ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 28-10-2017.

Ένα Έθνος επιβιώνει από τις κακουχίες και τις κατοχές που τού τυχαίνουν στο διάβα μονάχα όταν έχει σταθερές αξίες και ελεύθερο φρόνημα. Το Ελληνικό Έθνος είναι το μοναδικό Έθνος που έγραψε ζωντανά και ματωμένα έπη στα πεδία των μαχών, διότι αποτελεί την προσωποποίηση τής πίστης και τού πολιτισμού που ενέσπειρε στην ελεύθερη ανθρωπότητα.

Οι Αληθινοί Έλληνες αγωνίζονται εναντίον πάσης μορφής αδικίας, ακόμη κι αν η αδικία υπερτερεί στον αριθμό των στρατευμάτων της έναντι ημών. Αλλά οι Έλληνες νικούν διότι υπερτερούν στην ψυχή. Έτσι ακριβώς συνέβη και στο σύγχρονο έπος τού Σαράντα, όταν η Πατρίδα μας δέχτηκε δόλιο πλήγμα από την Ιταλία τού Μουσολίνι. Γιατί ευτυχίσανε οι παππούδες μας να έχουν ως ηγέτη τους τον Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά που είπε πολύ σωστά ότι οι Έλληνες πολεμούν πριν από τη νίκη για τη δόξα.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως ακριβώς τίποτα δεν γίνεται ποτέ τυχαία στην ιστορία των εθνών. Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε φροντίσει να πλάσει όλες τις προϋποθέσεις τής νίκης των ελληνικών όπλων πολύ νωρίτερα τής ιταλικής εισβολής. Φρόντισε με τη νομοθέτηση εργατικού δικαίου να ενώσει ολάκερο τον ελληνικό λαό στην εργασία και τη φροντίδα υπέρ τού Έθνους. Εκσυγχρόνισε το στράτευμα σε εξοπλισμό και σε στόχους για τη λευτεριά ολάκερου τού Ελληνισμού. Οργάνωσε την ελληνική νεολαία με το ίδιο όραμα, διδάσκοντας αρχές, μαθαίνοντας Ελλάδα και συνδέοντας τα ελληνόπουλα με την πατρώα γη.

Στο επίπεδο τής κυβερνητικής πολιτικής, ο Ιωάννης Μεταξάς παρακολουθούσε ο ίδιος διαρκώς τις εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον. Οι υπηρεσίες τής εθνικής ασφάλειας και τής κατασκοπίας γνώριζαν τις κινήσεις όλων των αντιμαχομένων πλευρών τού επικείμενου μεγάλου πολέμου που λαμβάνανε χώρα, εντός και εκτός συνόρων. Αυτός είναι ο λόγος που με την κήρυξη τού πολέμου σε βάρος μας, οι ξένοι υπήκοοι που βρισκόντουσαν στην Πατρίδα μας, μεταξύ τους και οι Ιταλοί, οδηγήθηκαν αμέσως σε ειδικά διαμορφωμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Και φυσικά, από τη συλλογή των ευρημάτων τού βυθισθέντος πολεμικού μας πλοίου Έλλη τον δεκαπενταύγουστο του 1940, η εθνική μας κυβέρνηση γνώριζε την ιταλική εμπλοκή.

Ο Εθνικός μας Κυβερνήτης, έχοντας ζήσει επιτελικά και μάχιμα τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, γνώριζε ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις, αφενός μεν συνδυάζουν τις σκόπιμες οικονομικές κρίσεις, αφετέρου δε αποσκοπούν σε υψηλά επιλεγμένους στρατηγικούς στόχους. Στον πρώτο πόλεμο ανατράπηκαν τα περισσότερα επικίνδυνα για τούς σιωνιστές εθνικά καθεστώτα. Στον δεύτερο πόλεμο εκχωρήθηκαν εποπτείες και εξουσίες των εθνικών κρατών στους διεθνείς νεοταξικούς οργανισμούς. Και στον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ακολουθεί η επιδιωκόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση των σατανικών σιωνιστών.

Πριν από τούς βαλκανικούς πολέμους και το 1940, είχαν προηγηθεί συνάψεις παράνομων και τερατωδών σε τόκους δανείων σε βάρος τής Ελλάδος, διά χειρών των πολιτικών εξωμοτών της, πάντα ίδιων με τούς σημερινούς απογόνους και επιγόνους τους. Από τα δάνεια τού 1821 και εντεύθεν, επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία που θέλει την Ελλάδα εξαρτώμενη, απειλούμενη και ποδηγετούμενη από τον διεθνή σιωνισμό.

Η Ελλάδα τού Ιωάννη Μεταξά είχε παγώσει και αποποιηθεί τα εθνοκτόνα και παράνομα δάνεια από το 1938, με καταρχήν δήλωση τού εθνικού κυβερνήτη προς τούς δανειστές. Κατόπιν ο Μεταξάς επέτυχε νομικά κατοχυρωμένη απόφαση από το διεθνές δικαστήριο επιλύσεως διαφορών τής εποχής του που απάλλασσε την Ελλάδα εκ των αναφερομένων δανείων. Τούτη η πατριωτική στάση τού Εθνικοκοινωνιστή Μεταξά δεν τού συγχωρήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί από Άγγλους όπως ξέρουμε γιατρούς, με τις ανάλογες δηλητηριώδεις ουσίες ως τάχα φαρμακευτική αγωγή σε απλούστατη νόσο αμυγδαλών τού Εθνάρχη Ηγέτη μας.

Η αντίσταση τής Ελλάδος λοιπόν είναι καταφανές ότι επέστη έναντι ενός δολίου και ανθελληνικού πολεμικού σχεδίου και όχι ως αποτέλεσμα ενός τάχα ιδεολογικού πολέμου. Οι επιτιθέμενοι αντίπαλοι είχαν ομοίως εθνικιστική ιδεολογία, όπως ακριβώς είχε κι ο Μεταξάς. Οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι, οι Αγγλογάλλοι θέλανε όπως και οι Γερμανοϊταλοί τον έλεγχο τού λιμένος τής Θεσσαλονίκης. Η δε επιλογή τού Ιωάννη Μεταξά περί αυστηρής ουδετερότητας τής Ελλάδος ήταν σίγουρο ότι θα απέτρεπε την εμπλοκή τής Ελλάδος στον πόλεμο και την εισβολή. Εκτός κι αν γινόταν ό,τι έγινε. Αν έβγαινε από τη μέση ο Μεταξάς.

Αν ζούσε ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα βίωναν οι παππούδες μας την κατοχή. Θα λαμβάναμε πίσω την Βόρειο Ήπειρο σε εφαρμογή τού Πρωτοκόλλου τής Κέρκυρας περί αυτονομίας και τής συμμαχικής δεσμεύσεως. Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως σε πάσα περίπτωση θα διεκδικούσαμε το δίκαιο αίτημα που απεμπόλησαν προδότες πολιτικοί. Δεν θα βιώναμε λοιπόν εκατόμβες νεκρών, περισσότερες από όσες στο πεδίο τής μάχης. Δεν θα πεθαίνανε Έλληνες από πείνα και από εισβολές και συμμοριτοπόλεμους αγκαλιασμένους.

Η κατ’ αρχήν νίκη τής Ελλάδος που επετεύχθη πριν από 77 έτη είχε τη σφραγίδα ενός ολόκληρου Έθνους αναμφίβολα. Βασιλεύς, εκκλησιαστική ηγεσία, κυβέρνηση Ιωάννη Μεταξά, ελληνικός λαός, γίνηκαν μια πύρινη και σφιχτή αγκαλιά. Όλοι, εκτός των ελληνόφωνων κομμουνιστών που περίμεναν το τέλος τού γερμανοσοβιετικού συμφώνου Ρίπεντροφ – Μολότωφ για να πιάσουν τα όπλα. Και ακόμη κάποιων πολιτικών που ενώ έπρεπε να πολεμήσουν, το σκάσανε στην αγκάλη των ψευτοσυμμάχων, για να επανακάμψουν μετέπειτα οι ίδιοι και οι γόνοι τους ως πολιτική ηγεσία, έως τις μέρες μας. Η δε πτώση μας επήλθε μονάχα όταν δολοφονήθηκε ο Μεταξάς και ο διάδοχός του Κορυζής και ακόμη όταν οι τάχα δυνατοί ψευτοσύμμαχοι ρίξανε προς ώρας όχι τυχαία τα όπλα…

Ναι, ο υπέροχος ελληνικός λαός πολέμησε με την καρδιά του, με την ψυχή του, με τις ιερές παραδόσεις και την ασυγκράτητη ορμή του, πετυχαίνοντας έναν ακόμη άθλο στην χιλιόχρονη ιστορία του. Φανταστείτε όμως Έλληνες, αντί τού Ιωάννη Μεταξά να είχαμε ως πολιτική ηγεσία αυτούς τούς ψευτορωμιούς που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, δια νεοταξικών εντολών και ενσυνειδήτως, τα μνημόνια οικονομικής υποθήκευσης και κατάσχεσης τής Ελλάδος! Να είστε σίγουροι ότι θα κάμανε στην άκρη για να περάσουνε κατακτητές και ψευτοσύμμαχοι στα εδάφη μας αμαχητί, μ’ ένα απλό και βρωμερό μνημόνιο!!!

Σήμερα κάποιοι θέλουν στη χώρα Θεού, Αγίων και Ηρώων να καταργήσουν τις παρελάσεις των σχολείων και τού στρατού μας. Να υπάρχουν μόνον λοξοί και αλλογενείς. Θέλουν κάποιοι στις έως σήμερα παρελάσεις να βαστούν την ελληνική σημαία τούρκοι και αλβανοί που στράφηκαν εναντίον μας, στο πλευρό Ιταλών και Γερμανών και κατόπιν, μεταπολεμικά, στο πλευρό αγγλικών και αμερικανικών σχεδιασμών.

Δεν θα περάσουν οι νέοι εισβολείς τής σατανικής παγκοσμιοποίησης. Οι παρελάσεις θα τελούνται από τα ελληνόπουλα και τον ελληνικό στρατό εις ανάμνηση τής νίκης τού 1940 και σε όλους τούς αγώνες τής Ελληνικής Φυλής. Οι εθνικές μας παρελάσεις θα γίνονται επιπλέον ως ιερός όρκος για την ελευθερία όλων των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών ψυχών και εδαφών από μια εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα, απαλλαγμένη από νεοταξικά και πάσης φύσης δεσμά. Είναι η ερχόμενη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων. Ιωάννης Μεταξάς και πάντες οι μαχόμενοι παππούδες μας, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: