ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



ΑΘΗΝΑ 14-10-2013.

Τα κλειδιά τής χώρας βρίσκονται εξ ολοκλήρου σε ξένα χέρια. Οι αποφάσεις που αφορούν το κράτος λαμβάνονται σε ξένα κέντρα από σκληρούς μισέλληνες. Η σημαία τής Πατρίδος μας έχει κατ’ ουσία υποσταλεί. Και ο πόλεμος σε βάρος των Ελλήνων είναι σκληρός και αδυσώπητος. Ψυχολογικός και πολιτικός.

Ο διωγμός τού ελληνικού εθνικισμού έρχεται στο σημείο που το επικίνδυνο κατοχικό καθεστώς δίδει τις αισχρές εξετάσεις προόδου του προς τον νεοταξίτη αφέντη του. Σάς ξεφεύγει ο μαχόμενος ελληνισμός, είπαν οι παγκοσμιοποιητές στους πολιτικούς τους υπαλλήλους. Καρατομήστε τον ή χανόσαστε, είπε το νεοταξικό κτήνος.

Μα τι γίνεται; Ποιος είναι ο σκοπός τής πολιτικής; Θα έπρεπε να είναι η παρακαταθήκη τού Τρανού Σπαρτιάτη Βασιλέα Λεωνίδα. Μην δίδετε στον εχθρό τίποτα και πάρτε του τα πάντα. Έτσι είπε ο Λεωνίδας στους στρατιώτες του στις Θερμοπύλες. Τού ζητήθηκε γη και ύδωρ μέσα στην Σπάρτη και πήγε τον Πέρση ευθύς αμέσως στο Πεδίο τής Τιμής.

Όλα για την Πατρίδα. Αυτή ήταν πάντα η απάντηση που έδιναν στις δύσκολες στιγμές και στους θρασείς εισβολείς οι Έλληνες. Πάντα πίσω από την κάθε μια πρόκληση, την κάθε μια σκλαβιά, το κάθε δάνειο, την κάθε μια φυλάκιση Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη, υπήρχε από πίσω, μέσα στο σκοτάδι ένας γυρολόγος εμποράκος των εθνών. Από τούς μηδικούς πολέμους έως τούς βαρβάρους που μάς περιτριγυρίζουν στη γειτονιά μας.

Υπήρχαν όμως πάντα και οι πρόθυμοι να πουλήσουν τα πάντα. Αυτοί οι ριψάσπιδες και προδότες διαχειρίζονται τις τύχες τής χώρας. Όχι, δεν βλέπουν απέναντί τους εθνικά υπερήφανους Έλληνες. Βλέπουν αμνούς προς σφαγή. Και η πολιτική τους δεν είναι λειτούργημα. Κακούργημα μιας εγκληματικής συμμορίας είναι η Πολιτεία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Βάζουν τον Εθνικισμό στη φυλακή τής σκλαβιάς. Και το κάνουν όχι γιατί φοβούνται την πολιτειακή ανωμαλία όπως λέγουν κάποιοι ανοητολογούντες και υβριστές Χριστού και Ελλάδος. Το κάνουν οι ψευτοδημοκράτες διότι θέλουν να προκαλέσουν την πολιτειακή ανωμαλία. Αφενός μεν για να ανακόψουν την ανακατάληψη ελληνικής εξουσίας και την αποκατάσταση τής εθνικής κυριαρχίας από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Και αφετέρου για να ανοίξει η σύγχρονη κερκόπορτα συρρίκνωσης τού Ελληνικού Έθνους.

Την στιγμή λοιπόν τού νέου διχασμού, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα μεγαλύτερα Ναυπηγεία τής Ανατολικής Μεσογείου, απειλούνται με κλείσιμο αν δεν βρεθεί λύση στα οικονομικά ζητήματα ανάμεσα σε εταιρεία και κράτος. Αυτό σημαίνει ερήμωση περαιτέρω τού ναυπηγείου που έχει αφεθεί στην τύχη του 18 μήνες ήδη, πάνω από χίλιες ψυχές στην λιμοκτονία και τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια που έπρεπε ήδη να έχει παραλάβει το Πολεμικό Ναυτικό στην απειλή τής ανεπανόρθωτης καταστροφής από χρόνο και φύση.

Η Τουρκία όμως εξοπλίζεται διαρκώς. Παρελαύνει σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο με πράκτορες, πολεμικά αεροσκάφη και πλοία. Με έρευνες στο δικό μας γεωφυσικό πλούτο και κρυφές αλλά και φανερές συμφωνίες ανάμεσα στους ελληνόφωνους και τούς Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς. Το κλεφτοφάναρο των άνομων συνομιλιών στην Εσπερία βαστάει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Και τα όπλα που επισκέπτονται τούς αιθέρες μας συχνά έχουν αγγλομαθείς χειριστές. Είναι οι ίδιοι που δίνουν εντολές ενάντια στον εθνικισμό μας.

Οι κατοχικές αρχές όμως δεν συγκινούνται. Όπως δεν συγκινούνται από τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες των Ελλήνων από λαθραίους τόκους και εποικιστές τής Πατρίδος μας. Τη βρώμικη δουλειά τής ψυχολογικής φθοράς κάνουν. Ξηλώνουν αστυνομικά τμήματα και στελέχη των ειδικών δυνάμεων τής Ελληνικής Αστυνομίας, αφού έχουν δώσει την «ασφάλεια» τής Ελλάδος μας σε ξένους όπως λέγεται μισθοφόρους. Μπαίνουν σε σπίτια και γραφεία ακόμη και Συνδέσμων Εφέδρων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Βρίσκουν λένε όπλα κι όχι φυσοκάλαμα!

Την ίδια στιγμή όμως που παραβιάζεται το άσυλο Ελλήνων Εθνικιστών και προχωράει η ποινικοποίηση τού Εθνικισμού, στις διπλανές μας πόρτες τα ελληνικά μαγαζιά που κλείνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που παραμένουν ανοικτά. Για να ανοίξει καινούργιο μαγαζί ελληνικό ούτε λόγος. Εκτός αν δεχτεί επίθεση από κράτος και παρακράτος! Και οι ψευτορωμιοί λένε νομοθετημένα πλέον σε όσους δεν δύνανται να πληρώσουν τούς φόρους τής μνημονιακής κλεπτοκρατίας να πουλήσουν τα σπίτια τους για να «ξεχρεώσουν»!

Αυτοί θα φυλακίσουν τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό; Αυτοί θα μάς πουν να κατεβάσουμε Εικόνες και Σημαίες; Αυτοί θα μάς κόψουν τα χέρια για να μπει ατουφέκιστος ο Άνομος και ο Βάρβαρος; Να κατοικήσουν σπίτια και χώματα ποτισμένα με ιδρώτες και αίματα ελληνικά αλλογενείς και άπιστοι; Να κυβερνήσει ακόμη τον ραγιά ο Εφιάλτης κυνηγώντας τον Λεωνίδα;

Όλα για την Πατρίδα λοιπόν. Πράμα που σημαίνει ότι η νεοταξική βρωμιά θα ηττηθεί από την ελληνική καθαρότητα. Σημαίνει πως οι Έλληνες μάχονται εναντίον όλων των τυράννων για την λευτεριά των παιδιών και τής πατρίδος τους. Και ακόμη πως ήρθε ο καιρός να κάμουμε πράξη την Ιερή Εντολή Αληθινών Ελλήνων όπως μάς τη μετέφερε ο Εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης. ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών. Τούτος ο χειμώνας δεν θα μάς βρει ραγιάδες. Ο μισελληνισμός θα ξεριζωθεί έως έσχατης ρίζας. Οι Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν παντού στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα τρανωθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: