ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΟΦΙΛΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 23-10-2017.

Όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα των Αληθινών Ελλήνων πληροφορήθηκε και σήκωσε τις δικές του αντιδράσεις στην σατανιστικού περιεχομένου «θεατρική παράσταση» που παρουσιάστηκε ανόσια στο θέατρο Αριστοτέλειο τής Θεσσαλονίκης με τον σαφή τίτλο «η ώρα τού διαβόλου». Είναι σαφές ότι οι ανά την υφήλιο εωσφοριστές τού αντίχριστου νεοταξισμού θέλουν να υποβάλλουν και στον ελληνικό λαό την δήθεν αναπόδραστη επικράτηση τού σατανά που λατρεύουν ως θεό τους.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο βδελυρός σατανάς είναι εκείνος που κινεί τα νήματα τής παγκοσμιοποίησης και τής νέας τάξης πραγμάτων διά των πολιτικών, οικονομικών, «καλλιτεχνικών» και πάσης μορφής θεσμικών εκφραστών τής αστικής του δημοκρατίας. Οι σταυρωτήδες θέλουν να βεβηλώσουν το άχραντο σώμα τής Ελληνίδος Υπεραγίας Θεοτόκου Παναγιάς μας και τού πιστού ελληνικού λαού. Ματαιοπονούν.

Δεν έχουμε ανάγκη την παρέμβαση οιουδήποτε μαϊντανού τού συστήματος. Τούς ξέρουμε και τούς μαθαίνει και ο ελληνικός λαός. Το σύστημα των σατανιστών που περιβάλλουν προσωρινά την Πατρίδα μας και όλες τις πατρίδες τού κόσμου νομίζουν ότι θα νικήσουν τον Πατέρα μας, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και Θεό. Εφαρμόζουν όλα τα βδελυρά τους σχέδια, μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης των κίναιδων, την αλλαγή φύλου, έως και την επιχείρηση εδαφικού ακρωτηριασμού τού κράτους μας, στην Ιερή Ελλάδα μας, γιατί είναι η Πατρίδα τού Ιησού Χριστού μας.

Δεν θα τούς περάσει. Η Αλήθεια και το Δίκαιο, ο Θεός και διά τού Θεού μας και η Αποστολική Ελλάς, θα νικήσουν. Θα νικήσει ο Πατέρας μας Θεός και θα νικήσουμε κι εμείς οι Πιστοί και Εθνικιστές Έλληνες. Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία και Ορθοδοξία σημαίνει Ελλάς. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Θεός, Ελληνοορθοδοξία, Ελληνικό Αίμα, Ελληνικός Πολιτισμός. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός. Τελεία και Παύλα.-
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: