικές εταιρίες στις κρυφές έρευνες γνώμης που κάνουν διαρκώς πιο συχνά, αφήνοντας να πέσει το φως επάνω στα αποτελέσματα. Πονηρά μεν, ανεπίσημα, χωρίς δημοσιογραφικές αναφορές. Όμως η αλήθεια ξεγλιστρά και δραπετεύει από τα κελιά τού ψεύδους. Όμως τι είναι αυτό που επιδιώκουν οι υποτακτικοί μαζί με τα αφεντικά τους;

Λοιπόν, τα δεσμά τής οικονομικής σκλαβιάς δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους. Δεν οδηγούν στην αλλοτρίωση τού εθνικού φρονήματος και στην αποδοχή τής τυραννίας από τον ελληνικό λαό. Και έτσι οι εφήμεροι δυνατοί αποφάσισαν να κάμουν γενική επίθεση ξεκινώντας από την πρόκληση εσωτερικής αναταραχής.

Όταν γνωστοποιήθηκε η γνωστή απειλητική επιστολή προς την «μουσουλμανική ένωση Ελλάδος», ακολούθησε μια συγκέντρωση μιας ολιγομελούς ομάδος «λαϊκών προστατών» έξω από το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα που φώναζαν αντιρατσιστικά συνθήματα και συνθήματα κατά των κέντρων κράτησης.

Το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές προοδευτικές δυνάμεις βγάλανε ανακοινώσεις για την στήριξη των λαθροεποίκων. Το δε αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών έβγαλε ανακοίνωση πως η είσοδος των Ελλήνων Εθνικιστών στο κοινοβούλιο αύξησε τάχα τις αντισημιτικές δράσεις, ανέφερε τους βανδαλισμούς λέει σε εβραϊκά νεκροταφεία και πως οι ΗΠΑ έχουν μιλήσει με τις «Ελληνικές» Αρχές.

Καμιά ελληνόφωνη αρχή δεν μίλησε όμως για τον ιδρυτή τής Μουσουλμανικής Αδελφότητας που θεωρεί τα ελληνικά νησιά «ισλαμικές αποικίες». Κανείς δεν έδωσε καμία απάντηση στις αναφορές για τις μουσουλμανικές προσευχές σε κάποια σχολεία στο Κέντρο των Αθηνών. Καμία ανθρωπιστική αρχή δεν έβγαλε άχνα για την αυτοκτονία μιας νέας Ελληνίδας μάνας μπροστά στην τετράχρονη κόρη της στο Κερατσίνι.

Κανένας μα κανένας δημοκράτης τού ξενοκίνητου καθεστώτος δεν μιλάει για τους μεγάλους εθνικούς κινδύνους και τον πόλεμο που μας φέρνουνε οι ψευτοσύμμαχοι και οι τουρκομογγόλοι και τα φτιαχτά κρατικά μορφώματα για να μας πάρουν την Πατρίδα όταν μας θέλουν ξυπόλυτους, διαιρεμένους και πισώπλατα χτυπημένους.

Κι όμως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάμουν το καθήκον τους και προχωρούν σε μια άσκηση ύψιστης πολεμικής ετοιμότητας σε ολάκερο το Αιγαίο έως και την Κύπρο Μας και την Α. Μεσόγειο. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι προχωρούν σε μια μεγάλη αεροναυτική άσκηση, ενώ στη Θράκη μας τα ενταύθα τουρκικά φίδια γιόρτασαν γιομάτοι θράσος την γενοκτονία των Ποντίων τής οποίας ηγήθηκε ο σφαγέας Κεμάλ.

Τα ναυτικά μίλια, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τα ενεργειακά κοιτάσματα των υδάτων μας σήμαναν την μεγάλη σύναξη και μαζί την ώρα τής μεγάλης κρίσης. Την ώρα τής Θείας Δικαιοσύνης και τής επιστροφής τού Ελληνισμού στα εδάφη που μας κλέψανε. Μας νομίζουν νικημένους εκ προοιμίου οι τουρκομογγόλοι. Πιστεύουν πως στρώθηκε το γεύμα οι παγκοσμιοποιητές.

Οι ισραηλινές κυβερνητικές εφημερίδες την ώρα που οι συνομιλίες τής χώρας τους με τους Τούρκους συνεχίζονται χαρακτηρίζουν την Τουρκία ξάφνου αναξιόπιστο εταίρο και ζητούν την συνεργασία για τον αγωγό φυσικού αερίου με την Κύπρο. Η δε Τουρκία προχωράει στην άσκηση DENIZ KURDU 2013 με την παρουσία τού αρχηγού τού τουρκικού στόλου. Η άσκηση πραγματοποιείται από τη θάλασσα τού Μαρμαρά και το Αιγαίο μέχρι την Α. Μεσόγειο, μεταξύ Ρόδου – Μεγίστης και Μεγίστης – Κύπρου. Το σενάριο μιλάει για αποκλεισμό και κατάληψη μικρών νήσων από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας απάντησαν με την παρουσία τής φρεγάτας «Ψαρά», τής κανονιοφόρου «Τόλμη» και άλλων οκτώ πολεμικών σκαφών από τη Λήμνο έως την Κάρπαθο. Παράλληλα διενεργήθηκαν ελληνικές βολές τορπιλών από ελικόπτερο τού Πολεμικού Ναυτικού μας που σηκώθηκε από τη φρεγάτα «Ανδριάς» και από το υποβρύχιο «Πρωτεύς». Οι δε Τούρκοι έστειλαν δίπλα από Καστελόριζο, Στρογγύλη και Ρω αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ναυτικής συνεργασίας και ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα προς εντοπισμό υποβρυχίων που πάνε για ενίσχυση αποκλεισμένων νήσων!

Τι κάνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι «ελληνικές αρχές»; Ο μεν πρωθυπουργεύων Σαμαράς λέγει στους «Ευρωπαίους» να έρθουν «να μοιραστούμε το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο τής Ελλάδος» και να κάνουμε τον αγωγό TAP που περνάει από Αλβανία και Τουρκία. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ βλέπει περιττή την στρατιωτική παρουσία αφού έχουμε καιρό λένε να πολεμήσουμε. Είναι αυτά τα μισελληνικά φαντάσματα που λένε πως οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Τούρκους!!!

Στην Αλβανία όμως εγκαθίστανται ισλαμιστές εξτρεμιστές που το Ιράν τους θεωρεί πολύ επικίνδυνους. Η βάση τους είναι ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ και ειδικότητά τους είναι οι καθεστωτικές αναταραχές. Οι αλβανικές προκλήσεις και ύβρεις σε βάρος Βορειοηπειρωτών συνεχίζονται. Και οι Σκοπιανοί βγάζουν χάρτες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και ελληνικά εδάφη.

Η Ελλάς δεν υπομένει άλλο πια. Μάχεται και νικά. Δεν καταπλακώνεται αλλά συνθλίβει τον εχθρό. Δεν ξεστρατίζει αλλά μαρτυρά Πίστη σε Χριστό και Ελλάδα. Δεν ψάχνει συμμάχους γιατί έχει ακατανίκητους και μόνους συμμάχους τον λαό και τον Στρατό της. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας θα λάβει χειροπιαστή επαναστατική εξουσία. Και θα είναι το αποτέλεσμα τής Εθνικής Συστράτευσης για Πατρίδα και Λαό. Τότε με την ευλογία τού Θεού και το δικό μας άσβεστο πάθος τυχοδιώκτες και «γείτονες» θα πάνε στον πάτο τού βούρκου που ανήκουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




   


Δεν υπάρχουν σχόλια: