ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 25-10-2013.

Προκαλούν πάρα πολύ τούς Έλληνες οι ριψάσπιδες τού κατοχικού καθεστώτος. Φέρνουν πιο κοντά θαρρούν το τέλος τού Ελληνισμού που κουβαλούν ως αποστολή από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Αυτό όμως που φέρνουν στην πραγματικότητα πιο κοντά είναι το τέλος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και τού μνημονιακού δωσιλογισμού. Πάσα άλλη παραμονή αυτής τής σήψης θα συνιστά για όλους εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες μέγα άγος και ύβρη προς την ιστορία, τούς προγόνους μας και τα παιδιά μας ακόμη.

Ακούσαμε τον Πάγκαλο που ζητούσε το βράδι τής προδοσίας των Ιμίων να πέσει από τον «αέρα» τής ντροπής η Ελληνική Σημαία, να ζητάει την κατάργηση τής 28ης Οκτωβρίου και των σχολικών παρελάσεων. Είναι προφανές πως τον ενοχλεί κι αυτόν και τα μνημονιακά συντρόφια του ο συνειρμός τού Όχι που είπε ο Εθνάρχης Εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς, όταν σήμερα οι ψευτοδημοκράτες λένε το ένα δουλικό ναι μετά το άλλο σε παγκόσμιους τοκογλύφους, Τούρκους, Σκοπιανούς και λοιπούς εταίρους και συνεταίρους τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Το κατοχικό καθεστώς επιδιώκει να αποκόψει το Γένος μας από τις ρίζες του για να σβήσει για πάντα η Ελληνική Φυλή. Λειτουργεί στην παρανοϊκή λογική σφάξε με αγά μου να αγιάσω ή αλλιώς κόψε μου λίγη σάρκα, πάρε τα υπάρχοντά μου κι άσε με να ζήσω να σε υπηρετήσω! Δεν θέλουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ζωντανή την Εθνική Μνήμη, γιατί έχουν σκοπό να μικρύνουν την Ελλάδα όχι μόνο σε εθνική κυριαρχία μα και σε εδαφική επικράτεια.

Ακύρωσαν οι παλαιοί πολιτικάντηδες την Μεγάλη Ιδέα για να μην λυτρώσουμε την αιχμάλωτη Ελλάδα ολόγυρα των συνόρων μας και τώρα οι πολιτικοί τους επίγονοι, άπαντες σωστοί Εφιάλτες, με τις οικονομικές συμφωνίες και τις αποδοχές τής προπαγάνδας τοκογλύφων και γειτονικών βαρβάρων πουλάνε και την δήθεν ελεύθερη Ελλάδα. Από τα παλιά δάνεια τού Αγώνα στα τωρινά δάνεια τής δήθεν φυγής από την κρίση. Και από τις δόξες που γνωρίσαμε δια των τιμημένων Ελληνικών Όπλων και τής υψηλόφρονης Εθνικιστικής μας Τιμής στη σύληση τού ελληνικού αίματος και τον διωγμό τού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού με παλιόχαρτα υποταγής.

Οι Τούρκοι μάς ειρωνεύονται με τις φυλλάδες τους ότι σταματήσαμε να παραβιάζουμε τον δικό τους τάχα εναέριο χώρο λόγω κρίσης και έλλειψης καυσίμων. Ονομάζουν το Αιγαίο και τα Νησιά μας τούρκικα και τις δικές τους εισβολές και διεκδικήσεις υπεράσπιση τουρκικού εδάφους!

Μάς λέγουν ακόμη ότι έχουμε γίνει τόσο υποτελείς που ψάχνουμε για αφεντικά, μεταπηδώντας από την Ευρώπη στην τουρκική διοίκηση. Στο νατοϊκό στρατηγείο Λάρισας υπάρχει ήδη Τούρκος Αρχηγός. Και στη Θράκη οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες μειώνουν την ελληνική υπέρ τής τουρκόφωνης διδασκαλίας για τούς Έλληνες μουσουλμανόπαιδες την ώρα που Τούρκοι πολιτικοί και πράκτορες τής Άγκυρας μπαίνουν και κάνουν όποτε θέλουν προπαγάνδα τουρκισμού τής ακριτικής μας περιοχής.

Στον ΟΗΕ οι Σκοπιανοί υπηρετούν τα σχέδια τού διεθνούς σιωνισμού. Σαν γνήσιοι κομιτατζήδες πέτυχαν την απάλειψη τής ελληνικότητας τής Αρχαίας Μακεδονίας και τού Μεγαλέξανδρου από την ιστοσελίδα τού οργανισμού. Συνέβη αυτό δήθεν τυχαία, όταν στη Θεσσαλονίκη στήνονται αλβανικές πλατείες και όταν ο διαμεσολαβητής Νίμιτς μάς λέει πως ό,τι και να κάνουμε το όνομα των Σκοπίων θα συμπεριλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Προφανώς «τυχαία» η Google αναφέρει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία τής Μακεδονίας»!

Δήθεν τυχαία θέλουν να δώσουν οι δωσίλογοι ιθαγένειες και ψήφους στους λαθρομετανάστες για να μειωθούμε εμείς οι Έλληνες με τις δικές τους γεννήσεις και τη δική μας υπογεννητικότητα, αλλά και για να ξεχυθούν οι ρέμπελοι κατά τον Άγιο Κοσμά των Αιτωλό κατά των Ελλήνων. Και ακόμη πρέπει να δεχτούμε πως έτυχε να ξεκινήσει η μεθόδευση τούτη τη στιγμή για να τοποθετηθούν στα ελληνικά στρατιωτικά φυλάκια τού Έβρου Τούρκοι αξιωματικοί μαζί με τη Frontex για να μάς σώσουν τάχα από την πέμπτη φάλαγγα τής λαθρομετανάστευσης που εκείνοι μάς στέλνουν για να μάς ισοπεδώσουν πιο εύκολα.

Εντελώς προσχεδιασμένα λοιπόν ήρθε κοντά σε όλα τούτα η απάλειψη των άρθρων περί εσχάτης προδοσίας από τούς προδότες πολιτικάντηδες στο νομοσχέδιο περί «εγκληματικής συμμορίας» για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δηλαδή η εγκληματική συμμορία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας κατηγορεί τον Εθνεγέρτη Εθνικισμό μας και μάλιστα για έσχατη προδοσία σε βάρος τού ανθελληνικού καθεστώτος, όταν οι κατοχικοί ξεπουλούν Ελλάδα και Έλληνες σε Βαρβάρους και Ψευτοσυμμάχους ληστεύοντας με μέτρα, συμφωνίες και λόγχες Γη και Πατρίδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα κάμει το Ιερό Καθήκον του. Θα συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας ανηφορίζοντας στα μονοπάτια τής Φυλής. Επιδιώκουμε τη συντριβή τού δωσιλογισμού. Ενώνουμε τον ελληνικό λαό σε μια νικηφόρα και επαναστατική αντίσταση ενάντια στους τυράννους του. Κηρύσσουμε τούς φοροεισπράκτορες και διαμεσολαβητές τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τον Τούρκο χωροφύλακά τους ανεπιθύμητους και άμεσα απόβλητους από τα ιερά ελληνικά χώματα.

Η Ελλάς τελεί σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας. Τα ξένα σώματα, όποια γλώσσα κι αν μιλούν, θα απομακρυνθούν άμεσα από την πατρίδα μας. Ο Ελληνικός Στρατός θα συνδράμει το εθνικό εγερτήριο σάλπισμα με την επικαιροποίηση τής Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση πάσης ελληνικής πατρίδος. Κάθαρση στην πολιτική, στην κοινωνία και στην γεωπολιτική αυλή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: