ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΘΗΝΑ 27-11-2016.

Υπάρχουν κάποιοι λαοί που πιστεύουν πως έχουν κληρονομήσει την γη κατά αποκλειστικότητα. Επιδιώκουν μάλιστα να πείσουν και τούς άλλους λαούς για την ψευδεπίγραφη κληρονομικότητά τους διά τής βίας. Οι δε κληρονόμοι τής βίας βαφτίζουν εαυτούς ως περιούσιους, επιχειρώντας να πείσουν τα υποταγμένα έθνη – θύματα πως οι κατακτητές τους είναι τάχα μαλωμένοι μεταξύ τους.

Οι βιαιοπραγούντες και τάχα τσακωμένοι πλην σύμμαχοι τής ανομίας είναι ο Σιωνισμός και το Ισλάμ. Τα δε θύματα είναι οι χριστιανικοί λαοί και τα λευκά έθνη. Πως γίνεται όμως και πως εξηγείται οι «κληρονόμοι» να μαλώνουν εξ αποστάσεως και να επεδράμουν μονίμως στους λευκούς και τούς χριστιανούς, λέγοντας στους καθημαγμένους λαούς πως πρέπει να δώσουν την γη τους στους διώκτες τους και να τούς ανεχθούν στο τιμόνι τής εξουσίας μα και στην κοινωνία για λόγους… ανθρωπισμού; Και επιπλέον, υπό ποία έννοια θεωρούν οι ψευτοπεριούσιοι την γη που καίνε ως εκ Θεού τάχα δική τους περιουσία;

Πρέπει λοιπόν να προσδιοριστούν οι έννοιες τού περιούσιου και τού ευλογημένου λαού στην αληθινή τους διάσταση. Πρέπει να κατανοήσουμε την αληθινή διάσταση των γεγονότων, να μάθουμε την φύση μας και να συμπεριφερθούμε αναλόγως με την αληθινή ιστορία μας, ως γνήσιοι Έλληνες. Να εμβαθύνουμε στην πραγματική μας αποστολή, να αντιληφθούμε γιατί συγκεντρώνουμε τα περισσότερα πυρά των τυράννων τής γης και τότε ο θρίαμβος τού δικαίου θα στεφανώσει την κώμη τού Ελληνικού Έθνους.

Η γη που κληρονομήσαμε από τον Πατέρα Θεό και κατοχυρώσαμε με το αίμα ηρώων και αγίων ανήκει σε κείνους που την σέβονται, που την καρπίζουν, που την καλλωπίζουν, που την τειχίζουν και την τρανώνουν. Η γη είναι η περιουσία των πιστών, των καματάρηδων, των εκπολιτιστών, των πολεμιστών. Οι περιούσιοι είναι εκείνοι που επικοινωνούν και μιλούν μέσα από την κοινωνία τού ορθού λόγου και τα τίμια έργα τους με τον Θεό, που στύβουν την πέτρα για να λάβουν διά των δικών τους χειρών τούς χυμούς της, που δαμάζουν την φύση φτιάχνοντας διά τής ενεργείας λειτουργικό πολιτισμό, που γκρεμίζουν τον εχθρό κρατώντας καθαρά και σεβάσμια τα προσκυνήματα και τα πατρογονικά χώματα.

Περιούσιος λοιπόν εκ των πραγμάτων και διά τού χρίσματος που έλαβε από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό μας, τον Μέγα Βασιλέα και Πατέρα μας, είναι ο Έλλην. Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός τού Ανθρώπου. Ουράνιο φυτό λογισμού ο Έλλην, ώστε και ένας σπόρος να μείνει, πάλε θα ορθώσει το ανάστημα τού Δικαίου. Πολλές φορές έχει υποταχθεί η ανθρωπότητα στον αντίχριστο βαρβαρισμό και άλλες τόσες γνώρισε την αναγέννησή της. Και πάλι τούτο θα συμβεί στην ερχόμενη μητέρα των μαχών που όμοιά της δεν έχει συμβεί ποτέ, διά ελληνικών ενεργειών.  

Μαζί ήρθαμε σε τούτο τον κόσμο με τις αντίθετες ημών δυνάμεις. Το φως με το σκοτάδι. Το καλό με το κακό. Ο πιστός με τον άπιστο. Ο ευσεβής προς τον Πατέρα με τον ασεβή. Ο φιλάλληλος με τον αλαζόνα. Και όπως ακριβώς συνέβη με την τρανή επιλογή τού μεγάλου προγόνου μας Ηρακλή, ο Έλλην διάλεξε τον ανηφορικό, τραχύ και όμορφο δρόμο τής Αρετής για να φτιάξει ναούς, πολιτείες, κράτη, γλώσσες, τέχνες και επιστήμες, γενόμενος εικόνα τού Πατρός που λατρεύουμε σε όλες τις χρονικές περιόδους και με όλα τα ονόματα που τον γνωρίσαμε. Γιατί ειδωλολάτρες και άπιστοι οι Έλληνες δεν υπήρξαμε ποτέ.

Υπήρξαμε όμως εύπιστοι στις σειρήνες και τα ήθη εκείνων που ήρθαν να μάς πλανέψουν με την αρπαγή τού κόσμου μας, φυτεύοντας ανάμεσά μας τον σπόρο τής αδικίας, τής διχόνοιας και τής απιστίας. Ήρθαν λοιπόν οι έμποροι τού χρήματος μαζί με τούς δολοφονικούς στρατούς τους για να εξαγοράσουν ή να αποκτείνουν το αίμα και την ψυχή μας. Ήρθε ο Εβραίος Σιωνιστής για να γκρεμίσει την εικόνα τού Θεού και να λάβει ασεβώς την θέση του. Διάλεξε τον δρόμο τής Κακίας που είναι κατηφορικός και ολισθηρός, αφού μη γνωρίζοντας να ποιεί δικά του έργα, έσπευσε να προσκυνήσει τον δικό του πατέρα, τον διάβολο και να χαλάσει την κανονική τάξη πραγμάτων σε σύνορα και σε πίστη. Παρέα πάντα με τον φίλο και οπαδό του, τον Μωχαμέτη.

Έχει συμβεί το πλιάτσικο σε βάρος τής ζωής τού Ελληνικού Έθνους σε όλες τις ιστορικές μας περιόδους. Να θυμηθούμε την επέλαση των χρυσοφόρων Μήδων που φθάσανε με την μορφή τού Ξέρξη που καίτοι βασιλιάς, ακολούθησε τις οδηγίες τού στρατηγού του και αφεντικού του Μαρδοχαίου – Μαρδονίου στις Θερμοπύλες, για να λάβει λαβωμένη νίκη και μέγα μάθημα από τον θυσιασθέντα Βασιλιά Λεωνίδα και τον ηρωικό του στρατό Γενναίων Ελλήνων. Να θυμηθούμε τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο που θυσιάστηκε στα τείχη τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης των Ελλήνων για να δώσει σε εμάς σήμερα την αιμάτινη σκυτάλη τής Ελληνικής Φυλής.

Λεωνίδας και Παλαιολόγος όμως χτυπήθηκαν την ώρα τού ηρωικού τους αγώνος όχι μόνον από τούς βαρβάρους και τούς ψευτοπεριούσιους, αλλά και από τούς δήθεν δικούς τους που εκτελούσαν παζάρια και εντολές των εχθρών. Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που συμβαίνει στις δικές μας ημέρες. Οι ψευτοχριστιανοί, οι πολιτικοί και οι ψευτοσύμμαχοι που κρύβονται σαν τα σκουλήκια πίσω από τις στημένες κρίσεις και τούς πολέμους σε βάρος τού Αληθινού Ελληνισμού μας. Η ίδια βεβήλωση από τον Σατανά και το χρήμα σε βάρος τού Ένθεου και Ηρωικού Ελληνικού Αίματος.

Σήμερα έρχονται οι μισέλληνες να μάς αρπάξουν Πατρίδα και πατρογονικό σπίτι, να μάς αλλάξουν την Πίστη για να προσκυνήσουμε τον Άνομο. Υποθήκευσαν οι ψευτορωμιοί την γη που γεννηθήκαμε για τα δικά τους χρέη για να έρθουν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου να μάς την πάρουν. Εξαργυρώνουν οι σκώληκες τον πλούτο που παράγει ο Έλληνας έως και τα χρήματα από τα κανάλια τής ψευτοενημέρωσης για να τα δώσουν σε τοκογλύφους και λαθρογυρολόγους. Βάζουν μουσουλμανικές αδελφότητες να απειλούν με ανακοινώσεις τους τούς Έλληνες πως ή θα προσκυνήσουν τον ψευτοθεό τής ερήμου ή θα πεθάνουν.

Οι Έλληνες δεν προσκυνούν μήτε Γιαχβέ μήτε Αγαρηνό. Οι Έλληνες είναι παιδιά και στρατιώτες τού Αληθινού Θεού τής καλοσύνης και τής ελευθερίας. Οι Έλληνες είναι κοσμοκράτορες τής δικαιοσύνης και τής δημιουργικότητας κι όχι παγκοσμιοποιητές τής εξαχρείωσης και τής υποδούλωσης. Ο Περιούσιος Έλλην με το Δίκαιο και το Ατσάλι θα φέρει πάλε το φως στην οικουμένη, υποτάσσοντας το νεοταξικό σκοτάδι. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: