ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 4-5-2013.

Το πνεύμα τής Αναστάσεως τού Χριστού μας πρέπει να έρθει και στη εθνική μας ζωή το δυνατόν συντομότερα. Η πατρίδα μας σήμερα κινδυνεύει με την χειρότερη μορφή τριπλής αλώσεως με στόχο των μισελλήνων ορατό πλέον την βιολογική μας εξόντωση. Και η άλωση που μας απειλεί είναι εθνική, θρησκευτική και κοινωνική.

Με πολύ απλά λόγια, οι εχθροί μας έχουν επιλέξει να μας πλήξουν θανάσιμα με την απώλεια τής ελληνικής συνειδήσεως. Να μην μείνει στον τόπο μας ορθόδοξο προσκύνημα, ελληνικός πολιτισμός και ελληνική λαλιά. Ο συμβατικός πόλεμος που θα ανάψουν οι προσωρινοί δυνατοί τής αντίχριστης και ανθελληνικής παγκοσμιοποίησης θα αποτελέσει το τυπικό μέρος τής υπόθεσης.

Όμως η Ελλάς είναι Γένος Αποστολικό και Φάρος Πολιτισμικού Φωτός. Είναι ο ορισμός τής Ζωής. Και η Ζωή είναι προορισμός Θείος να επικρατήσει τού νεοταξικού θανάτου. Το ξέρει αυτό ο σιωνιστικός παράγοντας πολύ καλά και γι’ αυτό το λόγο εξαπολύει όλους τους δούρειους ίππους που ζουν ανάμεσά μας ώστε να συνδράμουν μαζί με τα εξωτερικά μαντρόσκυλα το δυσώδες έργο του σε βάρος Πίστης και Εθνικισμού που αποτελούν τους πνεύμονες τής Φυλής μας.

Προσκυνούμεν σου τα Πάθη Χριστέ και Ζωής Χορηγέ. Ω γλυκύτατή μας έαρ φώτισε τα βήματά μας να φτάσουμε στην Ελληνική Άνοιξη μακριά από τις αποπνικτικές ψευτοανοίξεις τής παγκοσμιοποίησης. Μην ανοιχθεί η άβυσσος τού Άδη για το Ελληνικό Έθνος αλλά μέσα από τις φωτιές τής στημένης κρίσης που έχουν στερήσει τον κόσμο μας να φτάσουμε στην Ανάσταση τού Γένους.

Μπροστά σ’ αυτήν ακριβώς την άβυσσο βρισκόμαστε αδέρφια μου. Οι μισέλληνες μάς θέλουν ναρκωμένους και αλλοτριωμένους ώστε να πορευτούμε άνευ αντιστάσεως στη θανάσιμη παγίδα. Φτάσαμε στο σημείο να μάθουμε πως μέσα στην πρωτεύουσα τού κατεχόμενου κράτους και στο πολιτισμικό κέντρο τού Δήμου Αθηναίων θα διοργανωθεί λένε «αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» με κεντρικό θέμα την αποποινικοποίηση του χασίς! Διάφοροι επαγγελματίες αριστεροί «προστάτες» τού λαού θέλουν να περάσουν στη νεολαία μας τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ως αβλαβή και φυσιολογική.

Διοργανωτές και οικοδεσπότες της χασισοσύναξης είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε πολυφυλετικό εκτρωματικό μόρφωμα την ώρα που συνομιλούν με τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τον έμπορο των εθνών για να πάρουν την εξουσία τής χώρας. Είναι αυτοί οι προσκυνημένοι τύποι που χαρακτηρίζουν την προσφορά αγαθών τής Χρυσής Αυγής μόνον για Έλληνες ως «ρατσιστικά» συσσίτια μίσους απαγορεύοντας την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στην Πλατεία Συντάγματος. Φτάνουν στο σημείο να κάνουν χρήση των αστυνομικών δυνάμεων, χημικών ουσιών, ακόμη και προσαγωγής των οδηγών με την αφαίρεση των κλειδιών των φορτηγών τους!

Απωθούν οι «ευαίσθητοι αντιρατσιστές» τους δυστυχούντες αδελφούς μας για να μην πάρουν «φασιστικά» τρόφιμα την ώρα που με αφορμή το γνωστό περιστατικό τής Μανωλάδας αποκαλύπτεται ο κίνδυνος μιας λαθροϊσλαμικής αναταραχής. Συγκεκριμένα στην τελευταία πορεία διαμαρτυρίας για την επίθεση κάποιων γνωστών τού Συστήματος κατά λαθρομεταναστών εργατών πρωτοστάτησαν τα μέλη μιας ακραίας ισλαμιστικής οργανώσεως που έχει διαπράξει θηριωδίες κατά πιστών άλλων δογμάτων στο Μπαγκλαντές. Μια οργάνωση που στην διεθνή προπαγάνδα της μιλάει για «παγκόσμιο χαλιφάτο» και «έθνος του Ισλάμ».

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται μετά από τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Εσπερία ενώ το κλίμα των ισλαμικών εξεγέρσεων τού νεοταξισμού μαίνεται δίπλα μας, στη Μέση Ανατολή. Οι δε Τούρκοι φέρνουν διαρκώς καινούργιους λαθρομετανάστες με σκάφη τού λιμενικού τους στα νησιά τού Αιγαίου Μας επιχειρώντας να τους αποβιβάσουν δημιουργώντας θερμό επεισόδιο, όπως εσχάτως συνέβη στη Λέσβο. Επρόκειτο για μια ξεκάθαρη εισβολή ενώ κινητοποιήθηκε φυσικά σκάφος τού πολεμικού μας ναυτικού και η ακτοφυλακή μας.

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο το τελευταίο χρονικό διάστημα ανεβάζει στην ιστοσελίδα του ανακοινώσεις για υποτιθέμενα περιστατικά παρεμποδίσεως τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών και για δήθεν παραβιάσεις των τουρκοκατεχόμενων χωρικών υδάτων. Παράλληλα η αμφισβήτηση τής ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά μας επανήλθε προσφάτως στο τουρκικό κοινοβούλιο με τοποθετήσεις από τον ερωτώντα Τούρκο βουλευτή και τον Νταβούτογλου να μιλούν για «ελληνική κατάληψη» στο Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και άλλα γειτονικά νησιά και νησίδες. Τα δε τουρκικά στρατεύματα που απαλλάχθηκαν από το κουρδικό μέτωπο ενισχύουν τις στρατιωτικές δυνάμεις που συγκεντρώνονται απειλητικά απέναντι από τα νησιά μας και τη Θράκη.

Οι τουρκομογγόλοι έχουν το θράσος να απαιτούν την αποστρατικοποίηση εδάφους μας ενώ ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών καρφώνει τους γραικύλους πολιτικάντηδες για τη συμμετοχή τους σε συνομιλίες υποτέλειας και υποταγής. Την ίδια στιγμή ο εν Αθήναις πρέσβης του τρομοκράτους και συντονιστή πάντων των μισελλήνων τής περιοχής μας, ο Τούρκος Κερίμ Ουράς παρέστη ως καλεσμένος τού επιχειρηματία Αργυρού στα εγκαίνια εργοστασίου ανακύκλωσης στη Θεσπρωτία μας την οποία ανέφερε ως Τσαμουριά! Μας είπε ο τουρκομογγόλος ότι οι Αλβανοτσάμηδες θεωρούν την περιοχή δική τους. Ελληνική απάντηση δεν έλαβε καμία.

Στην Κομοτηνή που κάποιοι πολιτικοί και θρησκευτικοί παράγοντες έχουν αναφέρει πολλές φορές προδοτικά με το όνομα που την επικαλούνται οι Τούρκοι έγινε ένα σεμινάριο με το «αντιρατσιστικό» θέμα για το πώς η διαφορετικότητα και η ανοχή μπορούν χτίσουν τάχα ένα ισχυρότερο έθνος. Ένα νεοταξικό μόρφωμα δηλαδή από ανθρώπους πάσης φυλής και θρησκείας που δεν θα είναι διόλου ελληνικό. Διοργανωτές τού σεμιναρίου ήταν το αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ο Δήμος Κομοτηνής. Ψευτοαντιδρώντες έξω από το χώρο τού σεμιναρίου ήταν κουκουέδες και κνίτες οι οποίοι εστίασαν τις αντιδράσεις τους στην επισήμανση ότι εκείνοι μπορούν να διαλύσουν καλύτερα το Έθνος μας!

Η πολιτεία τού μνημονίου φέρεται απόλυτα ικανοποιημένη από όλα τούτα. Είναι άλλωστε απασχολημένη με το να βρει τρόπους για τον περιορισμένο τής δράσης των Ελλήνων Εθνικιστών όταν λαθρομετανάστες συγκρούονται πλέον συχνά στους δρόμους με αστυνομικές δυνάμεις. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όμως ο Αλβανός πολιτικός αρχηγός Ιλίρ Μέτα μπόρεσε να μιλήσει μπροστά σε ψηφοφόρους του μέσα σε μια υπερπολυτελή αίθουσα και να τους ζητήσει να τον ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές για να γεμίσει την Ελλάδα αλβανικά σχολεία!

Ο Μέτα είπε πως δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους Αλβανούς λαθρομετανάστες και τα εργασιακά τους «δικαιώματα». Είναι αυτοί που αφαιρούν με την βοήθεια δωσίλογων ελληνικές θέσεις εργασίας και θα συμμετάσχουν ευχαρίστως σε μια αναταραχή για την αφαίρεση ελληνικών εδαφών. Οι ίδιοι λαθρομετανάστες που ελληνοποιούν οι προδότες πολιτικάντηδες και τους αναγορεύουν οι ψευτοσύμμαχοι σε εθνική μειονότητα στην πατρίδα μας.

Την ίδια στιγμή ο σοσιαλιστής κοινοτάρχης Μελίτης ζητάει από τις κατοχικές αρχές της πατρίδος μας τη διδασκαλία τής ψευτομακεδονικής γλώσσας σε ελληνικά σχολεία ώστε να αναγνωρίσει το ψευτορωμέϊκο την ανύπαρκτη μειονότητα των πρακτόρων των Σκοπίων που βαστούν αιχμάλωτη τη Βόρεια Μακεδονία Μας. Το δε αριστερό εξάρτημα τής μνημονιακής συγκυβέρνησης, απόλυτα εναρμονισμένο με ολόκληρη την ελληνόφωνη Αριστερά, συναθροίζεται με τουρκοπράκτορες και ψευτομουφτήδες γνωστοποιώντας την αμετάκλητη θέση τής ΔΗΜΑΡ περί νομιμοποιήσεως τής «τουρκικής ένωσης Ξάνθης» που γυρεύουν οι ψευτοσύμμαχοι για την κοσσυφεδοποίηση τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Στο μεταξύ οι πρεσβείες όλων των σημερινών μεγάλων δυνάμεων στην Αθήνα εκφράζουν τον φόβο τους για την πτώση τής μνημονιακής συγκυβέρνησης κάτω από το βάρος μιας κοινωνικής πίεσης λόγω τής σκλήρυνσης των μέτρων εξαθλίωσης τού ελληνικού λαού. Φέρονται να μην εμπιστεύονται τα πολιτικά τους πιόνια ενώ επιθυμούν την ύπαρξη πολιτικής σταθερότητας για να συνεχιστούν η λαϊκή αφαίμαξη και η ανεμπόδιστη λεηλασία τού γεωφυσικού πλούτου μιας κατακερματισμένης Ελλάδος. Έχοντας στον πάγκο την ψευτοαντιμνημονιακή αριστερά δεν θέλουν εκλογές και δηλώνουν καθαρά τον προβληματισμό τους από την άνοδο τής Χρυσής Αυγής.

Οι δημοσκοπήσεις παρ’ όλες τις καθεστωτικές παρεμβάσεις δείχνουν πως ο λαός μας στα θέματα τόσο τής διαφθοράς όσο και τής αποκαταστάσεως τής εθνικής κυριαρχίας και τής υπερβάσεως τής κρίσης επιθυμεί εθνικιστική λύση. Το πολυνομοσχέδιο ενός νέου ουσιαστικά μνημονίου και οι περαιτέρω επιθέσεις σε αποδοχές και περιουσία είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ώστε να παραδοθούμε αμαχητί στους νεοταξικούς εισβολείς. Να χάνεται η Ελλάς και να κλέβουν το λαό.

Όταν δέχεσαι πόλεμο, τότε έχεις μια και μόνη λύση. Να αναλάβεις Εθνικό Αγώνα για Λευτεριά. Και όταν θέλεις να διατηρήσεις την εθνική και θρησκευτική σου ταυτότητα, όταν θέλεις η Ελλάς να παραμείνει εθνικό κράτος με σαφή φυλετική αναφορά και να μεγαλώσει με την αποκατάσταση των αδικιών, τότε είσαι οπωσδήποτε εθνικιστής. Αυτή η γη γεννάει Μάρτυρες Θεού και Ελλάδος. Ανήκει μονάχα στους Έλληνες και έτσι θα παραμείνει. Με τη διαφορά πως θα γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη από πρώτα. Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    






Δεν υπάρχουν σχόλια: