ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ



ΑΘΗΝΑ 3-10-2013.

Θέλουν να αλλάξουν τη φύση τού Έλληνα. Έχουν ήδη μεταλλάξει το κράτος σ’ ένα ψοφοδεές φάντασμα τού εαυτού του. Έκαναν κατάληψη στους θεσμούς του ολότελα ψεύτικοι «ρωμιοί», τρώγοντας τα σωθικά τής Φυλής μας. Πιστεύουν λοιπόν οι μπιστικοί επιστάτες τού «περιούσιου» νεοταξισμού πως θα αποτρέψουν την αναγέννηση τού Έλληνα Φοίνικα εκ τής τέφρας του.

Τσαλαπατούν το εθνικό συναίσθημα και την ελληνική σημαία θέλοντας να τα βγάλουν από το σώμα, από την ένδυση και από την ψυχή μας. Ποινικοποιούν τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό σε αντίθεση με τούς νόμους τής φύσης, τής λογικής, τής ιστορίας μα και σε αντίθεση με το ίδιο το ποινικό δίκαιο. Βγάλτε τα μάς λένε γιατί εχθρεύεστε το «άγιο» καθεστώς μας.

Μπήκανε στο Ελληνικό Στράτευμα και στην Ελληνική Αστυνομία για να βρουν εκπαιδευτές και συνοδοιπόρους τού Εθνικισμού και τής Ελλάδος. Δεν αρκεί στους γραικύλους πολιτικάντηδες και τα νεοταξικά αφεντικά τους το καπέλωμα τής φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από τις άκαπνες και ανθελληνικές πολιτικές ηγεσίες. Θέλουν να ελέγξουν τον νου, τις πεποιθήσεις και την πίστη τού Έλληνα Στρατιώτη στην αληθινή αποστολή τού Γένους για Λευτεριά και Κυριαρχία.

Και στην Ελληνική Αστυνομία θέλουν να βάλουν δικούς τους ανθρώπους που θα περιφρουρήσουν την μη ελληνική Πολιτεία που θα ρίξει το λαό και τη Φυλή μας στο στόμα τού νεοταξικού λύκου. Επιβολή στυγνή τής ξενοκρατίας σε όλα τα επίπεδα αδιαμαρτύρητη. Κλειστά τα ελληνικά πανεπιστήμια. Νέα μνημόνια και νέα μέτρα για το τελειωτικό ξεσπίτωμα των Ελλήνων και το τελειωτικό ξεπούλημα τής Πατρίδος στους διεθνείς τοκογλύφους. Αναγνώριση τού Κοσσυφοπεδίου για να δώσουν στην πρώτη κραυγή των τουρκοπρακτόρων τη Θράκη Μας στους Τούρκους.

Αλλά εσείς μην μιλάτε, γιατί οι μηχανισμοί καταστολής που φτιάχνουμε έρχονται. Έτσι μάς λένε. Και αφού το ζήτησαν και οι αιώνιοι γυρολόγοι τής παγκοσμιοποίησης ακόμη και μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, θα σάς καταργήσουμε τον Ελληνικό Εθνικισμό. Κατά αυτόν τον τρόπο μάς απειλούν οι μισέλληνες με θράσος και ουρλιαχτά.  

Τζάμπα ο κόπος τους. Ο Έλλην δεν προσκυνά κανέναν σε Εσπερία και Ανατολή. Δεν υπακούει στις παρανοϊκές και παράνομες «εντολές» αχαμνών ελληνόφωνων που δεν έχουν καμία νομιμοποίηση παρουσίας στα πολιτικά πράγματα και την εδαφική επικράτεια τής Πατρίδος μας.

Κι αν απλώθηκε πολύ στα χώματά μας η προδοσία και η ασχήμια, έρχονται Έλληνες ξανά στην όψη και την ψυχή, λυτρωτές τού νου και κατακτητές τής πλάσης για να φέρουν στο Θρόνο τής Ελλάδας Έλληνα Ηγεμόνα, ένα Έθνος ολάκερο σφιχτά ενωμένο και αποφασισμένο να διοικήσει τις τύχες του με Πατριωτισμό και Δίκαιο.

Η Ελληνική Σημαία είναι η Ψυχή μας και η Σάλπιγγα τού Εθνικού μας Αγώνα. Είναι ανεξίτηλα χαραγμένη σε κάθε κύτταρο τής αθάνατης ύπαρξης τού Ελληνισμού. Κάμει θώρακα αδιαπέραστο μαζί με τον Τίμιο Σταυρό τού Χριστού μας και αποδιώχνουν από κοινού τούς εχθρούς Πίστεως και Πατρίδος. Η δική μας Σταυροφορία, η Εθνική Σταυροφορία τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού δεν είναι σαν τις παλιές τις δόλιες και δουλικές αλλά ενέργειες αναστάσιμες τής Φυσικής και Μεγάλης Ελλάδος που φτιάχνει καθαρές ελληνικές κοινωνίες.

Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός μας είναι το Υπέρτατο Σύνταγμα των Ελλήνων. Άγιο Καθεστώς είναι εκείνο που υπηρετεί αποκλειστικώς τούς Δίκαιους Έλληνες και το Ισχυρό Έθνος. Άγιο Καθεστώς είναι το Καθεστώς που εκπορεύεται από ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος καμωμένο να κρατάει ασφαλή την Πατρίδα, συνεκτική την Κοινωνία, αμόλυντη την Πίστη, αρραγή τον Δεσμό τού Αίματος ανάμεσα στην Πολιτεία και τους πολίτες της, ανοικτά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια στην αληθινή ελληνική μόρφωση.

Άγιο είναι το Καθεστώς που φροντίζει την υγεία τού λαού και δεν τον στέλνει στο θάνατο που φέρνει ο εμποράκος των εθνών. Εκείνο το καθεστώς που δεν κλείνει στρατόπεδα για να βάλει μέσα τούς λαθροεισβολείς των «ισλαμικών ανοίξεων» που θερίζουν ελληνικές ψυχές. Εκείνο το καθεστώς που ανοίγει στρατόπεδα, όπως και σχολεία και νοσοκομεία.

Στα νοσοκομεία νικιέται ο πόνος. Στα σχολεία λαμπαδιάζει ο πόθος για Ελλάδα στις καρδιές των ελληνόπουλων. Και στα στρατόπεδα το Εθνικό Συναίσθημα υμνεί την Ελλάδα, εξοπλίζεται και ετοιμάζεται να  λευτερώσει αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες ώστε να κραταιώσει το Ελληνικό Έθνος.

Κι αν νομίζουν κάποιοι πως με λογιστικά μαγειρέματα και τόκους πέφτουνε τα γερά έθνη, τότε έφτασε η ώρα για εμάς τούς γνήσιους Έλληνες να τούς δείξουμε τι σημαίνει γερό έθνος. Είναι οι Έλληνες που βαστούν ψηλά Σημαίες και Αξίες. Οι Έλληνες που φτιάχνουνε πολιτισμούς και πολιτείες με τα δικά τους χέρια. Χέρια που κρατούν άλλοτε το εργαλείο και άλλοτε το όπλο. Άλλοτε το ευαγγέλιο κι άλλοτε το ξίφος. Με τον φλογερό λόγο για σηκωμό δημιουργίας, με το πνεύμα να δίνουμε πνοή ζωής.

Ο Έλλην είναι Όρθιος και Απροσκύνητος. Είναι ο Αλύγιστος Πιστός στα Ιδανικά τής Φυλής. Βαδίζει εμπρός, πάντα εμπρός, διαβαίνοντας καιρούς ούριους μιας νέας δόξης ελληνικής. Είμαστε η μόνη Δύναμη που ταιριάζουμε αντάμα Εθνική Ηγεμονία και Δίκαιο. Κι αυτό τρομάζει τούς δούλους τής αντίχριστης και ανθελληνικής Παγκοσμιοποίησης. Όμως η Εθνικοκοινωνική Ελλάς ήρθε. Είναι παντού. Στην Κοινωνία, στον Στρατό, στην Αστυνομία. Και νικά!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








  

Δεν υπάρχουν σχόλια: