ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 9-11-2016.

Το κράτος είναι η συνεκτική και δυνατή προσωπικότητα που σκέπει και προστατεύει τούς πολίτες, αποδίδοντάς τους τα θεμελιώδη δικαιώματα που αντιστοιχούν στις υποχρεώσεις έναντι τού Έθνους. Οι στοιχειώδεις υποχρεώσεις τού κράτους προς τούς πολίτες του, προς την όμαιμη φυλετική κοινότητα, είναι η παροχή εργασίας και στέγης, η γνώση τής Πατρίδος και των δεξιοτήτων και η αυτοδιάθεση τού λαού. Ο δε λαός αποδίδει προς την εθνική πολιτεία μόχθο, αυτοσυντηρησία και διαιώνιση τής ράτσας.

Κάποιοι δημοκράτες βγάλανε το γνωστό σύνθημα ψωμί – παιδεία – ελευθερία κατά τής «κακιάς χούντας», ω Έλληνες, για να σάς τα κόψουνε και τα τρία, αφού έτσι είναι η διαβόητη αστική δημοκρατία. Το ψωμί, τοιουτοτρόπως η εργασία και η οικογενειακή εστία γίνανε κεφαλικός φόρος στο θησαυροφυλάκιο τού Υβριστή και Σταυρωτή Χριστού και Ελλάδος. Το σπίτι μετεβλήθη σε κοιτώνα όπου εγκαταβιούν οι μελλοθάνατοι μονομάχοι τής παγκοσμιοποίησης, ως ενοικιαστές τής γης τους. Και η εργασία μια αρένα όπου επιζεί μονάχα όποιος σκύβει το κεφάλι και υπηρετεί τον αφέντη. 

Η Παιδεία τού Έθνους και των παιδιών μας, η ελληνοορθοδοξία και τα ελληνικά γράμματα, το σχολείο που μπολιάζει την κοινωνία με συνειδητούς και χρήσιμους βλαστούς, αποσυνδέθηκε από τα σύμβολα τής Φυλής. Προσευχή, παρελάσεις, ιστορία, καίγονται στον βωμό τής επελαύνουσας πολυφυλετικής και πανθρησκειακής πανσπερμίας. Η ελευθερία σκοτώνεται για να αντικατασταθούν οι Έλληνες από τούς λαθρογυρολόγους, η δε Ελλάς για να κομματιαστεί σε βιλαέτια των διεκδικητών ελληνικής γης. Άπαντα στην υψηλή επιστασία τού Αντίχριστου Θηρίου και τής παγκόσμιας σιωνιστικής του διακυβέρνησης.  

Εξαχρειωμένους Έλληνες, σταδιακά μειούμενους έως τον τέλειο αφανισμό τους. Εξαίρεση ίσως παράσχουν στους τελείως λοβοτομημένους ρωμιούς, αυτούς που θα γίνουν ψευτορωμιοί σαν τα μούτρα των ξιπασμένων πολιτικάντηδων. Ένα ψευδοκράτος, μικρό πλην άτιμο, ως τμήμα τής ενιαίας και ασύνορης παγκοσμιότητας. Έναν άνθρωπο χωρίς ψυχή, έναν οργανισμό χωρίς ρίζες. Αυτά όχι απλώς θέλουν, μα ήδη πράττουν. Δεν είμαστε στο παραπέντε πλέον, είμαστε στο και πέντε.

Δεν μιλάς μέσα στο καμίνι τού πολέμου Ζωντανέ Έλληνα. Πολεμάς για Αλήθεια, για Ζωή, για Νίκη. Προς Δόξαν Χριστού, προς Δικαίωση των Προγόνων, για την Νέα Ελληνική Γέννα. Για την σεμνότητα και καθαρότητα τού Ναού. Για την αποκατάσταση τού Ελληνισμού και το πλάτεμα τής γης του. Για την ασφάλεια των παιδιών μας, για τις περισσότερες και καλύτερες γενιές Ελλήνων, για να δώσουμε την σκυτάλη στα χέρια άξιων κληρονόμων που θα την ταξιδέψουν στο διηνεκές. Διότι όταν το κράτος είναι επιζήμιο, γκρεμίζεται και φτιάχνεται ξανά από το Έθνος, από εμάς τούς Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα.

Η ρωμιοσύνη είναι συνόκαιρη τού κόσμου και δεν χαλιέται, είπε ο τραγικός Εθνομάρτυρας τής Κύπρου μας Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός. Και ο μαρτυρικός Άγιος τού Ελληνισμού Αθανάσιος Διάκος είχε πει πως γραικός γεννήθηκε και γραικός θα πεθάνει. Αναρίθμητες οι μαρτυρίες των ανθών τού Γένους που γέννησε τον λογισμό, τον πολιτισμό, το μοναδικό ταίριασμα τού δικαίου και τής δύναμης. Το Γένος τού Χριστού, τού Λεωνίδα, τού Μεγαλέξανδρου, τού Κολοκοτρώνη πάει να πει. Και στον έσχατο χρόνο τής δικαιοκρισίας, τής Νίκης τής Αρετής επί τής Κακίας, δεν θα ανατρέψουμε το σωστό, δεν θα καθυστερήσουμε μήτε θα ακυρώσουμε το σχέδιο τού Θεού.

Το κράτος δεν είναι το αφεντικό, αλλά ο υπηρέτης τού Έθνους. Το κράτος δεν είναι ο εντολέας, αλλά ο εντολοδόχος τής Ελληνικής Φυλής. Το διοικητήριο που πάει όπου βρίσκεται το στράτευμα, όπου εστιάζεται ο Ελληνισμός. Πηγή τού ύδατος που δροσίζει το χώμα, αυτό είναι το Έθνος και χώμα το κράτος. Ύδωρ είναι ο πεντακάθαρος Έλλην που δίδει λόγο στο Χριστό και νοιώθει το Ελληνικό Αίμα στις φλέβες να κοχλάζει από αγάπη και ορμή. Συνεπώς οι υποχρεώσεις τού κράτους είναι απαράγραπτα χρέη προς το Έθνος, το ενωμένο, το αποφασισμένο Έθνος των Ελλήνων.

Το ψωμί, η παιδεία και η ελευθερία λοιπόν είναι υπόθεση των πολιτών που ζουν και αναπνέουν για την Φυλή τους, των πολιτών που έχουν αξιακό κώδικα και το γνώθι σ’ αυτόν, των Ελλήνων που ευχαριστούν τον Θεό για την φύση και την ταυτότητα που τούς χάρισε. Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ που με έκανες Έλληνα! Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ που μού έδωκες χρίσμα προαγωγής τής ανθρωπότητας. Την υγεία μου να καλλιεργώ την πλούσια γη μου και να θρέφω τα παιδιά μου. Τον λογισμό να καλλιεργώ νου, παρατήρηση και γνώση. Την ρωμαλεότητα μαζί με την αδάμαστη ψυχή να νικώ δαίμονες και βαρβάρους, να φτιάχνω σεβάσματα τιμής, μια απεραντοσύνη ορθοδοξίας και ελληνοσύνης.

Χιλιάδες βήματα μπροστά. Με τα ματωμένα και επαναστατικά λάβαρα στην πρώτη γραμμή. Με τον Πιστό, με τον Στρατιώτη, με τον Εργάτη. Τα χρέη προς την Φυλή δεν κομματίζονται και δεν εξαργυρώνονται εις χείρας τρίτων και δεν σκλαβώνουν. Τα ιερά χρέη προς την Φυλή συσπειρώνουν, αποδίδουν ιδίους καρπούς και λευτερώνουν. Λευτερώνουν διάθεση, λευτερώνουν αυτοπεποίθηση, λευτερώνουν ικανότητες, λευτερώνουν Έλληνες από δεσμά δουλείας. Με Κοινωνία εντιμότητας και πειθαρχίας για ένα Έθνος ισχυρό, με τις δυνάμεις τού δικού του αστείρευτου αίματος. Ελλάς Μεγάλη και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: