ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 30-6-2016.

Οι Έλληνες μάχονται πάντοτε υπερασπιζόμενοι τα Ιερά και τα Πάτρια. Προμαχούν υπέρ τής Ιδέας, υποτάσσοντας την ύλη στις πνευματικές αρετές και τις επιδιώξεις τού Έθνους. Υπέρ βωμών και εστιών. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Μετά πολλών και μόνος. Μηδέποτε υποχωρών. Εξοντώνοντας ομοίως Βαρβάρους και Εφιάλτες. Τειχίζουμε και τρανώνουμε το Κράτος που εκτείνεται όπου εξαπλώνεται το Έθνος των Ελλήνων.

Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας διαρκής και ακατάπαυστος αγώνας, τόσο σε καιρό ειρηνικό όσο και σε καιρό πολεμικό. Ο προσδιορισμός τής Νίκης δεν είναι ο συνήθης και δεν γνωρίζει ανώτατο όριο. Είναι η άθληση στον δρόμο τής Αρετής και τού Ήθους. Είναι η γνωριμία με τον Θεό και τούς Προγόνους μας μέσα από τον σεβασμό, την αυτοθυσία και την τήρηση τής θρησκευτικής και τής εθνικής μας ταυτότητας. Η εθνική μας αυτογνωσία και η εντολή να υπερβούμε κάθε λογικό όριο, ξεπερνώντας τις περασμένες γενιές σε πνευματικό κάλλος και εθνική ισχύ.

Στον καιρό τής μεγάλης εποποιίας τού 1940 ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό είχε πει πως θα νικήσουμε, αλλά για τούς Έλληνες πάνω απ’ όλα βρίσκεται η δόξα. Είπε ακόμη πως έρχονται στιγμές που ένας λαός πρέπει να πολεμήσει υπερασπιζόμενος την Τιμή του, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ελπίδα. Αληθώς, η δόξα τής πραγματώσεως τού ιερού καθήκοντος, η αίσθηση ότι καλλιεργούμε την εθνική ανωτερότητα τειχίζοντας με τα κορμιά μας για ακροπόλεις τα κληροδοτήματα και τις εστίες των παιδιών μας, είναι η ιερότερη αποστολή που δίδει υπεράνθρωπες διαστάσεις στον Έλληνα.

Ο δε σύγχρονος και πολύ λατρεμένος μου Άγιος, ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει πως πρέπει «να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον παράδεισο». Είπε ακόμη πως «είναι πολύ στενή η πύλη και μην ακούτε αυτούς που σάς λένε ότι όλοι θα σωθούμε». Τι μεγάλη και τι σπουδαία αλήθεια πράγματι! Διότι η ανθρώπινη διάσταση που είναι άδεια από συναίσθημα και ιδανικά, που είναι διαβρωμένη από την απιστία και την κακότητα, που χτίζει δεσμά και βαδίζει επάνω σε πτώματα, αυτοκαταργείται και καθίσταται εχθρός Θεού και ανθρώπων.

Ο Άγιος Παίσιος είχε μιλήσει επιπλέον για την ανάγκη που θα νιώσει ο λαός μας να τιμωρήσει τούς πολιτικούς που τον πρόδωσαν. Και ακόμη, μίλησε για την επιστροφή τού Ελληνισμού στα φυσικά του όρια και τις πατρογονικές εστίες, στην Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής Αγίας Ρωμανίας. Δεν μιλούσε μήτε για πανθρησκείες μήτε για ελληνοτουρκικές «φιλίες» και παγκοσμιοποίηση. Μίλησε βαθιά μέσα στην ψυχή μου κι ας μην τον γνώρισα ποτέ από κοντά. Και έτσι τον αναγόρευσα σε Προστάτη Άγιο τόσο τής Φυλής μας όσο και δικό μου και τής οικογενείας μου.

Ως Έλλην Ορθόδοξος και Εθνικοκοινωνιστής δεν είμαι ουδόλως μια συγκυριακή μονάδα τού παρόντος χρόνου, αλλά η συμπύκνωση τού περασμένου και τού μέλλοντος χρόνου ολάκερης τής Ελληνικής Φυλής. Δεν εγκλωβίζομαι μέσα στα στενά όρια τού κράτους, αλλά εστιάζομαι όπου βρίσκεται Ελληνική Κοινότητα, λογίζοντας το Έθνος ως ανώτερο τού κράτους. Ο Έλλην είναι ο Κατακτητής τού Δικαίου και τής Δυνάμεως που μάχεται ταυτόχρονα για Εκκλησία και Κάστρο, για Αλήθεια και Υπεροχή. Κι αυτή ακριβώς είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τούς τυράννους τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν ξεχνούμε λοιπόν τίποτα από τα περασμένα και δεν συγχωρούμε εκείνους που πλήγωσαν τον Θεό, τούς Ήρωες και τούς Αγίους τού Ελληνισμού. Υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί οι οποίοι θα κλείσουν με τον πρέποντα τρόπο. Με την επιστροφή όσων μάς κλέψανε σε γη και ψυχές και μάλιστα με τον νόμιμο τόκο τής ιστορικής δικαιοσύνης. Ειδικότερα στις εσχατολογικές ημέρες που έχουμε την ευλογία από τον Θεό να ζούμε, ενόσω μάς ζητούν οι Σταυρωτήδες να υποτάξουμε την Ορθοδοξία στην Πανθρησκεία τού Σατανά, να υποτάξουμε την Ελληνική Φυλή με την απορρόφηση από το τέρας τού πολυφυλετισμού και να αναγνωρίσουμε εδαφικά δικαιώματα στα τεχνητά μορφώματα που κατέχουν στα βορειοανατολικά προσωρινά μας σύνορα ελληνικά εδάφη.

Νίκη των Ελλήνων καλείται η καθαρότητα τής Φυλής μας σε αίμα και σε ψυχή, όπως και κάθε ελεύθερου λαού. Νίκη των Ελλήνων καλείται η διατήρηση τής Ορθόδοξης Παράδοσης και τής Πνευματικής μας Κληρονομιάς. Νίκη των Ελλήνων καλείται η απελευθέρωση όλων των Ελλήνων και όλων των ιστορικών μας εδαφών που αγκαλιάζουν το Μητροπολιτικό Κέντρο στην Ελληνίδα Χερσόνησο του Αίμου και τις θάλασσές μας από Αδριατικής έως Αιγαίου και Μεσογείου. Δόγμα μας είναι πως κάθε Έλλην αποτελεί και μια Ελλάδα. Και ακόμη πως ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται.

Οι ορθόδοξοι πληθυσμοί που εδράζονται στα εδάφη τής πάντοτε ελληνικής Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας είναι ισόβιοι αδερφοί μας. Ελληνόριζοι και Ελληνοαίματοι από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας που βαστούν τα λάβαρα Πίστης και Ελληνικής Φυλής πάντοτε όρθια στις επάλξεις.

Εκείνοι που θαρρούν πως μάς σκλάβωσαν με το χρήμα, θα μάθουν πως το Αίμα είναι Ανίκητο και Ανώτερο τού χρήματος. Εκείνοι που εκφράζουν το δηλητήριο τής αθεΐας και τού διεθνισμού μαζί με τα ξένα σώματα που κουλουριάστηκαν ως φίδια στο Σώμα τής Ελλάδος θα ξεκουμπιστούν άμεσα και ολοκληρωτικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

κάποιος με νεύρα είπε...

πολύ ωραίο άρθρο.. άγγιγμα ψυχής

polapopsis είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε zack zachos!!! Να είσαι καλά!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ