ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 1-11-2017.

Το Ελληνικό Έθνος δεν αλλαξοπιστεί, δεν νοθεύεται και δεν αλησμονά. Δεν ακολουθά βαρβάρων γλώσσα, ήθη και σκοπούς. Όποιο έθνος αλλάζει ρότα, χάνεται και πεθαίνει. Το Ελληνικό Έθνος στηρίζεται στην Τιμή των προγόνων και την αγάπη των παιδιών του. Το Ελληνικό Έθνος είναι αίμα, φυλή και δημιουργικότητα. Είναι πολιτισμική κοσμογονία και πολεμική αντάρα. Μια πλέξη από αρετές που φυλάει η μια την άλλη. Και αλίμονο όταν βρεθεί κενό αναμεταξύ τους.

Κάποιοι στους αισχρούς καιρούς τής παγκοσμιοποίησης είπανε πως μπορούν να τιμήσουν τάχα την κοσμοπλάστρα Πατρίδα μας δίχως να αγαπήσουν το Έθνος, την Πίστη και τη φυσιογνωμία του. Πράμα εντελώς αφύσικο και οπωσδήποτε αδύνατο. Να σώσεις έναν λαό, παντρεύοντας τη δυστυχία του με τις κακοδαιμονίες αλλοτινών λαών. Τιμωρώντας το λαό, γιατί λατρεύει την Ορθοδοξία, τον Αληθινό Λόγο τού Θεού. Και τιμώντας εκείνους που χύσανε ελληνικό αίμα χάριν κάποιας ενδοτικότητας που την λένε ψευδώς συμφιλίωση.

Όποιος σηκώσει ατιμίας χέρι επάνω σε ευαγγέλιο, σε σημαία και σε ψυχή ελληνική, όποιος επιμένει να χωρίσει τον ενιαίο και τρισδιάστατο ελληνισμό μας, αυτός μήτε αδερφός είναι μήτε συνομιλητής μας. Αλίμονο στο έθνος που θα ξεχάσει αίματα και ιστορία. Ότι το αίμα των ζωντανών του θα στερέψει και η Φυλή θα σβήσει ολωσδιόλου από την πλάση. Η Τιμή τής Πατρίδος, η μόνη και ακατάρριπτη και στερεή, είναι η Αγάπη των Ελλήνων στο Έθνος τους. Ένα Έθνος που φτιάχνει μονάχο του ψωμί, εξουσία και σύνορα, δίδοντας στέγη σε όλα τα παιδιά του.

Το Έθνος πρέπει να το φτιάξουμε όπως κάνουμε με το σπίτι μας. Όμορφο, αυτάρκες και πλήρες. Το παρελθόν του να το διαχειριστούμε όπως κάνουμε με κείνους που μάς γέννησαν. Να μνημονεύουμε τις θυσίες, να θυμόμαστε τα περασμένα, να ευλογούμε τον Θεό για κείνους που μάς ανάστησαν. Το παρόν να στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά μας έργα με το βλέμμα στο μέλλον. Να κάνουμε τον φυσικό μας πλούτο εργαστήριο και μετερίζι αγώνα για μάκρεμα, για πιότερα χώματα και πιότερες ελληνικές ψυχές.

Θέλουμε να πλάσουμε την καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών. Επομένως για να φτάσουμε στο σκοπό μας, χρειαζόμαστε τούς καλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Δεν μάς λείπουν πόροι και ικανότητες. Ισοζύγιο δυνάμεων είναι αυτό που μάς στέρησαν και πρέπει να αποκαταστήσουμε. Δυνάμεις ψυχικές και σωματικές. Όραμα και φιλοδοξία μαζί με το μέτρο τής λογικής. Να πορευτούμε με κείνα που χρειάζεται ο άνθρωπος και όχι το καταναλωτικό κτήνος. Να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Να απλώσουμε παντού τις αλήθειες μας. Να κάνουμε ελληνοποίηση κόντρα στην παγκοσμιοποίηση.

Να δούμε ποιοι είναι αδέρφια μας και φίλοι μας. Ποιοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Ποιοι έχουν κοινά πιστεύω και κοινά θέλω με τον Ελληνισμό μας, ποιοι αξίζουν την τιμή να ανήκουν στην Ελληνική Φυλή και ποιοι διαθέτουν πνεύμα συνεργασίας. Αυτοί να κρατηθούν κοντά μας. Να δούμε την ίδια στιγμή και την άλλη όχθη τού ποταμού. Ποιοι είναι αυτοί που χύσανε αίμα αδερφικό. Ποιοι είναι αυτοί που αφήσανε άστεγο τον αδερφό. Ποιοι θέλουν να κάνουν το κράτος άθεο και πολυπολιτισμικό. Ποιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί μας που λυμαίνονται χώμα ελληνικό. Κι αυτούς να τούς χαλάσουμε οριστικά.

Μια Ελλάδα μονάχα γνωρίζουμε, πιστεύουμε, ιδρώνουμε και ματώνουμε για τη νέα γέννα της. Είναι η Ελλάδα των Ελλήνων στην Πίστη και το Αίμα. Είναι η Αποστολική Ελλάς τού Ιησού Χριστού. Είναι η έντιμη Ελλάς των διανοούμενων και των καματάρηδων που φωτίζουν τα βήματα τής Φυλής με τα νάματα, τις Παραδόσεις, τον μόχθο, το κάρπισμα και τούς ενεργειακούς χυμούς χωμάτων και θαλασσών. Είναι η Ελλάς που πιστεύει στην αιμάτινη φυλετική αλυσίδα, οι Έλληνες που βαστούν καθαρές τις πλάτες τού Έθνους από τούς προδότες.

Είναι ο κοινωνικά δίκαιος και ο φυλετικά συνεκτικός Ελληνισμός που λύνει από κοινού τα προβλήματα τής ζήσης, σηκώνοντας τον αδερφό που πίπτει. Η Ελλάς που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, στα δικά της αγαθά, στον δικό της ανθρωπισμό, δίχως να ζητιανεύει στους σαράφηδες και σταυρωτήδες και δυνατούς τής οικουμένης. Είναι και η Πολεμική Ελλάς, πάει να πει η Σιδηρόφρακτη και Στρατιωτική Ελλάς που πλαταίνει απλώνοντας τα λάβαρα τού Ελληνικού Έθνους σε χώματα που κρατούν προσωρινά ξένοι τύραννοι, αυτοί οι ίδιοι που γυρεύουν κι άλλα χώματα ελληνικά. Είναι η Μεγάλη Ελλάς που προάγει ελληνικότητα και ορθοδοξία, που φέρνει τις ελληνικές κοινότητες κάτω από τις φτερούγες της διά δικαίου και φωτιάς.

Κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει απόλυτα και αληθινά μια πατρίδα, παρά μονάχα το έθνος της, η φυλή της, ο λαός της. Διότι κάθε λαός έχει τον δικό του χαρακτήρα, τούς δικούς του πόθους, τις δικές του αξίες. Κι όπου και αν απλώσεις μέσα στην ανθρωπότητα έναν λαό, εκείνος θα τρέξει να βρει τούς ομοίους του, θα κάμει τα πάντα για να φτιάξει τις αξίες του κυρίαρχες. Διότι η Φυλή είναι νομοτέλεια και το εθνικό έδαφος δώρο τού Θεού προς τη Φυλή. Άμα τούτο το δώρο το αφήσεις σε χέρια αλλοτινά, τότε είναι εύκολο να σού κλέψουν τον κόσμο, να φτιάξουν ψεύτικα ιερά πάνω του οι δυνάμεις τού σατανά και τής εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Μη μιλήσει κανείς για ανθρωπισμό. Διότι μές στους δύστροπους καιρούς κανείς δεν υποφέρει πιο πολύ από τον άλλο. Η κακοτοπιά δεν διορθώνεται με το μπόλιασμά της σε κοινωνίες ξένες μήτε με το σπάσιμο των συνόρων. Έτσι απλώνεται, ώστε να έρθει ο παγκόσμιος τύραννος να κάμει τον «σωτήρα». Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει έναν λαό, τον βοηθάει στο σπιτικό του. Και κείνος που είναι ανθρωπιστής, δείχνει το έλεος και τον ανθρωπισμό του στο λαό του πρωτίστως. Όποιος δεν αγαπάει το λαό του, δεν αγαπά κανέναν. Και κείνος ο μισάνθρωπος αξίζει ό,τι και ο βάρβαρος. Εξόντωση ολοσχερή.

Είμαστε ελληνορθόδοξοι εθνικοσοσιαλιστές και βαστούμε το Έθνος καθαρό και αψεγάδιαστο. Στο εθνικό μας κράτος θέση έχουν μονάχα όσοι δίδουν ιερό όρκο σε Θεό και Ελλάδα. Πιστοί, Εργάτες και Πολεμιστές επανδρώνουν την Πατρίδα μας με κοινό συνεκτικό δεσμό το Ελληνικό Αίμα. Διεθνιστές, ξένοι και συμβιβασμένοι στον νεοταξισμό απομακρύνονται. Ελληνικοί πληθυσμοί και ζώνες γεωπολιτικής ασφάλειας και εγγύτητας προς το εθνικό μας κράτος αποτελούν ελληνική εθνική επικράτεια. Ο Ελληνικός Κοινοτισμός και η Ορθοδοξία συνθέτουν την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: