ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΗΤΗ



ΑΘΗΝΑ 13-10-2017.

Η νομοθέτηση τού αυθαίρετου δικαιώματος πλαστής τουρκικότητας επί τής ελληνικής μουσουλμανικής κοινότητος τής ελεύθερης Θράκης μας από τα αισχρά και προδοτικά κόμματα τού δημοκρατικού τόξου άνοιξε την νέα κερκόπορτα για τον εδαφικό ακρωτηριασμό και τη διάλυση τής Ελλάδος. Η εν λόγω ρύθμιση καταργεί ουσιαστικά τη Συνθήκη τής Λοζάνης, ενώ ταυτόχρονα προβλέπει και εκχωρεί με διασταλτικό τρόπο και ερμηνεία το ίδιο ακριβώς δικαίωμα σε όλες τις τεχνητές και ανύπαρκτες μειονότητες που έχει στήσει ο νεοταξισμός των Σταυρωτήδων Χριστού και Ελλάδος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Σε αυτά τα ανθελληνικά πλαίσια εντάσσεται και η δημιουργία υπόγειας προπαγάνδας στην Κρήτη που βαστάει πολλούς χρόνους πίσω, πριν καν ελευθερωθεί η νήσος μας από την οθωμανική αυτοκρατορία. Είναι γνωστή η ύπαρξη ενός πανιού που διαδραματίζει το ρόλο τής σημαίας τής ανεξάρτητης Κρήτης, η οποία διαθέτει ένα αστέρι στο αριστερό άκρο της σαν αυτό τής «ανεξάρτητης» Καταλονίας. Σύμβολο που δείχνει τις προθέσεις των αντίχριστων νεοταξιτών, οι δε σημαίες ανεξαρτησίας εντάσσονται ομοίως στο ίδιο πλαίσιο με αυτό τής Θράκης μας.

Στην Κρήτη υπάρχει άφθονος γεωφυσικός πλούτος, όπως και σε κάθε ελληνική γωνιά που μάς διεκδικούν προσωρινοί γείτονες σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Νησιά, που εποφθαλμιούν οι από αιώνων μισέλληνες σιωνιστές, συν το στοιχείο τού γεωπολιτικού πλεονεκτήματος ελέγχου των ηπείρων που προσφέρει η νήσος μας, συν βεβαίως τις στρατιωτικές ψευτοσυμμαχικές υποδομές. Προσφάτως «περιούσιων» συμφερόντων οργανισμός έκανε λέει έρευνα για τα οικονομικά οφέλη μιας απόσχισης τής Κρήτης…

Δυστυχώς η μεθοδευμένη φτωχοποίηση των Ελλήνων σε συνδυασμό με την εχθρική προπαγάνδα έχει επηρεάσει κάποιες συνειδήσεις. Τα μηνύματα που μου έρχονται είναι ανησυχητικά. Τα δε σεισμικά και ραδιενεργά φαινόμενα που συμβαίνουν στην ελληνική επικράτεια σε συνδυασμό με διάφορες έρευνες μόνον άσχετα δεν είναι.

Η ελληνικότης οφείλει να πατάξει τον εχθρό. Η υπόθεση χόντρυνε. Στρατός, Εθνικισμός μας και Πιστοί Έλληνες πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητα και την ελευθερία τού Ελληνικού Έθνους. Είναι προσκλητήρι καίριο τούτο. Προσκλητήρι που υπακούει στην Εντολή τού Θεού και των Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: