ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 22-10-2013.

Το θράσος τής κατοχικής κυβέρνησης δεν έχει όρια. Επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας με κατηγορίες που όχι απλώς είναι ψευδείς, αλλά επιπλέον βαρύνουν καθ’ ολοκληρία τούς θρασείς κατήγορους ψευτορωμιούς. Θέλουν να απενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά και τις ελευθερίες τού λαού μας όταν οι παρανομίες τού κατοχικού καθεστώτος παραγράφονται προκλητικά και τα δεσμά τής Πατρίδος μας ενισχύονται ασφυκτικά.

Τα έργα και οι ημέρες τής κλεπτοκρατίας οδηγούνται σε σκοτεινά συρτάρια γιατί δεν υπάρχει περίπτωση, όπως ομολογούν, να πιάσει ο ένας κόρακας τού πολιτικαντισμού τον άλλο κόρακα και συνάδερφό του. Όμως οι ψευτοδημοκράτες και ελληνόφωνοι συνεργάτες τού δυσώδους Νεοταξισμού μιλούν μέσα στο άντρο τής εθνικής μας αιχμαλωσίας για Εθνικιστές «δολοφόνους» όταν οι αληθινοί δολοφόνοι χιλιάδων Ελλήνων από τις αυτοκτονίες, οι κλέφτες ψυχών και ελληνικής γης, οι αυτοαποκαλούμενοι «συνταγματικοί», προσκυνούν τα διεθνή και μισελληνικά αφεντικά τους.

Ενώ λοιπόν το προσκύνημα στον παγκόσμιο εμποράκο των εθνών συνεχίζεται για την καταστροφή τού Ελληνισμού μας, οι Τούρκοι εισέρχονται σε ρυθμό περιπάτου με τις «αόρατες» κορβέτες τους στο Αιγαίο και με τους πολιτικούς ντελάληδες τού ψευτοτουρκισμού στη Θράκη μας. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία δεν αρκείται στους όρκους πίστης στα πόδια της και εξοντωτικής καταδίωξης τού Εθνικισμού μας. Θέλει την απειλητική στρατιωτική επιτήρηση τού κατά δικού της Τούρκου χωροφύλακα, όταν οι προσκυνημένοι συζητούν με τον ψευτοπεριούσιο αφέντη τους τις νέες προοπτικές όπως λέγουν για την νομή – αρπαγή των ενεργειακών μας κοιτασμάτων στο Αιγαίο.

Κι όμως η Ελλάς παραμένει με ένα μονάχο υποβρύχιο στη διάθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αφού τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά παραμένουν κλειστά και τα εκείθε κατασκευασθέντα υποβρύχια έκθετα στις καιρικές συνθήκες. Η Εθνική Αμυντική Βιομηχανία δεν πρέπει να συμπτύξει τις δυνάμεις της αλλά να διαλυθεί, γιατί το Ελληνικό Έθνος πρέπει να σκλαβωθεί περαιτέρω και ο δυναμικός ελληνικός λαός να καταστεί ανενεργός και μοιραίος και βουβός αντάμα στις διαθέσεις εκείνων που ξεσπιτώνουν ολάκερες οικογένειες. Να μείνουμε όμηροι τού διεθνούς σιωνισμού που ήρθε για να μάς αφαιρέσει εθνικό πλούτο και πατρίδα μέσα σε κλίμα παγκόσμιας πολεμικής απειλής.

Όμως η Ελλάς δεν πωλείται, διότι φρουρείται επαρκώς και καλά. Το πράττει αυτό ακόμη και μέσα στην πολιτική βαρυχειμωνιά που μάς επέβαλλαν ξενοκίνητοι ολετήρες. Αυτός ο χειμώνας όμως θα είναι ο έσχατος τής μακροχρόνιας σκλαβιάς. Διότι αντρώθηκε ένα άτεγκτο και ασυνθηκολόγητο έναντι τού μισελληνισμού Εθνικιστικό Κίνημα που έχει βάλει σκοπό τής ζωής του να γονατίσει εκείνους που λυγίζουν τα γόνατα στους σκλαβωτές μας.

Ο Εθνικισμός μας είναι Δύναμη Εθνικής Ενέργειας και Λαϊκής Ελευθερίας. Το δικό μας Πολίτευμα είναι η Ελλάδα. Οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή αποτελούν το Βουλευτήριο τής Φυλής μας. Κύριος μοναδικός είναι ο Θεός μας και δρόμος μας ο Εθνικισμός μας.

Η Πίστη και η Αγάπη για την Πατρίδα και τις Αξίες μας δεν περιορίζονται ούτε από συνθήκες τής υποταγής ούτε από ψεύτικα σύνορα και μαντρόσκυλα τής παγκοσμιοποίησης ούτε από εσωτερικούς παιδονόμους των δυναστών – δανειστών μας. Τα σύνορα τής εθνικής μας δράσης φτάνουν όπου χτυπά ελληνική καρδιά και στάζει ελληνικό δάκρυ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τούτες τις ιστορικές στιγμές αυτός που μάς χτυπάει είναι ο αληθινός προαιώνιος εχθρός μας. Είμαστε προετοιμασμένοι από καιρό γι’ αυτό ακριβώς το ιστορικό συναπάντημα. Δεν θα λυγίσουμε και δεν θα κάνουμε πίσω. Θα κάνουμε πολλά και αποφασιστικά βήματα προς τα εμπρός.

Δεν θα μείνουμε απαθείς, διότι δεν ταιριάζει αυτό με τη φύση τού Έλληνα. Ο Έλληνας δραστηριοποιείται, πολεμά, κατακτά και νικά. Διανύει τη σύγχρονη Οδύσσεια με πάθος και παίρνει πίσω την κατά δική του Ιθάκη πιο λαμπρή από πρώτα. Αποδιώχνει τη βαρβαρότητα και τα ξένα σώματα που ορέγονται την ωραιότητα και την καθαρότητα τής Φυλής μας, στέλνοντας τούς απεσταλμένους τού παγκόσμιου σκότους, μαντατοφόρους, δοσάδες, προξενικούς και λογχοφόρους, στον πάτο τού δικού τους Καιάδα.

Μπορεί να κατέλαβαν πολιτικές θέσεις εξουσίας για μια φορά ακόμη οι νεοκοτζαμπάσηδες τής εθνικής μας συμφοράς που σαν τούς πολιτικούς τους προγόνους γυρεύουν να θανατώσουν όσους αγωνίζονται για το Γένος μας. Όμως η βουλιμία η δική τους για να σβήσουν τον Ελληνισμό από το χάρτη κατά τας εντολάς των γνωστών «μεγάλων δυνάμεων» είναι η δική μας ασφαλής βάση για να σβήσουμε ολοκληρωτικά τη γάγγραινα. Οι εσωτερικοί φορείς της θα πνιγούν με το δηλητήριο που οι ίδιοι ξερνούν για εμάς.

Τώρα λοιπόν η Φωνή τής Εξουσίας θα γίνει για πρώτη φορά μετά από χρόνους πολλούς ξανά Ελληνική. Οι γειτονιές μας θα γίνουν ξανά ελληνικές. Τα εργοστάσια  και η γη μας θα αποδοθούν στους δουλευτήδες τού Έθνους. Και οι στρατώνες μας θα ξυπνήσουν με σάλπιγγες βροντερές για να φέρουν ασφάλεια και αποκατάσταση εθνική στην Πατρίδα μας. Δουλευτήδες και Στρατιώτες και Εθνικιστές μπροστάρηδες σαρώνουν τη λαίλαπα και δίδουν πνοή για μια νέα παλιγγενεσία.

Το δάφνινο στεφάνι τής Ελευθερίας γυρεύει πάντα τον Τολμηρό και τον Πιστό που δεν υποτάσσεται παρά μονάχα στους πόθους τού λαού και στους σκοπούς τού Έθνους. Ανήκει στην ταχέως ανερχόμενη Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







   




Δεν υπάρχουν σχόλια: