ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΛΟ

ΑΘΗΝΑ 31-10-2013.

Οι πιέσεις σε βάρος τού λαού μας, και όχι σε βάρος τού κατοχικού καθεστώτος όπως παρουσιάζονται εσχάτως, είναι αφόρητες. Οι διεθνείς φίλοι των γραικύλων πολιτικάντηδων έχουν μετατρέψει το κράτος μας σε μια μεγάλη φυλακή, στοχεύοντας στην καρδιά τού ελληνικού έθνους.

Απειλές για εκλογές, απειλές για νέα μέτρα, όψιμες αναδείξεις σοβαρών ζητημάτων με χαρακτήρα κομματικής εκμετάλλευσης και στο βάθος ένας ολάκερος λαός να αποδεκατίζεται από τις αυτοκτονίες. Ο εχθρός μας λέγεται σιωνιστικός νεοταξισμός και οι ελληνόφωνοι συνεργάτες του τον υπηρετούν προσυνεννοημένα ακόμη κι όταν καμώνονται τούς θιγμένους που γυρεύουν ηρωικές τάχα εξόδους.

Δεν έχει υπάρξει ήρωας ανάμεσα σε προδότες και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Οι αντισυνταγματικοί τού κατοχικού καθεστώτος κινούνται από ιδιοτέλεια κι όταν λαμβάνουν ξένες εντολές. Κινούνται εξ ανάγκης όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο λαός μας πιέζουν καταστάσεις, αλλά μονάχα έως τού σημείου που δεν θίγονται οι αρπακτικές διαθέσεις τής Παγκοσμιοποίησης σε βάρος τού Ελληνισμού.

Τι κάνουν όμως όταν η θλίψη και η απελπισία, ο ζόφος και οι άρπαγες γης και ψυχών μάς πιέζουν, όταν το ίδιο το περιβάλλον μετατρέπεται σε όπλο; Που βρίσκονται όλοι οι «αντιφασίστες» περιβαλλοντιστές, ανθέλληνες τελειωμένοι δηλαδή, που αναστατώνουν το σύμπαν επιλεκτικά και ρητορεύουν για δικαιώματα «δημοκρατικά»;

Είναι πολύς καιρός που ο ελληνικός ουρανός σε τακτά χρονικά διαστήματα γεμίζει με κάτι περίεργες γραμμώσεις αερίων που εκφεύγουν από λευκά και απροσδιόριστα αεροσκάφη. Πρόκειται για αεροπλάνα που δεν ανήκουν βέβαια στην πολιτική ούτε στην πολεμική μας αεροπορία, αλλά ανήκουν όπως λέγεται στις «συμμαχικές» δυνάμεις που μάς αγαπούν πολύ. Διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην παρουσία και την συμπεριφορά, πλην όμως όχι κάποια γνωστή διεθνή σήμανση πάνω τους ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς τον φορέα τους και τούς σκοπούς τους.

Αυτά τα «φιλικά» πτητικά μέσα δεν είναι βέβαια ιπτάμενα αντικείμενα άγνωστης προέλευσης. Σαρώνουν τούς ουρανούς σε πολλές χώρες. Ωστόσο έρευνες ειδικών επιστημόνων μάς λέγουν πως έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιες συγκεκριμένες χώρες, με πρώτη την Ελλάδα.

Οι αέριες γραμμώσεις που αφήνουν πίσω τους δεν έχουν καμία σχέση με τα καύσιμα τού αεροπλάνου, αφού όπως είναι γνωστό σε όλους οι εκλυόμενες ποσότητες των καυσίμων διαλύονται σε πολύ λίγα λεπτά και δεν εξαπλώνονται. Τουναντίον, τα λευκά αεροσκάφη που έρχονται από πάνω μας για το «καλό» μας αφήνουν ουσίες που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ατμόσφαιρα και κατόπιν μετασχηματίζονται σε μεγάλα και συνεχόμενα τεχνητά σύννεφα που ως πέπλο καταλαμβάνουν τον ουρανό.

Όσοι έχουμε προσέξει το παράδοξο φαινόμενο που δημιουργούν παρανοϊκοί τύποι, μεθυσμένοι από την μανία τους για παγκόσμια εξουσία, έχουμε δει ότι στις ημέρες που πετούν τα νεοταξικά ψεκαστικά, ο ουρανός χάνει το γαλάζιο χρώμα του και γίνεται θολός. Οι δε καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται ραγδαία ακόμη και κατά τη διάρκεια τής ίδιας ημέρας. Η μετάβαση από την απόλυτη ηλιοφάνεια στην βροχόπτωση γίνεται με την απουσία των γνωστών φαινομένων που έχουμε μάθει από τη Φυσική στο σχολείο με τα σύννεφα και τις υγρές αέριες μάζες και άλλα τινά στοιχεία που γνωρίζουν οι ειδικοί.

Πολλές φορές ωστόσο η τεχνητή φύση των σύννεφων που προκαλούνται από τα λευκά αεροσκάφη δεν φτάνει μέχρι τη βροχόπτωση. Θέλουν οι αντίχριστοι και ανθέλληνες νεοταξίτες να γίνουν θεοί, αλλά ο Θεός είναι μονάχα ένας και δεν αντιγράφεται. Ωστόσο και σ’ αυτή την περίπτωση η μουντάδα που απλώνεται στους αιθέρες αρκεί για να σκορπίσει τη θλίψη στις ψυχές τού ελληνικού λαού που ταλανίζεται από υποχθόνια ανθρωπάρια, χάνοντας σπίτια, εργασία, ζωή και πατρίδα.

Φυσικά κάτω από το μουντό πέπλο κρύβονται άλλες βαριές αλήθειες. Λέγω πως η υπόθεση των συγκεκριμένων αεροσκαφών είναι νεοταξική όχι βεβαίως γιατί απουσιάζει η δουλική συμμετοχή των ελληνόφωνων κατοχικών αρχών. Κάθε άλλο, η συγκατάβαση των γραικύλων και δωσίλογων πολιτικάντηδων έχει δοθεί ρητά προς την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία και με πλήρη γνώση τής σκοπιμότητας των ψεκασμών.

Επιπλέον είναι γνωστό βάσει ερευνών ότι στις αέριες μάζες που εκτοξεύονται συμπεριλαμβάνονται επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως βάριο και αλουμίνιο. Υπάρχει δε η ρητή παραδοχή τής συμμετοχής διεθνών υπηρεσιών που συμμετέχουν στο ψεκαστικό πρόγραμμα. Μυστικών και φανερών υπηρεσιών.

Οι «εξηγήσεις» που παρατίθενται ποικίλουν ανάλογα με τον «ευαίσθητο» φορέα που απαντά και καταδεικνύουν συμπεριφορές συμμορίας. Μάς μιλούν για την αντιμετώπιση τού δήθεν φαινομένου τού θερμοκηπίου, για την προστασία των αγροκαλλιεργειών, για την καταπολέμηση νόσων. Έχουν υπάρξει όμως οργανωμένες αντιδράσεις ειδικών που λέγουν πως η διασπορά των ιών, η ερήμωση τής γης και οι περιπτώσεις φαινομένων κατάθλιψης ενισχύονται από τις αναφερόμενες πτήσεις.

Το πέπλο τού μυστηρίου συντηρείται από τούς παγκοσμιοποιητές για να κάνουν την άνομη δουλειά τους. Εμείς γνωρίζουμε πάντως ότι όταν επίκεινται ολέθρια γεγονότα, εμφανίζονται ανατροπές στους αιθέρες. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι εχθροί μας θέλουν να κλέψουν την πατρίδα μας και να αφανίσουν το λαό μας.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δηλώνουμε με σαφήνεια πως ούτε η γη μας θα αποψιλωθεί ούτε ο λαός μας θα αφανιστεί. Ερχόμαστε για να πετάξουμε τούς μισέλληνες έξω από την Πατρίδα μας και να αποδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




  







Δεν υπάρχουν σχόλια: