ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 11-10-2017.

Η ζωή τού Έλληνα είναι μια δημιουργική περιπέτεια μέσα από ένα πλαίσιο κανόνων ασφαλείας και εποικοδομητικής πορείας υψηλής στοχεύσεως. Είμαστε ένα πρωτογενές Έθνος, ισόχρονο με την γέννηση τής ανθρωπότητος από τον Πατέρα Θεό. Έχουμε διαχειριστεί το λόγο τής αλήθειας, έχουμε διδάξει ήθος και πολιτισμό, έχουμε χτίσει αυτοκρατορίες δικαίου με το πολεμικό ατσάλι και τη γενναία μας καρδιά, έχουμε λάβει αποστολικό χρίσμα. Αλλά ξεχάσαμε σε μια στιγμή τις πόρτες τής καρδιάς ξεκλείδωτες.

Δώσαμε αλφαβητάριο και ξεπέσαμε στον μιμητισμό των βαρβάρων ηθών και γλωσσών. Σταθήκαμε στο πλευρό τού Θεού ως μύστες τού Ορθού Λόγου και μπήκαμε σε διάλογο με τις αιρέσεις τού αντίχριστου σιωνισμού. Διδάξαμε τούς πυλώνες τού σωστού εθνικού οικοδομήματος με την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια, για να γκρεμίσουμε τα σύνορα εμπρός στον σοδομισμό και τον ισλαμισμό. Πλάσαμε πολιτείες έως τα πέρατα τής Οικουμένης, για να εγκαταλείψουμε τον Ελληνικό Κοινοτισμό και την περιπετειώδη φύση μας.

Η Ιδεολογία, που πάει να πει ο καταστατικός χάρτης των αξιών μου, περικλείεται στην συνύπαρξη τού Χριστού στην Κεφαλή τού Γένους μας, τής Ιερής Ελλάδος ως κορμό τής Φυλής μας και τού Εθνικισμού ως μέσον ενέργειας. Ο Εθνικοκοινωνισμός που εκφράζω αναφέρεται στη φυσιολογία τού Ελληνισμού ως γνήσια Ζωντανού Έθνους. Ζωντανό δεν είναι το Έθνος που άγεται και φέρεται δίχως ταυτότητα, κάτω από τη βούληση τρίτων, μέσα σε καθεστώς παθητικότητας. Ζωντανό είναι το Έθνος που οδηγεί αυτόβουλα τις τύχες του, που παίρνει δύναμη από τις ρίζες τής Φυλής του και χτίζει διαρκώς φρέσκους πολιτισμούς.

Το Ελληνικό Έθνος έχει διατελέσει πέντε φορές στο διάβα τής ιστορίας του κοσμοκρατορία με τη δύναμη τού λόγου και τής ατσάλινης πολεμικής αρετής. Έχει φτιάξει ελληνόριζες και ελληνοαίματες πολιτείες σε ολάκερη την πλάση. Το Ελληνικό Έθνος έχει πορευτεί με πυξίδα τη φιλοσοφία, την ιστορία και το ευαγγέλιο. Δεν μετήλθε βία, παρά μονάχα όταν υπέστη εισβολές και τυραννίες, προκειμένου να τις ανατρέψει. Και είναι απολύτως διαπιστωμένο πως ό,τι έχει συμβεί έστω και μια φορά στην ιστορία ενός λαού, αυτό μέλλει να ξανασυμβεί. Εκτός κι αν το Έθνος αυτοκτονήσει.

Το δέντρο τής Φυλής έχει βαθιές ρίζες που θέλουν τη διαρκή φροντίδα τού λαού μας. Θέλει όμως η εθνική μας αυτοσυντηρησία επιπλέον όρεξη και μόχθο για να διακριθεί το Έθνος, για να πρωτεύσει στο δρόμο τής ζωής. Εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε ορμές εθνικής φιλοδοξίας, χρειαζόμαστε βαθιά πεθυμιά να χτίσουμε την κοινωνία και τον κόσμο μας με τα δικά μας και μόνον χέρια, προς όφελος τής ψυχής μας και των παιδιών μας, για να διδάξουμε αρετή και τόλμη, παίρνοντας τη στράτα τής δόξας.

Είμαι Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής σημαίνει πως θέλω να βαστήξω το οικοδόμημα που μού δώσανε οι πρόγονοί μου γερό, ώστε να χτίσω στη συνέχεια καλύτερο και πιο ευρύχωρο το δικό μου οικοδόμημα. Κάθε άνθρωπος που είναι υγιής στο πνεύμα και το σώμα θέλει να πλατύνει το στενό οικοδόμημα, το σπίτι και το χωράφι που θα δώσει στο παιδί του. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το ευρύ οικοδόμημα, την Πατρίδα που έχουμε την υποχρέωση να την εξασφαλίσουμε πλήρη, γερή, όμορφη και λειτουργική για τις επόμενες γενιές. Γιατί η Ελλάδα είναι διαχρονικά μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Έλλην δεν δανείζεται, δεν μιμείται, δεν αλλαξοπιστεί ούτε με αντάλλαγμα τη ζωή του, δεν στέκει κάτω από καμίας μορφής ζυγό ούτε για μια στιγμή. Ο Έλλην φτιάχνει το ψωμί του με τα χέρια του και με τη φύση που διαθέτει και μόνο. Ο Έλλην δεν εκσυγχρονίζει τρόπο ζωής, γλώσσα και οικογενειακό δίκαιο. Ο Έλλην λαλεί γλώσσα ελληνική, κοιτάζει το Θεό στα μάτια παίρνοντας την ευλογία τού Πατρός, φτιάχνει ελληνική οικογένεια στο αίμα και τη συντροφικότητα. Είναι η Ελληνίδα Σύντροφος και ο Έλλην Εργάτης, Μαχητές και οι δύο τού αέναου Ελληνισμού. Και όταν ο βάρβαρος μάς ζητά τον κόσμο μας, τον σβήνουμε από τον χάρτη.

Το Ελληνικό Έθνος με τη φιλοσοφία δέχεται ως εύφορο έδαφος τον σπόρο τής αλήθειας και ανθρωπογονεί, όπως μάς είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Ακόμη κι ένας σπόρος ελληνικός να μείνει, το Ελληνικό Έθνος πάλι θα πεταχτεί προς τα εμπρός και θα ανθίσει, μάς είπε ο Θεάνθρωπος. Είμαστε το άλας και το φως τής οικουμένης, είμαστε το Έθνος που δώσαμε Μεγαλέξανδρο, Αριστοτέλη, Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη. Είναι αδύνατο να μην έχουμε συνέχεια. Είναι αδύνατο να μην μπορούμε να διαβούμε τα σκότη με ακόμη λαμπρότερη φλόγα. Είμαι Έλλην και επομένως απαιτώ από τον εαυτό μου να γίνω η καλύτερη φύτρα Έλληνα. Γιατί αλλιώς δεν είμαι και δεν αξίζω να λέγομαι Έλλην.

Η αλήθεια τού Ελληνισμού είναι μια και αδιαίρετη. Δεν επιδέχεται πειραματισμούς, ξένες πλάτες και κομματιάσματα. Ο Ελληνισμός είναι μια κοινωνία αρραγής, ένα στράτευμα αδιαίρετο, με μια πίστη, με ένα σκοπό, με μια αποστολή. Να διαιωνίσουμε τη φυλή μας, να δαμάσουμε τις δυνάμεις τής φύσης κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη, να διδάξουμε αρετή και εργατικότητα στους ανθρώπους μας, να βαστήξουμε λεύτερη πάσα ελληνική κοινότητα. Να τηρήσουμε τον Ναό και το Κάστρο τής Φυλής παντοτινά ελληνικά.

Ιδού λοιπόν σκέψη και τρόπος ζωής, ταιριαστά και αρμονικά πλέριας ελληνικότητας. Στο ύψιστο βάθρο τής Φυλής ο Παμβασιλεύς Ιησούς Χριστός, Αρχηγός τού Ελληνικού Έθνους. Δεξιά και αριστερά Του, άγγελοι και φύλακες τού Ελληνισμού, οι Άγιοι και οι Ήρωες. Εκπολιτιστής, Εργάτης και Πολεμιστής τής πλάσης ο Ελληνισμός, η Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς σε ένα κράτος πλήρους αυτάρκειας, εδαφικής πληρότητας, πλήρους πληθυσμιακής ελληνικότητας, έντιμη και ισχυρή σε ανατολή και δύση. Με τον Εθνικισμό και τον Εθνικοκοινωνισμό μας ρομφαία ακατάρριπτης ισχύος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: