ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 6-11-2016.

Ο ελεύθερος Έλλην περπατά με όρθιο το ανάστημα στην στράτα τής ζωής. Εργάζεται και μάχεται, απαιτεί τα πρεπούμενα και τα αναλογούντα στον μόχθο του και δεν επαιτεί στους εχθρούς τού Θεού και τού λαού του. Φροντίζει τον ομόφυλο αδερφό του σαν να επρόκειτο για τον κατά σάρκα αδερφό του, για να βαστήξει όρθια την ράτσα του, για να αισθανθεί περισσότερο άνθρωπος, για να αισθανθεί περισσότερο Έλληνας. Διότι η αξιοπρέπεια τού λαού διασφαλίζει την βιωσιμότητα τού Έθνους που είναι πάνω από ταμεία οικονομικά.

Κάποιοι λέγουν για εμάς τούς Έλληνες φυλετιστές και εθνικοκοινωνιστές ότι είμαστε κακοί και απάνθρωποι. Οι κατήγοροί μας τυγχάνουν να ασχολούνται επαγγελματικά με τον «ανθρωπισμό» τους, να τον εξαργυρώνουν με τις ενέργειες των σιωνιστών χρηματοδοτών και αφεντικών τους. Τις προάλλες αυτή η σχέση των διαφόρων Σόρος και των διεθνιστών ψευτορωμιών αποδείχτηκε εγγράφως στο διαδίκτυο από τα αρχεία τής ανοικτής κοινωνίας τους που διέρρευσαν.

Οι επαγγελματίες τού νεοταξικού ψευτοανθρωπισμού είναι πολιτικοί, διανοούμενοι, ενημερωτάδες, μη κυβερνητικοί οργανισμοί, αλληλέγγυοι, καθωσπρέπει και πολιτικά ορθοί δημοκράτες. Με την διαφορά ότι όλοι αυτοί οι χρυσοκάνθαροι παρίες έχουν ως πραγματικό συνοδευτικό τής ιδιότητάς τους τον προσδιορισμό δήθεν, η δε αλληλεγγύη τους αφορά αποκλειστικά τούς λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες εισβολείς που φέρανε για να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες. Όλα τα δικαιώματα, ιθαγένειες, υγεία, σχολεία, φοροαπαλλαγές, τα πάντα στους ξένους. Και στους Έλληνες πείνα, ανεργία, αυτοκτονία, ξεσπίτωμα, κτηνώδης φορολογία ακόμη και στα παιδιά ενός Έθνους που πεθαίνει δημογραφικά.

Χρήμα λοιπόν και αφελληνισμός λέγεται η οδός και η μεθόδευση, το σκοτεινό σχέδιο που ακολουθούν οι δημοκράτες πάσης κομματικής αναφοράς κι όχι καλοσύνη και ανθρωπιά. Διότι πολύ απλά, όταν δεν αγαπάς το λαό σου, όταν αφήνεις τούς δικούς σου ανθρώπους να πεθαίνουν, τότε είναι αδύνατον να αγαπήσεις τον οποιοδήποτε άλλον άνθρωπο ή λαό. Όταν θέλεις να εξαλείψεις την οντολογική διαφορετικότητα που συνιστούν Έθνος και Φυλή, τότε πως μπορείς με πανσπερμίες και ομοιογένειες να διασώσεις τον άνθρωπο που εσύ ορέ τύραννε χρησιμοποίησες; Μόνον αν διατηρήσεις τον άνθρωπο στον τόπο και τις ρίζες του, τότε μόνον τον σώζεις.

Δεν πάει πολύς καιρός που είχα πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μαζί με την γυναίκα μου και την κόρη μου. Είχαμε περατώσει τις αγορές μας και βρισκόμασταν στο ταμείο για την πληρωμή των αγαθών. Ξάφνου με πλησιάζει ένας βασανισμένος Έλληνας, ένας αδερφός μας, και μού ζητάει να τού πληρώσω μια κονσέρβα που είχε πάρει για να φάει. Δεν είχε καθόλου χρήματα και πεινούσε! Το συμβάν πόνεσε την ψυχή τής οικογένειάς μου. Η κόρη μου κατανόησε πιο βαθιά από ποτέ τι συμβαίνει στον ελληνισμό μας.

Πληρώσαμε την κονσέρβα που είχε ανάγκη ο φτωχός συνέλληνας, μάς ευχαρίστησε και έφυγε. Μόλις το είπαμε στην ταμία που στο μεταξύ είχε δει την κίνησή μας, μάς είπε πως ο Σκλαβενίτης έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να δίδει σε αναξιοπαθούντες Έλληνες όλα τα χρειαζούμενα για την διατροφή τους, αποκρούοντας μονάχα τις κλοπές.

Μήπως είναι κακό πράγμα να δίδεις εργασία στον λαό σου, όταν οι λεχρίτες τού κατοχικού καθεστώτος έχουν κάνει την Ελλάδα διεθνώς πρωταθλήτρια στην ανεργία; Μήπως είναι κακό πράμα να παραστέκεσαι στην κακοτοπιά τού αδερφού σου, όταν υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει γιατί έχει τσακιστεί η αξιοπρέπειά τους; Μήπως είναι κακό πράμα να διαιωνίζεις την ράτσα σου, να φτιάχνονται ελληνικές οικογένειες; Μήπως είναι κακό πράμα να φτιάχνεις ορθόδοξους ναούς κι όχι αλλόθρησκους ψευτοναούς; 

Ομολογώ πως ως Έλλην Εθνικοκοινωνιστής είμαι απολύτως, αναντιρρήτως και ισοβίως «κακός» άνθρωπος. Τα ταμεία των χρηματάνθρωπων τής παγκοσμιοποίησης και των ανά τα έθνη συνεργατών τους τα θέλω ισοπεδωμένα. Τούς ενόχους τούς θέλω αφανισμένους ως προδότες.

Ο πλούτος τής γης μας και τού ελληνικού λαού στα χέρια εκείνων που τον παράγουν. Η πατρώα γη στο Έθνος και την Φυλή που ανήκει. Καθείς στον τόπο του, με τα ιερά του, τα ήθη του, την κυριαρχία του. Η Ελλάς στους Έλληνες και μόνον. Η Ελλάς θεοσεβής και ορθόδοξη αποκλειστικά. Ο όμαιμος αδερφός στήριγμα στο αίμα του, στον όμαιμο αδερφό, σε μια Πατρίδα με περισσότερες ελληνικές οικογένειες και περισσότερους Έλληνες.

Η ζωή τού Έλληνα είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η μεγαλύτερη επένδυση για το Ελληνικό Έθνος. Η ψυχή είναι ανώτερη από την ύλη. Καμία ψυχή χαμένη, κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα στο κενό ή την μοναξιά. Η ύλη φτιάχνεται από τις ψυχές που δίδουν όλο τους το είναι για το χώμα που πατούν, για τα γεννήματά τους, για να φανούν άξιοι διάδοχοι όσων προηγήθηκαν. Τα έργα των χειρών πλάθονται για να γίνει όμορφη η ζωή και αυτάρκης η κοινωνία, για να λαμπρυνθεί από το φως τού πολιτισμού η Πατρίδα μας, για να μείνει καθαρός ο Ναός τού Θεού, για να καταστεί ο Οίκος τής Φυλής μας λεύτερος και πλήρης.

Κάθε γη ελληνική, κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε νησί, να πλημμυρίσουν από ελληνικά χαμόγελα και ελληνικές παρουσίες. Παντού να υπάρχει εκκλησία, παπάς, σχολείο, δάσκαλος, γιατρός, αστυνομικός, χωράφια ανθηρά, εργασιακοί χώροι. Κάθε εργοδότης να τυγχάνει κρατικής οικονομικής ενίσχυσης μόνον εφόσον απασχολεί στην εργασία του Έλληνες στο αίμα.

Η δημιουργία ελληνικής οικογένειας στηρίζεται από το Εθνικοκοινωνικό Κράτος με οικονομικά βοηθήματα. Η τεκνοποίηση Ελλήνων απαλλάσσεται φόρων και εισφέρει οικογενειακό εισόδημα ανά κάθε ελληνόπουλο. Κράτος και Εκκλησία, ως ένα Σώμα, εργάζονται και εξαλείφουν την ανέχεια των Ελλήνων. Ο αξιοπρεπής Έλληνας είναι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα Εθνικοκοινωνιστής. Βαστάει όρθια την Φυλή και την κάμει κατακτήτρια τής πλάσης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: