ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ



ΑΘΗΝΑ 20-11-2016.

Ο αόρατος πόλεμος που δέχεται η ανθρωπότητα και η κοινωνία των δήθεν ελεύθερων εθνών είναι ο αισχρότερος και χυδαιότερος όλων των παλαιών. Φιλελεύθεροι και μαρξιστές διεθνιστές ερίζουν μεταξύ τους ποιος θα πουλήσει τον έσχατο λίθο τής Πατρίδος μας, έχοντας δώσει τα διακυβερνητικά χέρια τους κάτω από το τραπέζι. Κάποιοι εθνικόφρονες συνδαιτυμόνες συναγελάζονται με τούς φιλελεύθερους διαδικτυακά και μακριά από τα φώτα τής δημοσιότητας. Και οι κεφαλές τής διοικούσας Εκκλησίας έχουν αναγνωρίσει τον οικουμενισμό τής παγκοσμιοποίησης.

Το πολιτικό σύστημα υπηρετεί το ξεπούλημα τής Πατρίδος, τον αφελληνισμό και την απορθοδοξοποίηση στην γη των αγίων και των ηρώων. Ουαί τής ηττημένης και εξαπατημένης, τα ποσοστά των κομμάτων τής κοινοβουλευτικής συμμορίας ρυθμίζονται πίσω από τις κουρτίνες και τις κάλπες.

Η Ελλάς όμως είναι η Πατρίς τού Χριστού που μάς έδωσε το χρίσμα τής αποστολικής διακονίας με την κληρονομιά τού Ορθού Λόγου, με την Ελληνοορθοδοξία. Ωστόσο ο βδελυρός Σατανάς που θέλει θρασύτατα να γενεί θεός στην θέση τού Θεού, έχει βαλθεί να εκτοπίσει τον Θεό από την ανθρωπότητα, εκβάλλοντάς τον από το αληθώς περιούσιο και υπερούσιο Ελληνικό Έθνος. Πράττει πάντα ταύτα ο Άνομος με την τοποθέτηση ως κεφαλή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τον εβραιοσιωνιστή αντίχριστο.

Δεν αρκεί ωστόσο στο νεοταξικό κτήνος η εξαγορά και το καπέλωμα τής πολιτικής και τής οικονομικής τάξεως. Δεν τού αρκεί μήτε ο έλεγχος των υπαγορευμένων αποφάσεων μήτε ο εκβιασμός των πολλών από το κλεμμένο χρήμα των λίγων μήτε ο έλεγχος τής προπαγανδιστικής ψευτοενημέρωσης. Το βδέλυγμα τής αποστασίας μαζί με το σώμα, μαζί με το εθνικό φρόνημα, προχωράει για να εκβάλλει από τον Αληθινό Έλληνα την ψυχή του, τον Χριστό του, την Ορθοδοξία του.

Ένας γενναίος και άγιος ιερωμένος, ο Ηγούμενος τής Ιεράς Μονής Φρέαρ τού Ιακώβ πατήρ Ιουστίνος κατήγγειλε τις προάλλες ενώπιον Ελλήνων προσκυνητών στους Άγιους Τόπους ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έπρεπε, αν υπήρχε ορθόδοξο ποίμνιο σε εγρήγορση, να καθαιρεθεί, όταν αφαίρεσε από πάνω του το ιερό εγκόλπιο επισκεπτόμενος τούς λαθρομετανάστες. Ο Άγιος Καθηγούμενος πατήρ Ιουστίνος είπε ακόμη ότι ο σιωνισμός έχει παρεισφρήσει παντού, ότι οι Έλληνες πρέπει να στραφούν ενάντια στον εξωμότη οικουμενιστικό κλήρο και ότι έχει δεχθεί πολλάκις απειλές και επιθέσεις. Ο Θεός όμως παραστέκει τον πιστό του μαχητή.

Μάθαμε επιπλέον ότι ο διωχθείς από τούς οικουμενιστές Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Όρους ιερομόναχος Πατέρας Σάββας Λαυριώτης απέστειλε επιστολή στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο Πατέρας Σάββας ανέφερε ότι η δίωξή του έγινε δίχως συνοδικό δικαστήριο για να μην αποδειχτεί το δίκιο του και να μην αποπεμφθεί η οικουμενιστική κεφαλή τής Εκκλησίας μας, ο Θρόνος τής οποίας στέκει πάντα ως νέο βυζάντιο. Ο Πατήρ Σάββας κατήγγειλε προς τον αιρετικό οικουμενιστή Βαρθολομαίο τις κακοδοξίες που εκείνος υπέγραψε στην ψευτοσύνοδο τής Κρήτης. Την εκκλησιαστική κανονικότητα των ψευτοθρησκειών, την εξίσωση τού Κορανίου με την Αγία Γραφή, την αγιοποίηση τής Συναγωγής που σταύρωσε τον Χριστό μας, την παραχώρηση τής πρώτης θέσης στον Πάπα τής Ρώμης, την αναφορά στους Ιερούς Κανόνες ως τείχη τού αίσχους, την δήθεν πλάνη των Αγίων Πατέρων που αποκήρυξαν τις αιρέσεις και πλείστα όσα εξεγείρουν νου και πίστη.

Ο βιασμός τού λαού λοιπόν εν πλήρη αναπτύξει και εν πλήρη εξελίξει οδεύει στην κατεύθυνση τής ασύνορης παγκοσμιότητας άνευ αξιών και άνευ αντιστάσεων. Εάν εκλείψει ο οικουμενικός Έλλην με το σκήπτρο τής πίστης και τής δικαίας ισχύος, αν προσκυνήσει ο μύστης τής αληθείας και ο πολεμιστής τού φωτός, η Ιερή Ελλάς θα χαθεί και η ανθρώπινη ζωή θα γίνει ισόβια θεραπαινίδα τού εβραιοσιωνιστή σατανά. Τότε όλα τα στραβά θα γίνουν αποδεκτά και οι διαμαρτυρίες θα γενούν ικεσίες για τα αυτονόητα.

Και την Πατρίδα θα μάς κόψουν σε δέκα κομμάτια. Και από τα σπίτια μας θα μάς βγάλουν. Και τις δυσώνυμες Κάρτες τού χαμένου Πολίτη θα επιβάλλουν. Και το ενσώματο χάραγμα με τον δυσώνυμο αριθμό τού Βδελύγματος τής Αποστασίας στον Σφραγισμένο και Σφαγιασμένο σε Προσωπικότητα και μετά σε ζωή θα φέρουν, αν αφεθούν περαιτέρω στις θέσεις τους οι ενιαίες πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες, αυτοί που κυνηγούν με τούς στρατούς, τούς λαθρογυρολόγους και παρακρατικούς τον Ελληνορθόδοξο Λαό.

Η οδός είναι μονάχα μία. Πίστη, Ελευθερία, Αυτοδιάθεση, Δίκαιο, Δύναμη, Νίκη τού Δικαίου. Η Αλήθεια στον Θρόνο της και η αίρεση στην κόλασή της. Η Βούληση τού Έλληνα στην κεφαλή τής Ελληνικής Φυλής και η Βουλή των ελληνόφωνων στο εδώλιο τού κατηγορούμενου και στα τάρταρα τής ιστορίας. Η Δύναμη υπηρετεί αποκλειστικώς την Δικαιοσύνη.

Η αληθινή Δύναμη εκφράζει τον Θεό, τον πολιτισμό, την οικονομική αυτάρκεια και την εθνική υπεροχή. Η αληθινή Δύναμη εκφράζεται από τον Αποστολικό και Πολεμικό Ελληνισμό. Ο Γεννήτωρ και Βασιλεύς Χριστός φέρνει την Αιώνια Ζωή και την Ελευθερία τού Ανθρώπου, αποδιώκοντας τον θάνατο και τα δεσμά τού σατανικού οικουμενισμού. Και ο Έλλην οφείλει πάραυτα να σταθεί όρθιος, να πολεμήσει τούς εχθρούς αντί να πολιτεύεται μαζί τους, να δράξει το ξίφος τής αρετής και τής τόλμης, να φερθεί αδερφικά στις όμαιμες ελληνικές κοινότητες αντί τής φιλίας προς τούς βαρβάρους. Η οικουμενικότητα τού Ελληνισμού στην οδό τής Νίκης. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: