ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΩΝΑΘΗΝΑ 30-11-2016.

( Η ισότητα μεταξύ άνισων και ανισότητα μεταξύ ίσων αποτελεί αδικία. Αριστοτέλης, 384 – 322 π. Χ. )

Ο σοφός Αριστοτέλης είχε διαπιστώσει με την χρήση τής λογικής, τής παρατήρησης και τής δικαιοκρισίας ότι η ισότητα μεταξύ άνισων και η ανισότητα μεταξύ ίσων ανθρώπων και λαών αποτελεί αδικία. Τούτο ισχύει αναντιρρήτως, δεδομένου ότι η αναρρίχηση ανάξιων ταγών οδηγεί στην εισβολή των βαρβάρων μέσα στους ελεύθερους και των άτιμων μέσα στους τίμιους. Η δε διάσπαση των ελεύθερων και των έντιμων αδικεί το Έθνος φέρνοντας στην κεφαλή του τούς άτιμους και τούς βάρβαρους.

Η υπεροχή των αξίων και η εμπέδωση των αξιών ισχύει μονάχα για τις κοινωνίες εκείνες που διαθέτουν τούς Άριστους στο τιμόνι τού σκάφους και τούς Δίκαιους στις μηχανές, τούς ρωμαλέους τού αίματος και τού πνεύματος ταυτόχρονα σε όλες τις θέσεις τού Έθνους και σε όλους τούς καιρούς. Η Πολιτεία αυτή είναι οπωσδήποτε Ελληνική και το πολίτευμά της είναι φύση και θέσει, εκ τής δομής της και τής συμπεριφοράς της, η Αριστοκρατία. Διοικείται, δημιουργεί και πολεμά με τούς δικούς της ανθρώπους. Προοδεύει αποδιώχνοντας τούς ανάξιους. Διακονεί την αλήθεια απομακρύνοντας τούς άπιστους. Νικάει εξοντώνοντας τούς βαρβάρους.

Στους καιρούς τής Δημοκρατίας οι άξιοι εξορίστηκαν και οι αξίες εκδιώχτηκαν. Οι ανόητοι, οι φαύλοι και οι έμποροι τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας εγκαταστάθηκαν στην εξουσία τού κράτους ως αποτέλεσμα τής κυριαρχίας των ευνούχων στην κοινωνία. Ο χρυσός τού βάρβαρου τής Σιωνιστικής Εσπερίας και τού Ισλάμ έφερε στην εξουσία τα εγγόνια τού Εφιάλτη, τού Νενέκου και των πολιτικών κοτζαμπάσηδων. Οι διεθνείς συμφωνίες ανάμεσα στους δυνατούς και την εξαχρειωμένη δημοκρατική Ελλάδα πούλησαν εθνική γη, κατέλυσαν ναούς και απειλούν το Ελληνικό Έθνος με αφανισμό, διότι αγνοήθηκε ο σοφός Αριστοτέλης και κυριάρχησε η ισότητα μεταξύ άνισων και η ανισότητα μεταξύ ίσων.

Έπαψες να λατρεύεις τον Θεό ω πιστή κάποτε Ελλάδα. Έπαψες να φτιάχνεις πολιτισμό πλάθοντας έργα ωραιότητας με τα δικά σου χέρια. Έκαμες δικαστές τούς άδικους για να διώχνουν και να σκοτώνουν τούς δίκαιους με τις εντολές κάποιου εβραίου Μάσον εκάστου εποχής σαν αυτόν που καταδίκασε τον Πολέμαρχο Κολοκοτρώνη, ενώ πρωτύτερα όμοιοί του έστειλαν στην εξορία τούς σοφούς σου και δηλητηρίασαν τον Μεγαλέξανδρο.

Έβαλες για κεφαλή τούς πολιτικούς που φτιάχνουν κόμματα για εταιρίες και πουλάνε πατριωτισμό για να δέσουν σκλάβους τα ελεύθερα πνεύματα. Και έτσι οι πολιτικοί σου υποθήκευσαν τάχα για το καλό σου γη και σπίτι στους δυνατούς, ενώ παράλληλα άνοιξαν τον δρόμο για να έρθουν οι παλαιοί κατακτητές και να δολοφονήσουν βιολογικά τον ορθίως κοιμώμενο Ελληνισμό.

Πίστη ή Απιστία; Ελευθερία ή Δουλεία; Πατρίδα ή Δημοκρατία; Δημιουργία ή Χάος; Νίκη ή Θάνατος; Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάδα ή Νεκρή Ελλάδα; Ιδού τα πραγματικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα, τώρα. Διότι η Αληθινή Ελλάδα είναι μονάχα μία. Η Πιστή, η Ελεύθερη, η Εθνικιστική, η Εκπολιτίστρια, η Νικήτρια και επομένως η Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάδα. Διότι οι προκλήσεις ήρθαν μαζεμένες, για χαμό καμωμένες. Και μάλιστα όχι απλώς ήρθαν, μα το τέρας τού εβραιοσιωνιστικού και τού ισλαμικού νεοταξισμού κάνει ερωτοτροπιάσματα με τούς προδότες και εισβολή κανονική ενάντια στην Ελλάδα.

Είδαμε τις προάλλες στην Μυτιλήνη τούς αναρχοπράκτορες αλληλέγγυους τής λαθρομετανάστευσης και τούς λαθροεισβολείς να επιχειρούν την ματαίωση τής υποστολής τής αιματοβαμμένης ελληνικής σημαίας που κάμει το Πολεμικό Ναυτικό μας. Είδαμε τις γενναίες και όμορφες αντιδράσεις των Πιστών στην Γη των Πατέρων μας Ελλήνων μαζί με τούς στρατιώτες μας να απομακρύνουν τα δίποδα σαπρόφυτα τα οποία στην συνέχεια κάψανε ελαιόδεντρα Ελλήνων νοικοκυραίων.

Παρακολουθούμε τις συστηματικές και προσχεδιασμένες ψευτοδιαμαρτυρίες και τα χτυπήματα με βόμβες μολότοφ των αναρχολαθραίων σε βάρος αστυνομικών που συμβαίνουν σε όλα τα σημεία τής χώρας. Σταχυολογούμε και παρακολουθούμε τις ενέργειες των κομμάτων που συζητούν και εγκρίνουν το χτίσιμο ισλαμικών Τζαμιών, επικυρώνοντας ύπουλα και βρώμικα πίσω από την πλάτη τού ελληνικού λαού την αντικατάστασή του από τούς λαθρομετανάστες. Την ίδια στιγμή τα κόμματα μιλάνε για την διενέργεια εκλογών που θα εγκαθιδρύσουν στην εξουσία τον παγκοσμιοποιητή τύραννο τής σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Τα προεόρτια όμως τής πολεμικής πυρκαγιάς δεν δώσανε τα σωστά μαθήματα και δεν στείλανε τον δέοντα συναγερμό μέσα στην ελληνική κοινωνία που μετράει χρήματα και ρίχνει χάμω τις ασπίδες. Κι έτσι συνέβη τις προάλλες η πτώση τού επιθετικού ελικοπτέρου Απάτσι τής Αεροπορίας Στρατού στα νερά τής Χαλκιδικής στην στρατιωτική άσκηση Σάρισα 2016. Μοιράστηκαν επιπλέον φυλλάδια για την επικράτηση τού Ισλάμ επί των Ελλήνων από μουσουλμανική αδελφότητα στην Κρήτη.

Ο Ερντογάν μίλησε ενώπιον συνεδρίου περιφερειακών διοικητών τής Τουρκίας για την κατάργηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης και για την επιστροφή των νησιών τού Αιγαίου Μας στην Τουρκία, όταν πιο πριν οι Αλβανοτσάμηδες ζήτησαν από την Φλωρεντία σε δικό τους συνέδριο την κατάργηση τού ομώνυμου Πρωτοκόλλου για την αρπαγή τής Ελεύθερης Ηπείρου Μας. Οι δε ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες στις προκλήσεις τής Τουρκίας απάντησαν ως φαρισαίοι υποκριτές πως οι Τούρκοι δεν συμπεριφέρονται σωστά, πως βλάπτουν τις σχέσεις «φιλίας» με τον βάρβαρο, πως θα διαμαρτυρηθούν στους μισελληνικούς διεθνείς οργανισμούς και πως ο τουρκομογγόλος ασιάτης κολλητός τού εβραιοσιωνισμού δεν επιδεικνύει … ευρωπαϊκό ήθος!!!

Με επικύψεις στους εχθρούς Χριστού και Ελλάδος, με έναν ολόκληρο λαό να ασχολείται με το διαρκές πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, με τα κόκκινα δάνεια να πηγαίνουν στους εβραίους τοκογλύφους μαζί με τα ελληνικά σπίτια, δεν είσαι μήτε Έλλην μήτε Άνθρωπος. Διότι δεν επιτρέπεται η αναγνώριση δικαιώματος λόγου και παρουσίας στον κλέφτη, στον άθεο λάτρη τού αντίχριστου και στον συνεργάτη τού εχθρού.

Τα εσωτερικά παράσιτα, τον παγκοσμιοποιητή νεοταξίτη και τον βάρβαρο τούς πολεμάς, τούς νικάς και γίνεσαι Μεγάλη Δύναμη, Έλληνα. Με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό σε μια μεγάλη κυριαρχικά και εδαφικά Ελλάδα. Αυτοί οι Έλληνες στο αίμα και την ψυχή, Πιστοί στον Χριστό και την Ελλάδα, καματάρηδες και πολεμιστές, αυτοί είναι ίσοι μεταξύ τους σε μια Δίκαιη και επομένως Εθνικιστική Ελλάδα. Οι εκζητούντες ανοίκειο κόσμο μήτε άνθρωποι είναι μήτε ίσοι λογίζονται προς ημάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: