ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ



ΑΘΗΝΑ 22-10-2017.

Βαρέθηκα να ακούω γκρίνιες και μικροϋπολογισμούς σε μια σκυφτή Ελλάδα. Έλληνες να ζητούν σκιά να τούς υπερασπιστεί τάχα. Έλληνες να ψάχνουν κομματικά μαγαζιά και μεγάλες δυνάμεις να τούς δώσουν χέρι να πιαστούν. Αλλά οι Αληθινοί Έλληνες είναι άλλοι. Είναι αυτοί που ιδρώνουν, που ματώνουν, που πολεμούν, για να βρουν γαλήνη και δίκαιο. Οι Αληθινοί Έλληνες χτίζουν την Ελλάδα ως Μεγάλη Δύναμη, γιατί αυτοί και μόνον είναι η ίδια η Ελλάδα.

Θέλεις αυτάρκεια αγαθών; Γίνου ένα με τη γη σου, σκάψτε την, κάρπισε την και πάρε στα χέρια σου τα αγαθά και τούς χυμούς της. Θες κοινωνική δικαιοσύνη; Φτιάξε μια πολιτεία με τα γεννήματα τής Φυλής σου και τούς πιστούς της σε Θεό, σε Πατρίδα, σε Ήθος. Θες εθνική ισχύ; Ένωσε τούς καματάρηδες και τούς πολεμιστές κάτω από μια και μόνη στέγη, το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος τού ενιαίου Ελληνισμού. Και πολέμα. Πολέμα σε καιρούς ειρηνικούς και πολεμικούς για να σκιάσεις την οικουμένη.

Το δημοκρατικό ψευτορωμέϊκο έχει σαπίσει ολωσδιόλου. Πρέπει να το απαλλάξουμε από την παρουσία του, να το βοηθήσουμε γκρεμίζοντάς το. Δεν μού αρέσει πραγματικά να έχω εχθρούς που μού κόβουν τον δρόμο. Διότι ο Ελληνισμός μού ανήκει, αφού εγώ θέλω να φανώ αντάξιος και ακόμη καλύτερος τού ένδοξου παρελθόντος. Να ποιος είναι ο Έλλην. Είμαι αυτός που θέλω να εξοντώσω εκείνους που γεμίζουν την πατρίδα μου με αλλοφύλους και αλλοδόξους, εκείνους που μού ακυρώνουν σημαία, προσευχή και παρελάσεις στρατού και νεολαίας. Κάτω οι ψευτορωμιοί, οι διεθνιστές, οι σταυρωτήδες.

Ο διαχωρισμός είναι ξεκάθαρος. Τα στρατόπεδα είναι δύο. Μην μάς γελούν οι ψεύτικοι ιδεολογικοί και άλλοι διαχωρισμοί. Είμαστε οι Έλληνες που μαχόμαστε για Χριστό, Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνικό Πολιτισμό. Και απέναντί μας είναι οι Νεοταξίτες, οι δούλοι των κομμάτων και των αιρέσεων που σέρνουν τα λάβαρα τού εβραιοσιωνισμού. Και σκοπός μας, σκοπός τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού είναι η εκκαθάριση των ακαθαρσιών και των ζιζανίων, είναι ο Ελληνικός Κοινοτισμός, είναι η οικουμενική ισχύς Ορθοδοξίας και Ελληνισμού.

Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας αδιάκοπος αγών. Είναι μεγάλη ευτυχία να είσαι Έλλην. Και ο Έλλην πιστεύει σε αξίες, τιμάει την ιστορία του, εργάζεται για το Έθνος και τα παιδιά του, πολεμάει για ελευθερία και δικαιοσύνη. Ο Έλλην φτιάχνει παιδεία, χτίζει πολιτισμό, μυσταγωγεί αλήθεια και κάμει τις παρελάσεις για να εξυψώσει το μεγαλείο τής Φυλής. Διαμορφώνει υγιή πρότυπα και ορκίζεται μέσα από τις Παραδόσεις ότι θα οδηγήσει τον Ελληνισμό σε νέους καιρούς δόξης.

Ψηλά τα λάβαρα τού Εθνικιστικού Αγώνα Έλληνες. Θέλετε να δείτε Θεού πρόσωπο; Να βαστήξουμε ασύλητα τα προσκυνήματα τής Ελληνοορθοδοξίας. Θέλετε ειρήνη; Να πολεμήσουμε για να την κατακτήσουμε. Μονάχα Πιστοί, Ενωμένοι και Δυνατοί αξίζει να βαδίσουμε εμπρός. Να οικοδομήσουμε μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Να στηρίξουμε τα αδέρφια μας όπου γης. Να κάμουμε καθάρια την κοινωνία και την εξουσία τού εθνικού μας κράτους. Την γη μας και τον Ελληνισμό μας δύναμή μας. Και την γεωπολιτική αυλή μας μεγάλη και ευρύχωρη.

Έλληνες για τούς Έλληνες. Ιδού η ασφαλής σκιά, το Αίμα τής Φυλής μας. Κάθε λαός απόλυτος άρχοντας στον οίκο τής φυλής του. Μια Ελλάδα που ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο αίμα και τη συνείδηση. Ένα Έθνος ανδρείων που νικάει την ασχήμια, φτιάχνει οικογένεια, δαμάζει τη φύση δημιουργικά, χτίζει φρέσκους πολιτισμούς. Αυτή είναι η πορεία και η αποστολή μας. Να ανοίγουμε δρόμο στον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα. Γι’ αυτό έχουμε χρέος να συντρίψουμε τούς έκφυλους και τούς εμποράκους τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Όσοι μάς ζητούν γη και ύδωρ, κόψιμο τα πόδια και ευθύς στου χαλασμού το βάραθρο. Αυτή η πλάση όσα βήματα έκαμε μπροστά, τα οφείλει στην Ελληνική Φυλή. Στις επιστήμες, στις τέχνες μα και στη δόμηση κρατών και πολιτειών. Κι αυτοί ακόμη οι νέοι κόσμοι και οι ανεξερεύνητες γαίες που μάς πρήζουν τα αυτιά οι σειρήνες τού σύγχρονου καιρού, έχουν διανυθεί με πλόες και από ανήσυχα πνεύματα και έχουν κατοικηθεί και έχουν χαρτογραφηθεί από Ελλήνων χέρια.

Να στραφούμε στις ρίζες μας και να αποκτήσουμε εθνική ψυχή και ορμή. Να γεμίσουμε από την διάθεση χειμαρρώδους ζωής αντί ψοφοδεούς επιβίωσης. Να λειτουργήσουμε σαν καλά δεμένοι κρίκοι τής αδιάσπαστης φυλετικής αλυσίδας. Να γίνουμε καθείς και μια πύρινη Ελλάδα. Να δώσουμε όλη μας τη σημασία στα λιτά και χρήσιμα, στα δικά μας αγαθά και τούς δικούς μας ανθρώπους. Να πετάξουμε μακριά τις βαριές εξαρτήσεις, τα άχρηστα και τα βάρβαρα ήθη που μάς τραβούν χάμω.

Εκεί πάνω, στα χαλάσματα των κατοχικών κοσμοπολιτισμών, να κάμουμε γερά τα ελληνικά τα κάστρα τής φυλής μας. Να δώσουμε την ύστατη μάχη των καιρών. Να κάνουμε μια σιδηρά και απροσπέλαστη στρατιά τον καθάριο πλέον ελληνισμό. Να σβήσουμε από τον χάρτη τούς εναπομείναντες ψεύτικους δυνατούς, τα χάρτινα κοκοράκια τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Και να απαντήσουμε με την δική μας δίκαιη ελληνοποίηση. Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικοκοινωνισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: