ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



ΑΘΗΝΑ 21-10-2013.

Σκλαβωμένες θέλουν οι εχθροί τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους την ψυχή και την πατρίδα μας αντάμα. Θέλουν πληγωμένο τον πατριωτισμό και τον ψυχισμό μας. Ενοχοποιούν την εθνική μας υπερηφάνεια ως μοχθηρή τάχα που εχθρεύεται την πολυπαινεμένη ψευτοδημοκρατία τους και μάς θέλουν μίζερους να περιμένουμε το σίγουρο τέλος τής Φυλής.

Διεθνείς ψευτοαντιστασιακοί, ενάντιοι τάχα στην καταπίεση των λαών, απειλούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα με τα ίδια πολιτικά πυρά που χρησιμοποιούν και οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοί τους. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στην Πατρίδα μας. Με το προδοτικό καθεστώς να μιλάει για εσχάτη προδοσία και ανατροπές βίαιες τής δημοκρατίας τη στιγμή που εκείνο καταργεί την Ελλάδα.

Όμως ενώ λυσσομανάει ο μισελληνισμός, έρχονται ευθύς αμέσως νέα μέτρα και νέες απαιτήσεις των δυναστών – δανειστών για την εξόντωση τού λαού μας και τον κατακερματισμό τής Πατρίδος. Ο όλεθρος επελαύνει με τα αιματηρά μέτρα σε βάρος τού οικογενειακού προϋπολογισμού, τής ελληνικής εργασίας, τού ελληνικού σπιτιού, τής υγείας των Ελλήνων, τής παιδείας των ελληνόπουλων.

Έρχεται η μονιμοποίηση των κεφαλικών φόρων τής ουσιαστικής κατοχής που ενέσκηψε στην Ελλάδα μας με τρόπο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, άνευ κηρύξεως πολέμου. Μάς δίδονται επιπλέον οι διαταγές για να κλείσουμε αεροδρόμια σε ευαίσθητες ακριτικές και άγονες γραμμές.

Μάς οδηγούν σιδηροδέσμιους και ανέστιους στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης όπου σημαίες, πίστη, οικογένεια και πατρίδα είναι περιττά βάρη. Ανώνυμοι τύραννοι που βρίσκονται παντού και έχουν για μόνη τους ιδεολογία τον νεοταξισμό και το μίσος τους για τον Ελληνισμό, έχουν πάρει τις εξουσίες και τις αποφάσεις που μάς αφορούν στα χέρια τους. Το ψευτορωμέϊκο, οι θεσμοί και το παρακράτος του είναι μονάχα το υπηρετικό προσωπικό που ρωτάει το παγκόσμιο αφεντικό και κάνει ό,τι τού λέει.

Μάς αφαιρούν την ιδιοκτησία και την παραγωγή και έχουν το θράσος να τούς πιστέψουμε πως αυτό επιτάσσει η επίτευξη θετικών δημοσιονομικών και ανάπτυξης. Μάς αφαιρούν περισσότερα χρήματα όταν οι δουλειές κλείνουν και η ανεργία αυξάνει. Αυξάνουν τις περικοπές των αποδοχών και τούς παράνομους φόρους, αλλά οι πόροι των Ελλήνων δεν πάνε στην Ελλάδα. Πάνε όπως όλες τις προηγούμενες φορές στους άρπαγες κατακτητές των τόκων, όταν κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία. Παίρνουν σπίτια, γιατί θέλουν τούς Έλληνες όχι απλώς φτωχούς αλλά νεκρούς.

Μα και στα εθνικά ζητήματα οι ήττες και οι παραχωρήσεις των δωσίλογων πολιτικάντηδων αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό. Που είναι οι στηρίξεις των συμμάχων τού κατοχικού καθεστώτος; Πουθενά!

Τουναντίον, οι συνομιλίες των ντόπιων ζηλωτών τού σιωνιστικού νεοταξισμού με τούς παγκοσμιοποιητές οδηγούν στην αρπαγή τού γεωφυσικού μας πλούτου και στην ενεργειακή εξάρτηση τής χώρας μας. Οι Τούρκοι βγάζουν φιρμάνια, στέλνουν πολιτικούς και εξαπολύουν τα όπλα τους σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Ο δε τουρκισμός με συνδιοικήσεις συναντάει την πλήρη αποδοχή των ελληνόφωνων που μιλάνε για προδοσίες, όταν μάς ζητείται επιμόνως γη ελληνική.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι εδώ. Ζωντανό και Ελληνικό. Απαιτεί και κηρύττει λευτεριά στο Φρόνημα των Ελλήνων και την Ελληνική Πατρίδα. Η ψυχή μας δεν κάμπτεται. Ατσαλώνει σε πείσμα των καιρών. Έχει τον τρόπο της, γιατί είναι Ελληνίδα. Έχουμε μέγα χρέος στα παιδιά μας να τούς δείξουμε τον δύσκολο, μα ωραίο δρόμο τής Φυλής μας. Είναι ο ίδιος δρόμος που άνοιξαν πρωτύτερα για εμάς γενεές ηρωικών προγόνων.

Προδοσία δεν είναι να ενώνεις, αλλά να διχάζεις τούς Έλληνες. Προδοσία δεν είναι να βαστάς δική σου την Πατρίδα, αλλά να την ανταλλάσσεις με τα αργύρια τής συναλλαγής.

Από την ανακαίνιση τού ίδιου μας του εαυτού ξεκινάμε την ανατροπή της σήψης και την αναγέννηση τής Ελλάδος μας. Το πρώτο μας μέλημα είναι να σταματήσουμε την ανοχή στους δολοφόνους τού Γένους μας. Να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Κι αυτό το πανέμορφο και ιερό έργο γίνεται με την πλήρη εξίσωση τού Νόμου τής Πολιτείας με τον Νόμο τής Φυλής.

Ένωση των ελληνικών φωνών και πλήθυνση αυτών είναι ότι μάς πρέπει και ότι χρειαζόμαστε. Οι απόψεις των πολιτών τής πατρίδος είναι απολύτως σεβαστές όταν κινούνται στην κατεύθυνση τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής αυθυπαρξίας. Όσοι προσβάλλουν την εθνική μας ταυτότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Η φιλοπατρία, η αντρειοσύνη και η δημιουργικότητα έργων για την προαγωγή τού Ελληνικού Έθνους είναι χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα που περνούν από την εμπέδωση υψηλού Φρονήματος και Πίστης στις Αξίες τού Ελληνισμού. Σκεπτόμαστε ελευθέρως και πράττουμε παν δυνατόν ή και φαινομενικά αδύνατο για να επιτύχουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισχυροποίηση των δικών μας ανθρώπων και τής δικής μας Πατρίδος αποκλειστικά. Φτιάχνουμε μια Ελλάδα που έχει ως πλήρωμα και κυβερνήτες τούς Έλληνες και μόνον.

Την δε Πατρίδα δεν την τηρούμε απλώς ονομαστικά ή μέσα στα όρια που μάς επέβαλλαν. Φτιάχνουμε συμμαχίες, αλλά τις φτιάχνουμε για να αξιοποιήσουμε τα γεωφυσικά και τα στρατιωτικά μας όπλα για να φέρουμε κάτω από την Ελληνική Σημαία τις αλύτρωτες πατρίδες. Εξαπλώνουμε την εθνική επιρροή μας και δεν ψάχνουμε δυνατές πλάτες, γιατί είμαστε εμείς Δυνατοί. Κι αυτή η Δυνατή Ελλάδα είναι μονάχα Λαϊκή και Εθνικιστική, σωστή Ελληνική!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  





   



Δεν υπάρχουν σχόλια: